Προς το περιεχόμενο

Extreme make over home edition

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακολουθούσα τις προάλλες τη παραπάνω εκπομπή και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία:Για να επιτύχει το στόχο του το συνεργείο που αναλαμβάνει την ανακατασκευή ενός σπιτιού σίγουρα απαιτούνται κάποια χρήματα.Και δεν εννοω χρήματα μόνο για τους ανθρώπους που θα καταθέσουν τη προσωπική τους εργασία,αλλά και για όλα αυτά τα υλικά που χρειάζονται για να χτιστεί ένα σπίτι (παράθυρα,πόρτες καθώς και τα πράγματα για την εσωτερική αλλά και την εξωτερική διακόσμηση).Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω που βρίσκονται αυτά τα χρήματα;Και γενικότερα ποιοι είναι πίσω απ όλο αυτό ;;

ΥΓ.Αμα τους δείτε πουθενά πείτε τους να έρθουν και από το δικό μου σπίτι...

Δημοσ.
Παρακολουθούσα τις προάλλες τη παραπάνω εκπομπή και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία:Για να επιτύχει το στόχο του το συνεργείο που αναλαμβάνει την ανακατασκευή ενός σπιτιού σίγουρα απαιτούνται κάποια χρήματα.Και δεν εννοω χρήματα μόνο για τους ανθρώπους που θα καταθέσουν τη προσωπική τους εργασία,αλλά και για όλα αυτά τα υλικά που χρειάζονται για να χτιστεί ένα σπίτι (παράθυρα,πόρτες καθώς και τα πράγματα για την εσωτερική αλλά και την εξωτερική διακόσμηση).Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω που βρίσκονται αυτά τα χρήματα;Και γενικότερα ποιοι είναι πίσω απ όλο αυτό ;;

ΥΓ.Αμα τους δείτε πουθενά πείτε τους να έρθουν και από το δικό μου σπίτι...

Πόσο χρονών είσαι? :P Δεν το λέω ειρωνικά απλά θεωρώ αυτονόητη την απάντηση. Τα κανάλια βγάζουν λεφτά από τις διαφημίσεις. Αλλά και να μην έχουν μεγάλο κέρδος δεν νομίζω πως έχει τόσο μεγάλη σημασία αφού στην ουσία λειτουργούν ως δημαγωγικά μέσα. Για αυτό κρίνετε τι βλέπετε. Ειδικά αυτές τις "αμερικανοφερμένες" βλακείες.

Δημοσ.

προβάλετε στην αμερικάνικη tv που το 15% της τηλεθέασης μεταφράζετε σε εκατομμύρια ανθρωπους.. ε μια διαφημιση να βαλεις αναμεσα στην εκμπομπη εβγαλες τα λεφτα για δυο σπιτια... απλο.

Δημοσ.

μονο κ μονο που εκπεμπει σε ολο τον κοσμο δεν φτανει?

τα σπιτια οπως τα ειδες φτιαχνονται γυρω γυρω σαν προκατ κ εσωτερικοι τοιχοι ξυλινοι ή σκετη γυψοσανιδα.

κ για να πανε σε καποιο σπιτι,πρεπει να υπαρχουν προβληματα στην οικογενεια για να πουλησουν τηλεθεαση με τα κλαμματα.

Δημοσ.

τα λεφτα προφανως τα δινουν χορηγοι ή τα κανουν δωρο οι εταιριες σαν διαφημιση και εκπιπτουν απο την εφορια ή κατι παρομοιο

αν εμπαιναν μεσα δεν θα το εκαναν προφανως

σιγουρα τα κλαμματα πουλανε αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο εχουν βοηθησει και οικογενειες που πραγματικα ειχαν προβλημα και τους εβγαλαν απο πολυ δυσκολη θεση

Δημοσ.

Τα σπίτια γίνονται έτσι όχι για προχειρότα, αλλά επειδή έτσι συνηθίζεται σε όλη την Αμερική (US).

Επίσης δεν νομίζω ότι είναι αμερικανοφερμένη βλακεία, αν το συγκρίνεις με άλλες αμερικάνικες σειρές (πχ MTV:date my mom, double trouble, the x effect, made κλπ κλπ) είναι αρκετά καλύτερη.

Δημοσ.

Επίσης δεν νομίζω ότι είναι αμερικανοφερμένη βλακεία, αν το συγκρίνεις με άλλες αμερικάνικες σειρές (πχ MTV:date my mom, double trouble, the x effect, made κλπ κλπ) είναι αρκετά καλύτερη.

Αναφερόμουν σε όλες αυτές τις εκπομπές. Και κατά τη γνώμη μου όχι, δεν προσφέρει τίποτα. Βοηθάει μία οικογένεια ενώ με το budget της εκπομπής θα μπορούσαν να φτιάξουν ένα σχολείο. Είναι ανούσιο. Είναι απλά τραγικές οι εκπομπές αυτές (καθαρά προσωπική εκτίμηση).

Δημοσ.

Επίσης υπάρχει και η έμμεση διαφήμιση μέσα στο show. Π.χ. ξεκινάει το πλάνο από ένα σακί τσιμέντο, και συγκεκριμένα από την μάρκα του, και στη συνέχεια ανοίγει ο φακός και βλέπεις έναν από τους παρουσιαστές να λέει για το τι θα φτιάξει.

Δημοσ.
Τα σπίτια γίνονται έτσι όχι για προχειρότα, αλλά επειδή έτσι συνηθίζεται σε όλη την Αμερική (US).

παντα ειχα μια απορεια.. εκει γιατι δεν βαζουν τουβλα και τσιμεντο?

ετσι οπως ειναι αυτα με γυψοσανιδες ειναι τελειως για τον πεο, πως ετσι?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι,και στις πλημμύρες αλλάζεις και περιβάλλον,πας 50 μέτρα νότια,100 δυτικά και ανανεώνεσαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...