Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση υπολογιστή μέχρι 250€

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως δεν γνωριζω εαν πρεπει να δωσεις παραπανω ρευμα στις καινουργιες αυτες μνημες η αν θα δουλεψουν κανονικα με το auto που ειναι η προεπιλογη στο ρευμα :X(Ας απαντησει καποιος αλλος εαν γνωριζει για σιγουρια)

Ναι μπορεί να απαντήσει κάποιος σε αυτό το θέμα;

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ακούω προτάσεις..

Πάρε μία VGA NVIDIA μέχρι 512ΜΒ. A, και σε RAM προτίμησε Kingston...

Seriously τώρα, δεν ανέφερες καν τί monitor έχεις. Τί να την κάνεις οποιαδήποτε VGA πιο δυνατή από ATI 4850 αν παίζεις π.χ. στα 1280x1024 ή 1440x900; Γνώμη μου είναι να πάρεις ένα φτηνό σετάκι 2x2GB 800MHz εκεί κοντά στα 50 ευρώπουλα και μία ATI 4850. Με τα ρέστα που περισσεύουν δεν αξίζει να αλλάξεις τροφοδοτικό νομίζω, αυτό που έχεις ήδη θα την παλέψει. Αν αύξανες το budget κατά 20-25€ και καίγεσαι οπωσδήποτε για αλλαγή PSU, τότε ναι.

Δημοσ.
Πάρε μία VGA NVIDIA μέχρι 512ΜΒ. A, και σε RAM προτίμησε Kingston...

Seriously τώρα, δεν ανέφερες καν τί monitor έχεις. Τί να την κάνεις οποιαδήποτε VGA πιο δυνατή από ATI 4850 αν παίζεις π.χ. στα 1280x1024 ή 1440x900; Γνώμη μου είναι να πάρεις ένα φτηνό σετάκι 2x2GB 800MHz εκεί κοντά στα 50 ευρώπουλα και μία ATI 4850. Με τα ρέστα που περισσεύουν δεν αξίζει να αλλάξεις τροφοδοτικό νομίζω, αυτό που έχεις ήδη θα την παλέψει. Αν αύξανες το budget κατά 20-25€ και καίγεσαι οπωσδήποτε για αλλαγή PSU, τότε ναι.

Έχω μια Eizo FlexScan S1911 (19 ιντσών)

jason το ξέρεις πως σε λατρεύουμε, αλλά πας φιρί-φιρί για μεσημεριανό μπινελίκι ε.

Καλά καλά ,πάω να δω στρουμφάκια..

Δημοσ.
Όχι ρε συ για πλάκα το 'πα

Το καταλαβα :P:p:p

Απλως το συνεχισα και εγω ;)

Τελικα τι σκευτεσαι να κανεις; :rolleyes:

Δημοσ.

Πω, έπεσαν στα 120€ οι 4850; Χώνεις και τροφοδοτικάκι τότε.

Και για την ανάλυση του monitor σου, μία 4850 έρχεται «κουτί» εννοείται...

Δημοσ.
Πω, έπεσαν στα 120€ οι 4850; Χώνεις και τροφοδοτικάκι τότε.

Και για την ανάλυση του monitor σου, μία 4850 έρχεται «κουτί» εννοείται...

Αντε να τον πεισουμε τωρα :devil:

B)

Δημοσ.

Μπορουσες και με 10 ευρα λιγοτερα να παρεις τις Adata :P κ αυτες lifetime warranty εχουν :X

Αλλα οσο να'ναι...Kingston ειναι Kingston :P

Τελικα θα τα ενσωματωσεις μονος σου η θα πληρωσεις τσαμπα τον τεχνικο;;:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...