Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση υπολογιστή μέχρι 250€

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας θέλω να αναβαθμίσω τον υπολόγιστή μου και να δώσω μέχρι 250€.

Έχω τα εξής:

Τροφοδοτικό: Thermaltake TR2-550 PP ,ATX 12V 2.0

Μητρική κάρτα:ABIT AB9 Pro/AB9

Επεξεργαστή: Intel Core 2, 2.13GHz

Μνήμη RAM: 1GB

Κάρτα γραφικών: Nvidia Geforce 7600 GT, 256 MB

Θέλω κυρίως

Να προσθέσω Μνήμη RAM

και να αλλάξω Κάρτα γραφικών.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με 140 Watt δε θα έτρεχε αυτό το hardware. Το πιθανότερο είναι να μιλάμε για διάσταση 140 χιλιοστά W (όπου W=Width).

Δημοσ.

jason πες τα όλα.

Θέλει να τον αναβαθμίσει για να παίξει GTA4. :P

To GTA4 είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που δουλεύουν καλά με Quad.

Η μητρική σου δεν δέχεται 45nm cpu, οπότε οι επιλογές σε Quad ελαχιστοποιούνται.

Ψάξε μπας και πετύχεις σε καμμία αγγελία κανένα Q6600 που υποστηρίζει η μητρική σου.

Με όσα περισσέψουν πάρε ένα φθηνό kit 2x2giga ram, και μία αξιοπρεπή κάρτα γραφικών.

Αν δεν σου φτάσουν τα λεφτά πάρε την 3870 που σου πρότεινα και στο thread του GTA.

Δημοσ.
jason πες τα όλα.

Θέλει να τον αναβαθμίσει για να παίξει GTA4. :P

To GTA4 είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που δουλεύουν καλά με Quad.

Η μητρική σου δεν δέχεται 45nm cpu, οπότε οι επιλογές σε Quad ελαχιστοποιούνται.

Ψάξε μπας και πετύχεις σε καμμία αγγελία κανένα Q6600 που υποστηρίζει η μητρική σου.

Με όσα περισσέψουν πάρε ένα φθηνό kit 2x2giga ram, και μία αξιοπρεπή κάρτα γραφικών.

Αν δεν σου φτάσουν τα λεφτά πάρε την 3870 που σου πρότεινα και στο thread του GTA.

Επεξεργαστή δεν αλλάζω θα μου βγουν πολλά χρήματα.

Αλλα ακούω προτάσεις για μνήμη ram και καρτα γραφικών σε σύνολο 250€

Δημοσ.

Ωραία παραγγειλα ram και καρτα γραφικών που μου είπες.

Το θέμα είναι ποιος θα μου τα βάλει όταν έρθουν

Εγω φοβάμαι μην κάνω καμμια στραβή.

Δημοσ.
Ωραία παραγγειλα ram και καρτα γραφικών που μου είπες.

Το θέμα είναι ποιος θα μου τα βάλει όταν έρθουν

Εγω φοβάμαι μην κάνω καμμια στραβή.

Κανένας φίλος;Πες που μένεις μήπως μπορεί κάποιος από εδώ μέσα να βοηθήσει.

Αλλιώς...Τεχνικός.

Δημοσ.
550 ειναι το psu που εχεις οχι 140

Με 140 Watt δε θα έτρεχε αυτό το hardware. Το πιθανότερο είναι να μιλάμε για διάσταση 140 χιλιοστά W (όπου W=Width).

έχετε δίκιο και οι δύο 550 Watt είναι τελικά

Δημοσ.
Επεξεργαστή δεν αλλάζω θα μου βγουν πολλά χρήματα.

εμ γι' αυτό σου είπε ο hardwareότατος να κοιτάζεις στις αγγελίες.

αλλιώς είναι σα να πας να παίρνεις ένα ζευγάρι παπούτσια που φυσάνε, αλλά δεν δίνεις ούτε δραχμή για κορδόνια

Δημοσ.
Κανένας φίλος;Πες που μένεις μήπως μπορεί κάποιος από εδώ μέσα να βοηθήσει.

Αλλιώς...Τεχνικός.

Ρέθυμνο , στο Χωριό Πρινές (είναι μετά το Ατσιπόπουλο.)

εμ γι' αυτό σου είπε ο hardwareότατος να κοιτάζεις στις αγγελίες.

αλλιώς είναι σα να πας να παίρνεις ένα ζευγάρι παπούτσια που φυσάνε, αλλά δεν δίνεις ούτε δραχμή για κορδόνια

Θα πάρω τον άλλο μήνα όταν έχω χρήματα

Δημοσ.

Δεν ειναι και κατι δυσκολο η εγκατασταση vga κ ram.

Εγκατασταση VGA:

Πριν βαλεις την καινουργια vga βεβαια,Κανεις απεγκατασταση των Drivers την παλιας Γραφικων.Σε XP αυτο γινεται κανωντας δεξι κλικ στο εικονιδιο "Ο Υπολογιστης μου",μετα "Ιδιοτητες",καρτελα "Υλικο","Διαχειριση Συσκευων","Προσαρμογη Οθονης" και θα σου εμφανισει την τρεχουσα καρτα γραφικων σου(στην περιπτωση σου "NVIDIA GeForce 7600GT"),εκει κανεις δεξι κλικ και επιλεγεις "Καταργηση Εγκαταστασης".

Μετα ακολουθεις τα βηματα του βιντεο που σου παρεθεσα παραπανω.

Note:(θα πρεπει να βαλεις επανω στην γραφικων και τα 2 καλωδιακια τροφοδοσιας που θελει στις καταλληλες υποδοχες)

Και αφ'οτου τελειωσεις με την εγκατασταση της vga,μπενεις στα Windows και κανεις εγκατασταση των καινουργιων Drivers μεσα απο ενα Cdακι που θα σου εχει στην συσκευασια.

Τελος...:P

Εγκατασταση RAM:

Ακολουθεις αυτον τον οδηγο απο την μεση και μετα(στην αρχη εχει εισαγωγικο) και αν τωρα εχεις 2x512mb(αρα Dual Channel οπως και οι καινουργιες που παρειγγειλες) τις τοποθετεις στα ιδια slots με τις παλιες κ ζησαμε εμεις καλα κ αυτοι χειροτερα... :-D (πιστευω να μην ξεχασα κατι)

Sorry για το Offtopic.

Δημοσ.

Παντως τσεκαρε και κανα βιντεακι ακομα απο Youtube εαν θες ωστε να εξεικοιωθεις,ψαξτο λιγακι και θα δεις ποσο ευκολο ειναι στο τελος :-)

Εγω μεσα απο βιντεακια και ψιλοθεωρια απο Google:p...χωρις να ασχολουμε πολυ...σε ενα μηνα εστησα Pc φιλου(ενδιαμεσα προσευχες...ταματα...και παει λεγοντας... :lol: )

Παντως δεν γνωριζω εαν πρεπει να δωσεις παραπανω ρευμα στις καινουργιες αυτες μνημες η αν θα δουλεψουν κανονικα με το auto που ειναι η προεπιλογη στο ρευμα :X(Ας απαντησει καποιος αλλος εαν γνωριζει για σιγουρια)

Αντε και με το καλο να βρεις και καναν φθηνο τετραπυρηνο σε λιγο καιρο απο αγγελιες οπως σου ειπαν παραπανω... και θα πεταει για πολυ καιρο ακομα το συστημα ;)

:-)

Note:Προσεξε μην χτυπησεις το χρυσο μερος της καινουργιας καρτας...Ετσι μπορει να προβει σε σοβαρες δυσλειτουργιες η καρτουλα:fear:

Μεγαλη προσοχη λοιπον στο χρυσο μερος!(η αλλιως pins:p)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...