suser Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Λοιπόν, αν καταλάβατε από τον τίτλο θα ήθελα μέσω ενός καλωδίου VGA να συνδέσω το laptop μου (με openSUSE) σε τηλεόραση LCD.Στα win αυτό γίνεται πατώντας το fn+f7 στο linux όμως το πλήκτρο αυτό είναι ανενεργό.Μήπως θα έπρεπε να κάνω κάποια ρύθμιση στο xorg.conf για να συνδεθώ με την οθόνη; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Εφοσον δεν θα ειναι μονιμη η εγκατασταση στην τηλεοραση, δεν συμφερει να την κανεις στο xorg.conf. Δες μηπως γινεται μεσω του control panel της ati/nvidia ή με καποιο frontend του xrandr (πχ grandr). Αν θες με xorg.conf, δωσε μου λιγο χρονο να το σκεφτω με βαση το δικο μου (ati). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ok το έλυσα με μια ρύθμιση στο panel της nvidia!! Ευχαριστώ jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.