Προς το περιεχόμενο

Γλωσσα μενου για Pinancle studio

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα στο pc το pinnacle studio 11 ultimate με ελληνικο μενου που περνιοταν με update cd και αγορασα την αναβαθμιση σε 12 plus...Ολα κατα την εγκατασταση αλλα δεν μπορω να περασω την ελληνικη γλωσσα απο το συνοδευτικο cd . Εχει προειδοποιηση βεβαια οτι πριν απο οποιαδηποτε αναβαθμιση υπαρχουσα ελληνικη εγκατεστημενη γλωσσα πρεπει να αφαιρειται απο την προσθαφαιρεση προγραμματων. Εκει ομως δεν υπαρχει επιλογη για κατι τετοιο .

Παρολο που εκανα πληρη απεγκατασταση της εκδοσης 11 και την ξαναβαλα και μετα εκανα την αναβαθμιση σε 12 ,παλι με την αναβαθμιση σε ελληνικο μενου εχω προβλημα....Πιθανον κατι με την απεγκατασταση συμβαινει γιατι ενω δεν θα επρεπε οταν μετα την απεγκατασταση της εκδοσης 11 οταν παω να την εγκαταστησω εκει που θα επρεπε να βαλω το serial υπαρχει ηδη γραμμενο....Καποιο "σκουπιδακι" μου κανει την ζημια μαλλον...Ζητησα βοηθεια απο το ccleaner αλλα τιποτα....

Ξερει καποιος τι μπορω να σβησω εστω με delete και να μου δεχθει την αναβθμιση τς ελληνικης γλωσσας ???

Δοκιμασα τα παραπανω σε αλλο pc "παρθενο" απο pinnacle και δεν ειχα παρομοιο προβλημα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Η Pinnacle δίνει ένα utility που καθαρίζει τη Registry των Windows από τα «υπολείμματα» προηγούμενης εγκατάστασης κάποιας έκδοσης του Studio: RegDelete. Δοκίμασε με αυτό.

Δημοσ.

Δυστυχως τιποτα....Τα εβγαλα ολα ετρεξα και το αρχειο αυτο με επιλογη για ολα τα προγραμματα της pinnacle αλλα ενω στην εγκατασταση του 11 δεν μου ειχε το serial παρεμειναν το ονομα και το email μου. Συνεχισα και στην 12 τα ειχε ολα ετοιμα...Φυσικα δεν εκατσε η αναβαθμιση γλωσσας. ..

Θα στειλω email την Δευτερα στην amy κια θα δουμε.....Θεωρω απαραδεκτο να πρεπει να κανουμε format για κατι τετοιο.

Ευχαριστω παντως.

Μιας και ειχα πανω απο ενα χρονο να κανω format και το pc ειχε αρχισει να βαραινει στην εκκινηση (μετα μια χαρα πηγαινε...) αποφασισα και εκανα το ...ακατονομαστο !!!!!

Φυσικα και το pinnacle με ελληνικο μενου εγκατασταθηκε κανονικα.

5 ωρες μου εφαγε !!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...