Antretng Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Need For Speed Shift - Teaser Trailer Πολύ PGR θυμίζει. Καλό αυτο. Εμένα μάλλον με ξενερώνει... έχω συνδυάσει το need for speed με street racing, κυνηγητά με αστυνόμους κλπ
man_of_the_moon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Θυμιζει λιγο Grid με τις πιστες του PGR και τα αυτοκινητα του Race One - GTR το gameplay του Forza το εσωτερικο αυτοκινητου απο το GT5 τα γραφικα απο το NFS τα σπασιματα απο Burnout τον ρεαλισμο απο το LFS ......εχουμε γεμισει ... PGR , GT5 , FM , NFS , GRID , RO , BO , GTR ppr , mmr και gtr 2 και παει λεγοντας Τιποτα κανενα να μην βγει αλλο γινεται? Μπορουνε επιτελους να βγαλουν ενα σοβαρο WRC - εκτος δρομου παιχνιδι....? Συγνωμη που γκρινιαζω αλλα ηθελα να ξεσπασω!
dkmaster Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το teaser μου θύμισε λίγο GRID. Πάντως αν είναι έτσι όπως δείχνει το trailer θα είναι σαφώς καλύτερο από το προηγούμενο.
rey7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Πάντως κάτι άκουσα οτι θα έχει μόνο την inside camera, για καλύτερη αίσθηση. Ελπίζω να μην αληθεύει γιατί ούτε που πρόκειται να το αγγίξω...
marios.kon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο δεν προκειται να γινει με τιποτα. Όντως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Δείτε εδώ NFS-Shift ένα blog αφιερωμένο αποκλειστικά στο παιχνίδι. Το έχει φτιάξει ένας γνωστός μου και έχω μπει και εγώ στο τριπάκι... πορώθηκα ... Άντε και η Παρασκευή είναι κοντά ;-)
aggelos_a Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Το παιχνίδι πρέπει να τα σπάει (btw, καλό το blog φίλε Μάριε, είδα τόσα videos που έπαθα overdose, χε χε). Τα γραφικά φαίνονται super και η αίσθηση της οδήγησης πολύ ρεαλιστική. Θα πάω αύριο πρωί πρωί να το πάρω!!!
supermario29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Το εχει παρει κανεις να μας πει τι λεει το παιχνιδι;;;
Tigran Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 X360 User Φέτος μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό NFS. Ένα NFS το οποίο ξέρει ακριβώς σε ποιο κοινό απευθύνεται και τι πρέπει να του προσφέρει για να το ευχαριστήσει. Το παιχνίδι συνδιάζει στοιχεία Sim Racing και κλασσικού Arcade NFS. Είναι μια συνταγεί η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να έχει αποτύχει παταγωδώς, αλλά στην προκειμένη περίπτωση "δούλεψε" εξαιρετικά. Προσφέρει όλη την διασκέδαση που μπορεί να ζητήσει ένας Gamer από ένα Racing Game. Είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό ραλάκι που έχω παίξει, το οποίο δεν το παράτησα μετά από μερικούς αγώνες. Συνδυάζει άψογα, τα OldNFS style achievements, Nitro, Visuals, Upgrading, Tuning κτλ με μια πραγματική εμπειρία οδήγησης. Είτε το παίξεις από την εσωτερική κάμερα, είτε την εξωτερική, το παιχνίδι προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ρεαλισμού. Από τα γραφικά μέχρι τις προσκρούσεις, όλα φαίνονται να λειτουργούν ακριβώς όπως θα έπρεπε. Με απόλυτη φυσικότητα και ρεαλισμό. Μοναδικό μειονέκτημα, το ότι το Damage του αυτοκινήτου δεν είναι τόσο ρεαλιστικό όσο θα έπρεπε. Π.χ. χτυπάς 4-5 φορές στις μπάρες, με μεγάλη ταχύτητα και παρ'όλα αυτά το αυτοκίνητο έχει απλά στραπατσαριστεί(ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε καν να παίρνει μπρος). Ασήμαντο μεν, μειονέκτημα δε. Τα αυτοκίνητα είναι χωρισμένα σε 4 κατηγορίες(Tier). Όσο μεγαλύτερη η κατηγορία, τόσο καλύτερα τα αμάξια. Να σημειώσω ότι οι λεπτομέρειες των μοντέλων των αυτοκινήτων, όπως και τα cockpit είναι τουλάχιστον εξαιρετικά! Περιλαμβάνει αγώνες Time Racing, Drifting, VS κτλ, όπως επίσης και Invitational Events, στα οποία καλείσαι να συμμετάσχεις ουσιαστικά σε μια διοργάνωση, τρέχοντας με κάποιο συγκεκριμένο αμάξι, ή κάνοντας κόντρα μεταξύ 2 συγκεκριμένων αυτοκινήτων κτλ. Θα μπορούσαμε να τα αποκαλούσαμε και ως Special Events. Εντύπωση επίσης μου έκανε το Nitro, το οποίο ναι μεν σου δίνει boost(αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε ), αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα Nitro που βλέπαμε σε παλαιότερα NFS, που μόλις το πατούσες, ξαφνικά το αμάξι γινόταν F16. Για να μην τα πολυλογώ, αξίζει να κατεβάσετε κάποιο Demo και να το δοκιμάσετε. Από εμένα 8.5/10
gatoulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδιά ποιό NFS έχει κυνηγητό με αστυνομία?
giorgos147 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδιά ποιό NFS έχει κυνηγητό με αστυνομία? Από τα πιο νέα, το Most Wanted. Εκτός αν λες για ένα στο PS1 που δε θυμάμαι όνομα.
neovdr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό. Είναι μια καλή βάση για να ξεκινήσει ένα καλό franchise όμως και όχι ένα τέλειο παιχνίδι.Η ομάδα που έκανε το παιχνίδι έδειξε το παρελθόν της. Ουσιαστικά ο χειρισμός είναι υπερευαίσθητος όταν παίζεις με Gamepad. Όταν παίζεις με τιμονιέρα όπως και στο GTR όλα είναι ωραία, όμως ένα σύγχρονο παιχνίδι του 2009 θα πρέπει να παίζεται και με Gamepad γιατί δεν μπορείς πάντα να συνδέεις τιμόνια. Η τεχνητή νοημοσύνη των αντιπάλων...χμ. Οι αντίπαλοι διακρίνονται για την ανταγωνιστικότητα τους όταν βρίσκεσαι πίσω τους αλλά όταν τους περάσεις δεν κρατιούνται πίσω σου μετά από ένα σημείο. Το ίδιο γίνεται και όταν είναι πολύ μπροστά σου. Κάποια στιγμή σταματάνε και πάνε αργά μέχρι να τους φτάσεις, πάγια τακτική NFS. Και άλλα παλιά κουσούρια του NFS είναι εδώ. Για παράδειγμα οι αντίπαλοι πηγαίνουν με την ίδια ταχύτητα είτε είναι στο δρόμο είτε στο χώμα και γενικά το παιχνίδι "κλέβει" για να σου δώσει ψυχαγωγία. Το κακό είναι ότι γίνεται μπροστά στα μάτια σου... Το παιχνίδι προσπαθεί να είναι ρεαλιστικό βραβεύοντας επιθετικές συμπεριφορές(!). Μπορείς να ρίχνεις τους αντιπάλους εκτός πίστας, να τους σπινάρεις με τη γνωστή τεχνική των μπάτσων κτλ. και το παιχνίδι σε ανταμείβει! Το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους, με την πρώτη ευκαιρία θα βρεθείς στο χώμα... Τα γραφικά είναι αρκετά καλά, ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Motion Blur στις ρυθμίσεις, αν και δεν ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα. Το κακό είναι ότι έχει λίγα αμάξια και το career mode δεν μπορεί να αναπνεύσει. Το customisation δεν συγκρίνεται ούτε με του Forza 2 και τα upgrades είναι για γέλια. Όμως είναι μια καλή βάση για να ξεκινήσει σειρά παιχνιδιών τέτοιου στυλ και ένα καλό παιχνίδι μέχρι να βγούν παιχνίδια όπως Forza 3, GT 5. Αν έχετε PC με gamepad και πάρετε το Shift κατεβάστε το steering sensitivity στα options στο 2%(!). Επιπλέον στο Tuning κατεβάστε το steering lock μέχρι να την παλεύετε!!!
6xXx6 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μια μαλ@κια και μισή είναι το νέο nfs χίλιες φορές το DiRT 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.