PETERANOS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Έχω συνδέσει (επάνω στην μητρική) στον pc μου ένα το card reader + ένα USB, ενώ παίρνει ρεύμα, ανάβει μια λυχνία που έχει στην πρόσοψη, δεν δουλεύει καμιά από της θήρες ούτε η USB για τη??
onty Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δεν καταλαβα Χριστο. Φιλε ηρεμησε και πες λιγο πιο κατανοητα πραγματα. Αν και νομιζω οτι το προβλημα ειναι τα xp η μπορει να χρειαζεται να βγαλεις κ να ξαναβαλεις το card reader ...
PETERANOS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δεν καταλαβα Χριστο. Φιλε ηρεμησε και πες λιγο πιο κατανοητα πραγματα. Ποιος είναι ο Χρήστος?? Αν και νομιζω οτι το προβλημα ειναι τα xp η μπορει να χρειαζεται να βγαλεις κ να ξαναβαλεις το card reader ... sVISTA έχω!!
p_under Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 εχεις περασει τα drivers για το card reader? κ τσεκαρε αν τα εχεις συνδεσει καλα για να εισαι σιγουρος.
PETERANOS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 εχεις περασει τα drivers για το card reader? κ τσεκαρε αν τα εχεις συνδεσει καλα για να εισαι σιγουρος. Της σύνδεσης της έλεγξα πολλές φορές και είναι εντάξει. Όσο για τα drivers, ένα μικρό cdακι που είχε το κουτί είναι windows 98-2000, λογικά τα vista περνάνε τους driver αυτόματα, έτσι δεν είναι?? Την πρώτη φορά που το έβαλα μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι ι συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταχύτερα κάπως έτσι!
p_under Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 δεν ξερω για τα vista αλλα για καλο κ για κακο προσπαθησε να τους περασεις παλι για να αποκλεισεις σιγα σιγα μερικες περιπτωσεις.
PETERANOS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 δεν ξερω για τα vista αλλα για καλο κ για κακο προσπαθησε να τους περασεις παλι για να αποκλεισεις σιγα σιγα μερικες περιπτωσεις. Μα δεν έχω τους drivers, έγραψα και πιο πάνω ότι το CDακι με τα drivers είναι μόνο για win98 + win2000, προσπάθησα να τους βρω στο internet αλλά πουθενά!! Να πω ότι κάπια στιγμή δούλεψε άρα δεν είναι θέμα drivers, μετά από μια επανεκκίνηση σταμάτησε πάλη να δουλεύει!!!!
PETERANOS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Βαλτο σε αλλη USB θυρα και θα δουλεψει. Το δοκίμασα και στην δεύτερη που έχει επάνω στην μητρική αλλά μου έκανε τα ίδια!! Aυτό είναι.
PETERANOS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Λιπών η μητρική μου έχει δυο υποδοχές για USB2 σαν και αυτές, εάν συνδέσω και τα δύο δηλαδή τα usb του κουτιού και το cart reader τότε δεν δουλεύει τίποτε, δηλαδή σαν το cart reader να μπλοκάρει και την άλλη υποδοχή USB!! Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στο BIOS?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.