Προς το περιεχόμενο

ipod πρόβλημα!!!

popcornito23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια.θα ήθελα να ρωτήσω:έχω ενα ipod το οποίο έχει "κολλήσει".Αυτο συνέβει οταν μου έβγαλε ένδειξει οτι τελειώνει η μπαταρία...κ δυστηχώς δεν έδωσα πολύ σημασία.Με αυτα κ αυτα πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση κ μου είπαν οτι πρέπει να κάνω reset αλλα έτσι θα χαθεί όλη η μουσική που έχω.Έστειλα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μην χάσω την μουσική.να την πάρω απο μέσα κ να την ξαναβάλω αφου του κάνω reset.Εχω ξοδέψει αρκετό χρόνο για να το βάλω στο ipod.Είπα να το συνδέσω κ να τα κάνω copy-paste..καλά πήγε μέχρι ενός σημείου αλλα απο εκει κ πέρα δεν το διαβάσει πια.Τα windows δεν μπορούν να το διαβάσουν κ μου πετάει μύνημα να του κάνω φορμάτ.Γνωρίζει κάποιος κανενά τρόπο να μην χάσω τα κομμάτια?????Υπάρχει κανένα μαγαζί που ασχολείτε με τέτοια,γνωρίζει κάποιος?Ευχαριστώ κ καλή συνέχεια.

Δημοσ.

κοίτα να δείς τι γίνετε τώρα....το δοκήμασα αυτο που λές....βγαίνει το λογότυπο..κ μετα ακούγεται ενας ήχος σαν διακόπτης!!Σβήνει.Ξανανοίγει.Σβήνει.Ξανανοίγει..κ δεν με αφήνει να το φορτήσω να δοκιμάσω ξανα!!!ενα off κουμπάκι δεν έχει το ρημάδι???????

Δημοσ.

μπορεί να'ναι κ κάτι τέτοιο.αρχίσει το λογότυπο...κ μετά απο 3 δευτερόλεπτα ακούγεται ένα κλάκ,σβήνει η οθόνη κ ύστερα πάλι απο την αρχη.....δλδ εμφανίζεται το λογότυπο..1..2..3..κλάκ,σβήνει η οθόνη κ μετα ξανά τα ίδια.τώρα θέλει μπαταρία αλλα με το που το συνδέω αρχίζει πάλι το παραπάνω.τι να κάνω????????

Δημοσ.

είχε πάθει το ίδιο το ipod colour του αδελφού μου. δεν σου το λέω ως λύση του προβλήματος αλλα το είχα χτυπήσει λίγο απότομα με το πλάι στην παλάμη μου γιατί πίστευα ότι απλά κόλλησε το hard disk και όντως από τότε είναι μια χαρά...

τώρα αν θέλεις να βαρέσεις και εσύ το δικό σου, με δικη σου ευθύνη..

Δημοσ.

στην παλάμη δεν νομίζω να πονέσει κιολας αμα το χτυπήσω.να το χτυπήσω τωρα που έχει ξεμείνει απο μπαταρία ή αφου κάνει τα κόλπα που έγραψε παραπάνω??οταν ανοιγοκλείνει δλδ...

δοκίμασα κάτι τέτοιο αλλα τπτ.κάτι μου λέει οτι πάει για εγχείρηση.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...