Προς το περιεχόμενο

2 γραμμές ADSL σε switch.

kostasR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ δεν δινει multilink σε adsl δυστυχως.

Σε ερωτηση στην Hol και την tellas πριν καποιους μηνες πηρα επισης αρνητικη απάντηση.

Σε αναλογη περιπτωση, που υπήρχε αναγκη για δυο adsl και load balancing, εστησα pfsense σε ενα pc 5αετιας (με 5 καρτες δικτυου αισιως)και κανει μια χαρα δουλεια.

Δημοσ.
Ο ΟΤΕ δεν δινει multilink σε adsl δυστυχως.

Σε ερωτηση στην Hol και την tellas πριν καποιους μηνες πηρα επισης αρνητικη απάντηση.

Σε αναλογη περιπτωση, που υπήρχε αναγκη για δυο adsl και load balancing, εστησα pfsense σε ενα pc 5αετιας (με 5 καρτες δικτυου αισιως)και κανει μια χαρα δουλεια.

Η FORrthnet δινει multilink .αλλα με cisco 1841 με 2 wic καρτες πανω.αρκετα μεγαλο κοστος.κατα τα αλλα γινονται bundle και εχεις μονο μια Ip και μονο ενα Username.

Δημοσ.
Η FORrthnet δινει multilink .αλλα με cisco 1841 με 2 wic καρτες πανω.αρκετα μεγαλο κοστος.κατα τα αλλα γινονται bundle και εχεις μονο μια Ip και μονο ενα Username.

Τι εννοεις;

Οτι δινει vendor/model specific multilink μονο;

Μου τα προμηθευει η forthnet αυτα;

Αν κουμπωσω οτιδηποτε αλλο δεν θα παιξει;

Δημοσ.

Δεν έχεις πει ακριβώς ποια είναι η δουλειά που θέλεις. Πες λίγα πράγματα για το δίκτυο, τις ανάγκες και τι θέλεις να γίνεται.

Δημοσ.

Μικρό internet cafe.

10 pc + 1pc διαχειριστής (Intel G31 Mobo, E5200)

100άρι δίκτυο νομίζω ότι είναι πολύ ΟΚ για 10pc, εσείς τι λέτε?

2 γραμμές 2048 για internet. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα από 2048 προς το παρόν.

Δημοσ.

Κοίταξα το manual του draytek λίγο πιο προσεκτικά και φαίνεται, από αυτά που γράφει στο κεφάλαιο 3.1.3, ότι έχει και τη δυνατότητα να μοιράζει τις συνδέσεις αυτόματα.

Οπότε νομίζω ότι σε λειτουργικότητα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Όμως επειδή δεν το λέει ξεκάθαρα (δίνοντας τεχνική περιγραφή) δεν είμαι 100% σίγουρος, θα ήταν καλό να το διασταυρώσεις από κάποιον που το έχει δοκιμάσει.

Μια επισήμανση μόνο, η WAN2 port είναι ethernet, θα χρειαστεί να συνδέσεις εκεί ένα δεύτερο ADSL router ή ethernet ADSL modem, πάνω στο οποίο θα είναι η δεύτερη γραμμή.

Μια χαρά είναι.

Δημοσ.
Τι εννοεις;

Οτι δινει vendor/model specific multilink μονο;

Μου τα προμηθευει η forthnet αυτα;

Αν κουμπωσω οτιδηποτε αλλο δεν θα παιξει;

cisco 1841.παιρνει 2 καρτες adsl πανω.η forthnet σου δινει ενα usernameκαι ενα ειδικο setup για να γινουυν Multilink με μια ip.ειτε ειναι 2 χ 2048 η οτιδιποτε αλλο.δεν μπορεις να βαλεις αλλο ρουτερ κτλ κτλ.το δινουν με αυτο

Μικρό internet cafe.

10 pc + 1pc διαχειριστής (Intel G31 Mobo, E5200)

2 γραμμές 2048 για internet. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα από 2048 προς το παρόν.

και 1000 να το κανεις η διαφορα στο κοστος θα ειναι μικρη.τα pc ηδη εχοθν 1000 καρτες οποτε και να παρεις ena switch λιγο παραπανω λεφτα.

απο εκει και περα χωρις να ειμαι ειδικος αλλα εχω δει να κανουν και κατι αλλο σε ιντερνετ καφε.ενας ειχε 3 γραμμες llu.την μια την ειχε μονο gia browsing την αλλη μονο για κατεβασματα p2p και την αλλη για Online gaming.δεν της ενωνε.η καθε μια την δουλεια της.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις. Τελικά θα καταλήξω στο draytek. Ξέρετε ποιος είναι ο εισαγωγέας ή διανομέας για την Ελλάδα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...