Προς το περιεχόμενο

Port forward σε tilgin.....ουφφφφφφφφφ

murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια λιγο βοηθεια,απελπιστηκα.λοιπον εχω το 452w tilgin το οποιο δεν μπορω να σεταρω σωστα για να παιξει το emule kai to μtorrent.κανω αυτα που λεει εδω:

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Tilgin/Vood-452w/eMule.htm

μια για το emule και μια για το μtorrent.ομως τι τα κανω τι δεν τα κανω χαμπαρι δεν παιρνει.μπορει να βοηθησει καποιος???:shock::shock::shock:

Δημοσ.

poy kολλησες?εβαλες καρφωτα ip στο Pc σου.β.δοκιμασες να δεις αν ειναι ανοιχτα τα ports.εκλεισες τα firewall.αν εχεις οτενετ εκλεισες την αυξημενη ασφαλεια απο το site της οτενετ.

Δημοσ.

Τι εννοεις καρφωτα ip???δοκιμασα να δω αν ειναι ανοιχτα τα Port μεσα απο το τεστ που εχει το eumle kai torrent Και μου λεει failed.firewall τα εχω κλεισει ολα εκτος απο μια επιλογη μεσα στο router που λεει firewall/nat services το οποιο αν το απενεργοποιησω δεν μπορω να μπω στο Internet καθολου μετα.το router ειναι το tilgin 452w της vivodi

Δημοσ.

αμα κλεισεις το nat δεν εχεις ιντερνετ και σε πολλα ρουτερ ειναι μαζι.ισως σε καποιο αλλο σημειο wan να τα εχει ξεχωριστα αλλα αυτο δεν νομιζω οτι φτεει.στο tcp ip της καρτας δικτυου σου δινεις καρφωτα ip px 192.168.1.33 kai meta kaneis port forward σε αυτην την ip,αλλιως κανε copy paste την εικονα με το Port forward που εκανες να δουμε τι εκανες.

Δημοσ.

Απο συνδεσεις δικυου πινακα ελεγχου εχω δηλωσει

διευθυνση ip: 192.168.1.2

μασκα υποδικτυου: 255.255.255.0

προεπιλεγμενη πυλη: 192.168.1.1

πρωτιμομενος διακομιστης dns: 80.76.33.227

εφεδρικος διακομιστης dns: 80.76.39.10

μπαινω μετα μεσα στο router παω Port forwarding επιλεγω user kai meta new στο οποιο εχει μετα τις επιλογες που πρεπει να δηλωσεις

rule name οπου βαζω mtorrent μετα protocol επιλεγω tcp kai udp μετα Port start kai port end βαζω 43549 το νουμερο που εχει μεσα στο mtorrent και τελος port map το ιδιο παλι νουμερο και apply.αποθηκευω τις ρυθμισεις και κανονικα επρεπε να δουλευει.αυτα

Δημοσ.

που διαλεγεις οτι θα παει στην 192.168.1.2????β.τι εταιρεια εχεις?παντως οτενετ δεν ειναι.για δοκιμασε χωρις καθολου Port map

Δημοσ.

οπα κατι καταφερα.κατσε να δοκιμασω και σε αλλο ενα προγραμμα να δω αν πετυχε.

ok ολα καλα.το λαθος ηταν οτι ειχε τρεις επιλογες στο wan connection τις εξης:

i3_dhcp_1

i3_pppoa_1

i3_pppoa_2

τωρα που εκανα το τελευταιο test ειδα οτι το test γινοταν στην διευθνση που αντιστοιχουσε στο i3_pppoa_2 αρα εκει επρεπε να δηλωσω τις πορτες.ενω εγω το εκανα στο πρωτο που το ειχε ως προεπιλογη:(

τελως παντων αφου το καταφερα...το router ειναι το tilgin 452w απο την vivodi.poulinos ευχαριστω για το ενδιαφερον και την βοηθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...