civperr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Ξέρει κανείς με ποιο πρόγραμμα μπορώ να ανοίξω τέτοιου τύπου αρχεία; Μήπως γίνεται να το κάνω και με τον windows media player με κάποιο τρόπο;
macabre_sunsets Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μπορείς με το VLC, καθώς και με το mplayer (όχι media player... άλλο είναι αυτό), καθώς επίσης και με άλλα τα οποία δεν έχει τύχει να δοκιμάσω να σου πω.
civperr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε macabre_sunsets, το VLC ήταν ό,τι χρειαζόμουν... Ωστόσο αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι σχετικά με το δεύτερο σκέλος της ερώτησής μου για τον wmp παρακαλώ ας το κάνει...
teo64x Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Για αναπαραγωγή με Windows Media Player http://www.cccp-project.net/ Παρόλα αυτά, υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο WMP δεν παίζει τους υποτίτλους (.srt). Για αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου μάλλον θα χρειαστείς άλλο player, θα πρότεινα εναλλακτικά τη χρήση του Zoom Player (περιέχεται στο CCCP) αντί του VLC, μιας και με το δεύτερο έχω παρατηρήσει πολύ πιο χαμηλές επιδόσεις και πολύ συχνό "μπούκωμα" (με τις default ρυθμίσεις), πράγματα που με το πρώτο δεν τα είδα καθόλου (πάλι με τις default ρυθμίσεις).
100 010 00 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Αν κατεβασεις κανα mega_codec_pack, θα σου κανει εγκατασταση το mpc και θα τα παιζεις και με windows media player
Αδμιν Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Ειναι απλο και ξεχαστε τα αθλια codec packs και τον εξισου αθλιο VLC. ffdshow tryouts + Haali Splitter
anchelo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Εγώ πιστεύω πως για .mkv είναι εξαιρετικός ο Kmplayer.Εμένα με βολεύει πολύ και έχει πάρα πολλές και καλές λειτουργίες.
furious99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Βαλε 1.media player classic home cinema (στα options-output: για Vista EVR, EVRcustom αν θες υποτιτλους, για XP VΜR9) 2.haali media splitter 3.ac3filter (για αναπαραγωγη στα 1080/24p μεσω HDMI σε εξωτερικη οθονη που υποστηριζει 24p θα χρειαστεις και το Reclock, για να κανει τη μετατροπη 23,976--> 24fps )
dazeman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε macabre_sunsets... Ωστόσο αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι σχετικά με το δεύτερο σκέλος της ερώτησής μου για τον wmp παρακαλώ ας το κάνει... Αυτό που σου προτείνει ο Αδμιν πιο πάνω. Εάν βρείς προβλήματα πές μας να σε καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.