flyinmycoffee Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια παω να τρελλαθω.. Πηγα αποψε να παρω τα mail μου και μου ζηταει password για το mobileme (Το οποιο ειχα σε trial). Μουρχεται καπως περιεργο, το βαζω και μου λεει λαθος! Παθαινω τον πανικο και λεω μπα.. απλα τον ξεχασα. Παω στο iforgot και εκει παθαινω το σοκ. Το δευτερο mail μου εχει αλλαξει απ το λογαριασμο μου στο yahoo στο λογαριασμο μου στο mobileme! Αρα απλα δεν μπορω να κανω τιποτα. Λεω "ψυχραιμιαααα... καποια μ&%^#@* εχει παιχτει. Παμε για τις ερωτησεις." Δευτερο σοκ. Οι ερωτησεις δεν ειναι αυτες που εχω βαλει!!!! Στανταρ μου κλεψανε το λογαριασμο λοιπον. Καπως... δεν εχω ιδεα πως... Τι κανω ρε παιδια? Κινδυνευει η πιστωτικη? τι να κανω? Βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια παω να τρελλαθω.. Πηγα αποψε να παρω τα mail μου και μου ζηταει password για το mobileme (Το οποιο ειχα σε trial). Μουρχεται καπως περιεργο, το βαζω και μου λεει λαθος! Παθαινω τον πανικο και λεω μπα.. απλα τον ξεχασα. Παω στο iforgot και εκει παθαινω το σοκ. Το δευτερο mail μου εχει αλλαξει απ το λογαριασμο μου στο yahoo στο λογαριασμο μου στο mobileme! Αρα απλα δεν μπορω να κανω τιποτα. Λεω "ψυχραιμιαααα... καποια μ&%^#@* εχει παιχτει. Παμε για τις ερωτησεις." Δευτερο σοκ. Οι ερωτησεις δεν ειναι αυτες που εχω βαλει!!!! Στανταρ μου κλεψανε το λογαριασμο λοιπον. Καπως... δεν εχω ιδεα πως... Τι κανω ρε παιδια? Κινδυνευει η πιστωτικη? τι να κανω? Βοηθεια! Ενημερωσε την Apple γρηγοραααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyinmycoffee Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Αυριο πρωι θα παρω σ ενα τηλεφωνο για support που βρηκα στην Ελλαδα. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω τιποτα για επικοινωνια στο support του mobileme. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Αυριο πρωι θα παρω σ ενα τηλεφωνο για support που βρηκα στην Ελλαδα. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω τιποτα για επικοινωνια στο support του mobileme. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ LOL ωραια υπογραφη :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyinmycoffee Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Λυθηκε. :-D Τελικα μια χαρα support εχουν αρκει να ξερεις που να ψαξεις. Το μυστικο ειναι στο chat support του site. Μιλησα εκει με ενα παλικαρι και μου λυσε το προβλημα στο πι και φι. Τελεια! LOL ωραια υπογραφη :lol: Η δικια σου ομως ειναι σαφως καλυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Λυθηκε. :-D Τελικα μια χαρα support εχουν αρκει να ξερεις που να ψαξεις. Το μυστικο ειναι στο chat support του site. Μιλησα εκει με ενα παλικαρι και μου λυσε το προβλημα στο πι και φι. Τελεια! Η δικια σου ομως ειναι σαφως καλυτερη Αν μπορεις να μας πεις και πως σε βοηθησαν καλο θα ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyinmycoffee Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ακυρωσαν το λογαριασμο. Τους ειχα στειλει (πανικοβλητος) mail και μου απαντησαν οτι θα ενημερωσουν τους τεχνικους τους. Στη συνεχεια ανακαλυψα το chat support το οποιο ειναι καλα κρυμμενο και εκει μιλησα μ εναν τεχνικο ο οποιος μου ζητησε καποιες πληροφοριες και στη συνεχεια ρωτησε αν θελω να ακυρωσω το account η να αλλαξω τον κωδικο μου. του 'πα cancel και τελος. Για οσους μπορει να το χρειαστουν, στη σελιδα support του προιοντος που σε αφορα εχει καποια βασικα θεματα για support που δινουν καποιες (προφανεις συνηθως) απαντησεις. Αν εκει στο πεδιο "λυθηκε το προβλημα σας?" πατησεις οχι, σε πεταει σε chat support στο οποιο συνδεεσαι και συνομιλεις με τεχνικο της εταιριας (ωραρια γραφει εκει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μια χαρα εξυπηρέτηση δηλαδή μπράβο apple... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.