XronisR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Όπως έχουνε πει και τα παιδιά από πάνω,μπαρμαν και σερβιτόρος είναι κατάλληλες δουλειές..Σαν delivery το χειμώνα δεν παλεύεται από το κρύο..Αν πας τελικά κάπου ξεκαθάρισε από την αρχή τα ωράρια και το μεροκάματο για να μην σου λένε μετά !@#$....
marios111 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 βασικα και εγω ειμαι 17 χρονον και δουλευα απο τα 14 και τωρα ψαχνω δουλεια για να βγαζω το χαρτζιλικι μου..αν ξερει κανενας τιποτα ας μου το πει..!
Septum Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ειμαι στην ιδια φαση φιλε (1χρονο μεγαλυτερος)αλλα επειδη και περσυ δουλεψα λιγο εχω να σου πω καποια πραγματα. Αν ειναι να πας σε καφετερια ως βοηθος σερβιτορου προσεξε ποια θα διαλεξεις.Μια καφετερια που μαζευει πολυ κοσμο θα σε κουρασει υπερβολικα.Αν το θες για να εχεις παραπανω tips προσεξε και ξεκαθαρισε το απο την αρχη οτι θα τα περνεις γιατι πολλες φορες οι ηδη σερβιτοροι σε βλεπουν ψαρωμενο και δεν δινουν. Επισης προσεξε ολες αυτες τις αγγελιες για τηλεφωνικα τμηματα που προσφερουν γεματους μισθους, το 99% ειναι ψεμα.Παντως σου προτινω αν ειναι πιασε αν μπορεις καπου δουλεια που να σε μαθαινει κατι σημαντικο και πρακτικο.
Sadman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Πακέτας,διανομή φυλαδίων,σερβιτόρος. Ενα σωρό έχει(πάρε μια εφημερίδα και δες )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.