Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει τροπος να κατωχυρωσω το domain name στο ονομα μου και οχι να κατοχυρωθεί στην

MASTER12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να κατωχυρωσω το domain name στο ονομα μου και οχι να κατοχυρωθεί στην εταιρεια για λογαριασμο μου.

ΜΕ λιγα λογια να εχω εγω τα δικαιωματα και οχι μια απόδειξή που λεει οτι πλήρωσα για το όνομα

Δημοσ.

Αμα κάνεις την κατοχύρωση μόνος σου μπορείς. Επίσης και εταιρεία να το κάνει για σενα το σωστό είναι τα δικαιώματα να είναι δικά σου. Για να είσαι σίγουρος, απλά κάντο μόνος σου, δεν είναι τίποτα.

Δημοσ.

Μέσω οποιουδήποτε επίσημου registrar ή (σωστού) μεταπωλητή. Το φυσιολογικό είναι η κυριότητα του ονόματος να ανοίκει σε εσένα, οι registrars απλά μεσολαβούν για την καταχώρηση.

Η λίστα των εγκεκριμένων registrars για το GR. namespace βρίσκεται εδώ, βέβαια πιθανότατα θα υπάρχουν και μεταπωλητές πολλών από αυτούς.

Αντίστοιχες λίστες υπάρχουν και για τα άλλα namespaces (COM., ORG., κλπ).

Με όποιον registrar ή μεταπωλητή και να συνεργαστείς, το όνομα θα βρίσκεται στην κυριότητά σου. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να γίνει διαφορετικά, είναι αν απευθυνθείς σε κάποια ανεξάρτητη εταιρία για να πάρεις ένα ολόκληρο πακέτο υπηρεσιών, εκεί ίσως η εταιρία επιδιώξει να κατοχυρώσει το domain στο όνομά της, είτε από πονηριά είτε για να σε διευκολύνει. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει είτε να συνεννοηθείς και να τους ξεκαθαρίσεις ότι θέλεις το domain να καταχωρηθεί στο όνομά σου, είτε να μην πάρεις το domain μέσω αυτής της εταιρίας αλλά απευθείας από κάποιον registrar.

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ χρησιμοποιώ το www.domains24.gr και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το site γιατι σου δίνει ακριβώς οτι εχει στις προσφορες του και τιποτα λιγότερο. Εχω 11 domain names κατωχηρωμενα και απλα το συνιστω ανεπιφυλακτα με κλειστα ματια!!!

Δημοσ.

καλό φαίνεται , εγω χρησιμοποιώ το papa--.gr

οταν εκανες την κατοχυρωση σου εστειλε μονο την αποδείξει πληρωμής.

Δημοσ.
καλό φαίνεται , εγω χρησιμοποιώ το papa--.gr

οταν εκανες την κατοχυρωση σου εστειλε μονο την αποδείξει πληρωμής.

Οχι με χρεωση 1 ευρω επιπλεον σου στελνει χαρτι επικυρωμενο που αναγραφει τα στοιχεια σου και οτι εισαι ο δικαιουχος του Χ domain. Ειναι το πρωτο στη λιστα που σου δωθηκε παραπανω. Ειναι του Τσουβαλα αυτο. Με 24 ευρω κατοχυρωνεις ονομα για 2 χρονια και σου δινει και για e-mail και 10MB χωρο που πιστευω για μια απλη ιστοσελιδα ειναι υπερ-αρκετα!!!

Δημοσ.
καλό φαίνεται ' date=' εγω χρησιμοποιώ το papa--.gr

οταν εκανες την κατοχυρωση σου εστειλε μονο την αποδείξει πληρωμής.[/quote']

Αν λες για το papaki.gr, δεν έχει καμία σημασία τι σου έστειλε, το όνομα είναι καταχωρημένο στο όνομά σου και μπορείς να το κάνεις ό,τι επιθυμείς, συμπεριλαμβανομένου και το να το μεταφέρεις σε κάποιον άλλο καταχωρητή.

Δημοσ.

Για τα .gr domains σου φτάνει μήνυμα από το server του ΙΤΕ που αναφέρει το όνομα και επώνυμο του ιδιοκτήτη. Επίσης μέσα σε 30 ημέρες θα σου φτάσει ξανά e-mail με την έγκριση του domain από την ΕΕΤΤ.

Δημοσ.

μπορείς να ζητήσεις και εγγραφως απο την ΕΕΤΤ βεβαίωση ότι το όνομα είναι κατοχυρωμένο σε εσένα

Δημοσ.

Σε έναν επίσημο καταχωρητή domain name από την ΕΕΤΤ όταν έρχεται μια αίτηση για κατοχύρωση είναι υποχρεωμένος να την προωθήσει όπως την παρέλαβε στο ΙΤΕ για την κατοχύρωση δηλαδή με όλα τα στοιχεία που ο καταχαρούμενος έχει συμπλήρωση.

Μπορείς να διαβάσεις και τον κανονισμό εδώ http://www.intechs.gr/domain-names/regulation.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...