Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα εγκατάστασης driver χωρίς επανεκκίνηση

marina6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα φορητό acer και έχει ενα προβληματάκι όσο αναφορά το ότι όταν του κάνω επανεκκίνηση δν λειτουργεί ο υπολογιστης(δεν ξανανοίγει) και πρέπει να τον κλεισω για κάποια λεπτά μέχρις ώτου να τον ξανανοίξω...έκανα format πριν λίγες μέρες και τωρα θέλω αν εγκαταστήσω τους drivers gia την κάρτα γραφικών ,τρέχω το πρόγραμμα της ATI για να τους κάνω setup στο laptop ,και μ εμφανίζει ένα πλαισιο το οποίο γραφει "Το πρόγραμμα αυτό θα εγκαταστήσει τους drivers για την ATI radeon X1300 στον υπολογιστή σας.Παρακαλώ επανεκινήστε τον υπολογιστη σας για να λειτουργήσει το πρόγραμμα εγκαταστασης και να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση."Οταν ομως κανω επανεκκινηση ,ο υπολογιστης όπως σας προανεφερα δεν ανοίγει...Υπάρχει καποιος τρόπος ή καποιο πρόγραμμα για να μπορέσω να εγκαταστήσω τους drivers της κάρτας γραφικών μου στον υπολογιστή ,χωρις να χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση στον υπολογιστη;

Δημοσ.

οχι αλλα η εγκατασταση των drivers θα συνεχιστει με το που καταφερεις να εκκινησεις τα win

δες αυτο

http://www.mydigitallife.info/2006/11/01/restart-or-shutdown-windows-xp-2000-and-vista-from-command-line-or-one-click-shortcut/

αν εχεις vista θα μπορουσες να δοκιμασεις και το shutdown deluxe gadget για την sidebar

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...