lef50 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Καλησπερα σας τι κουφο σας εχει τυχει με την μοτο σας? Και ξεκιναω με μενα,μου εχουν κλεψει 4 μηχανακια ταχω βρη και τα 4 1)XT 550 μετα απο ενα μηνα τρακαρε ο κλεφτης! 2MZ 150 15μερες μετα καπου στον Κολωνο. 3)SIMSON 50 σε μια συναυλια στα προπυλαια απεναντι απο μια διμοιρια ματ το βρηκα μετα απο δυο ωρες προς την αθηνας σε μια στοα μεσα. 4)Αλλο simson 50αρι μου το πηρανε απο την καλλιθεα το βρηκαν δυτες του λιμενικου φουνταρισμενο μετα απο μια εβδομαδα στην μαρινα στο τροκαντερο μου το βγαλανε και το ονομασα μπαρμπουνι Ποσταρετε καλη διασκεδαση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 εσυ τα βρηκες ή η αστυνομια? τα 2 απο τα 4 επεστρεψαν κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 To τρακαρισμενο η αστυνομια το μπαρμπουνι το λιμενικο ειχα το τηλεφωνο του συνεργειου σε αυτοκολητο πηρανε αμεσως και πηγα και το πηρα(αμεσο πλυσιμο με γλυκο νερο λυσιμο καθαρισμα και εζησε χρονια καποια στιγμη το πουλησα)τα αλλα δυο εγω ξαναδουλεψαν ολα! Ολα χρειαστηκαν καποια φτιαξιματα το αλλο στην συναυλια του ειχαν ξηλωσει τον διακοπτη αλλα δεν μπορεσαν να το βαλουνε μπροστα και το παρατησανε αυτο στον κολωνο ειχε κατι ψιλοκτυπηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBREED Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 το μπαρμπούνι σίγουρα θα ήταν...υδρόψυκτο!!!χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 just lol....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.