Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση αυτοκινήτου ως εργασία εξαμήνου.

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα πλαίσια μαθήματος τηλεοπτικής παραγωγής σκέφτομαι να κάνω ως εργασία παρουσίαση αυτοκινήτου.Θα χρησιμοποιήσω ως σκελετό ξένες εκπομπές (Στύλ Top Gear χωρίς την κακόβουλη ειρωνία που τους διακατέχει) και θα νοικιάσω ένα αυτοκίνητο με δικά μου έξοδα για τα πλάνα που θα χρειαστώ.Το θέμα είναι όμως οτι δεν έχω ιδέα για τις τιμές που νοικιάζουν καλά αυτοκίνητα (Θέλω οπωσδήποτε κάτι σε mazda μεσαίας κατηγορίας και πάνω.). Όπως επίσης και χώρο για δοκιμές (πίστα).Δεν έχω υπόψιν μου καμία εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων,τα οποία να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να μην είναι έτοιμα να διαλυθούν στο δρόμο.Οποιαδήποτε συμβουλή στο θέμα ενοικίασης,δανεισμού κτλ ευπρόσδεκτη.Συμβουλές ώς προς το περιεχόμενο και το στύλ της παρουσίασης δεκτές μόνο αν είναι καλοπροαίρετες.Δε θέλω δηλ απαντήσεις του στύλ.

<<Την είδες μάγκας που για εργασία αντιγράφεις την τάδε εκπομπή κτλ.>>

Θα παρακαλούσα τους mods σε να φερθούν όπως αρμόζει σε τέτοια posts;).Eυχαριστώ προκαταβολικά.:-)

Δημοσ.

Σίγουρα θα πάρεις μια ιδέα απο τιμές εδώ= http://www.avis.gr και σε αλλες εταιρίες αυτής της κλάσης,οσο για πίστα,στα Μέγαρα ρώτα και για χώμα στις αλικές αναβύσσου (free).

Δημοσ.

ξερεις οτι ζημιες σε πιστα δεν καλυπτονται απο καμμια ασφαλιστικη?

για πιστα πας ή σε καρτ ή σερρες..

για ενοικιαση google ενοικιασεις αυτοκινητων θεσσαλονικη. βαλε μεικτη..αν εισαι κατω απο 21ή 23 νομιζω θα δυσοκολευτεις να στο νοικιασουν.

Δημοσ.

Μπα μάλλον θα αλλάξω θέμα εργασίας αν δε βρώ κανα γνωστό με αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση.Πιάνουν κώλους κανονικά στις ενοικιάσεις δε συμφέρει καθόλου.Ακόμα και στα κουβαδάκια.Που να πάρεις κανα καλό αυτοκίνητο θέλει 600 ευρώ το τριήμερο.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...