therock Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μεταξυ του σπιτιου μου και αυτο της ξαδερφης μου μας χωριζει ενα σπιτι. Παρ'ολα αυτα οταν βρισκομαι στο σπιτι μου και κανω αναζητηση ασυρματων δικτυων δεν μπορω να την βρω, ή μα την βρω το στιγμα ειναι στιγμιαιο και χανεται και δεν μπορω να συνδεθω. Τι ειδους εξοπλισμο και εγκατασταση χρειαζομαι για να μπορεσω να την βρισκω και να συνδεομαι με το access point της? Καποιος μου ειπε να παρω παραβοικη αντεννα για να λαμβανει και να ενισχυει ασυρματα σηματα αλλα επισης μου ειπανε πως τετοια δουλια γινεται και με repeater. Εσεις τι λετε, τι μπορει να γινει στην περιπτωση αυτη για να μπορω να λαβω το σημα? Το modem-router το εχει και κατω απο την ντουλαπα και εχει πολλα εμποδια που παρμβαλλονται. Αν το τοποθετησουμε κοντα στο παραθυρο και βαλω και εγω τον υπολογιστη κοντα σο δικο μου παραθυρο τα πραγματα θα βελτιωθουν δραματικα? Επισης υπαρχει και ταρατσα, αλλα δεν λεει να αφεθει το ρουτερ εκτεθιμο στις ατμοσφαιρικες συνθηκες και να παθει καμμια ζημια. Περιμενω σκεψεις και προτασεις σας!
the_eye Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Βάλε ενα utp από μπαλόνι σε μπαλκόνι ποιο φτηνά θα σου βγει
sam sam Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Καποιος μου ειπε να παρω παραβοικη αντεννα για να λαμβανει και να ενισχυει ασυρματα σηματα αλλα επισης μου ειπανε πως τετοια δουλια γινεται και με repeater. ειμαι γενικα κατα των ασυρματων ( εκτος απο το ποντικι και το πληκτρολογιο που οντως βολευουν ) με το να το ενισχυσεις , ενισχυεις παραλληλα και το σημα που περναει απο το κεφαλι σου... ακομα δεν ξερουμε τις συνεπειες... εγω δεν το προτεινω... με καλωδιο δεν γινεται; τι αποσταση εχετε;
therock Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 20+ Μετρα περιπου. Αλλα δεν παιζει να κρεμεται απο μπαλκονι σε μπαλκονι καλωδιο 20 μετρων. Στανταρ δεν λεει να παιξω με repeter?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.