Προς το περιεχόμενο

Οδηγός πωλήσεων στο eBay

taliban.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Είμαι καινούριος εδώ και βλέπω ότι βοηθάτε πολύ τους έχοντες απορία.

Θα ήθελα να ρωτούσα κι εγώ κάποια πράγματα για το eBay, όχι για αγωρές αλλά για πωλήσεις.

Έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο χρόνο δεν βλέπω δημοπρασίες που η αποστολή τους να γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο.

Τι έγινε το κατάργησαν;

Ρωτάω γιατί έχω κατάστημα και θέλω να βάλω προς πώλειση προγράμματα(σειριακούς αριθμούς) και κωδικούς συνδρομής σε διάφορα online παιχνίδια (World Of Warcraft,

Age Of Conan, Lineage2, Guild Wars, LotRO, Warhammer...) καθώς τα αγωράζω φθινά.

Κι αν ακόμα αυτές οι πωλήσεις ισχύουν, πώς μπορώ εγώ σε περίπτωση προβλήματος, να αποδείξω ότι έχω στείλει τον κωδικό;

Δημοσ.

απαγορευεται πλεον να πουλας οτιδηποτε στο οποιο η παραδοση γινεται με email.αυτο ειναι επιβεβαιωμενο,αν σε βρουν σου ακυρωνουν υην αγγελια

Δημοσ.

παιδια καλημερα

θελω και εγω επισης να δημοπρατησω καποια προιοντα στο e-bay.απλως επειδη δεν το εχω κανει ποτε θελω να μαθω την ακριβη διαδικασια και αν αυτη ειναι ασφαλης.

ευχαριστω.:-)

Δημοσ.
παιδια καλημερα

θελω και εγω επισης να δημοπρατησω καποια προιοντα στο e-bay.απλως επειδη δεν το εχω κανει ποτε θελω να μαθω την ακριβη διαδικασια και αν αυτη ειναι ασφαλης.

ευχαριστω.:-)

Υπάρχει sticky thread με Οδηγό πώλησης στο e-bay. Θα τον βρεις με μια μικρή αναζήτηση και εκεί έχουν συζητηθεί ό,τι μπορεί να σε απασχολήσει με λεπτομέρειες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...