denthnpalevw Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Γεια σας παιδια Εχω ενα θεματακι. μετα απο σκαν ντισκ που εκανα σε ενα εξωτερικο χαθηκαν καποια αρχεια μου(18,5 GB) αλλα βλεπω ενα φακελο FOUND.000 αλλα δεν ξερω πως να τα επαναφερω. στα ubuntu βλεπω κανονικα τα αρχεια με καταληξη chk και παιζουν και κανονικα. τι μπορω να κανω? σκεφτικα να κανω και μετανομασια απο chk se avi αλλα ετσι δεν θα εχω την αρχικη ονομασια τους αλλα την file001.avi που εχουν τωρα. ευχαριστω
PCharon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Με το GetDataBack for FAT32 (βάζω στοίχημα πως είναι σε FAT) θα μπορούσες να επαναφέρεις τα αρχεία με το όνομά τους. Τώρα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, τουλάχιστον όσον αφορά τα αρχικά ονόματα των αρχείων. Αν δεν έχεις πειράξει (πειράξει = μετακινήσεις/διαγραφές/εγγραφές/defragmenting) το δίσκο από τότε μπορείς ακόμα κι έτσι να τρέξεις το παραπάνω πρόγραμμα και να δεις τα αποτελέσματα.
denthnpalevw Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ειναι σε NTFS δεν ξερω αν αλλαζει κατι btw το avatar σου γ@μει................
PCharon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ειναι σε NTFS δεν ξερω αν αλλαζει κατι Αν τηρούνται οι προϋποθέσεις που είπα παραπάνω (απείραχτο από τότε) τότε δοκίμασε το GetDataBack for NTFS. thnks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.