jimakos10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Γειά σε όλους!!! Χρειάζομαι βοήθεια για μεταχειρισμένο Laptop που θέλω να αγοράσω. Θα σας αναλύσω όσο, γνωρίζω τα στοιχεία του και περιμένω τις απαντήσεις σας!! Mάρκα: Multirama και αγορά πρίν 14 μήνες. 15'' Οθόνη intel core 1.66 με 2gb μνήμη χωρίς άλλη επέκταση. Σκληρός 120gb, Κάρτα γραφικών Nvidia 8600 GT μάλλον στα 256. DVD RW , Wi FI , Κάμερα 1,00MP, Cart reader , Bloetooth , Τιμή: 300 Ευρώ. Από ότι είδα όλα λειτουργούν κανονικά πλην της φωτεινότητας της οθόνης ,που σε σχέση με άλλους 2 φορητούς που είδα δεν έχει πλούσια φωτεινότητα παρόλο που την ρύθμισα στο 100%. Εαν κάποιος φίλος γνωρίζει ας βοηθήσει.
carib Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Η τιμή είναι καλή με βάση τα χαρακτηριστικά αλλά δεν είναι και καμιά ευκαιρία γιατί είναι multirama.....
jimakos10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 θα δω την δευτέρα απόδειξη αγοράς, αλλά από ότι θυμάμαι μου είχε πει ότι τον αγόρασε γύρω στα 850 ευρώ. Και δεν συγκράτησα την τιμή αγοράς γιατί θα δω την απόδειξη . Για την φωτεινότητα ξέρει κάποιος τι μπορεί να παίζει?
ergidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 θα δω την δευτέρα απόδειξη αγοράς, αλλά από ότι θυμάμαι μου είχε πει ότι τον αγόρασε γύρω στα 850 ευρώ.Και δεν συγκράτησα την τιμή αγοράς γιατί θα δω την απόδειξη . Για την φωτεινότητα ξέρει κάποιος τι μπορεί να παίζει? Για την φοτινοτητα πατα μαζι το κντλ+φ7 και θα φοτισει οκ
BraziL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 παντως δεν ειναι και καμια τρελη ευκαιρια...λιγα χρηματα ακομα περνεις καλυτερο μηχανημα
orck Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 λογια του αερα με ποσα "λιγα χρηματα ακομη" περνει καλυτερο μηχανημα; μια χαρα μου φαινεται η τιμη, μην τα ισοπεδωνουμε και ολα πια...
Draculina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Είναι εντός εγγύησης ε?? (τώρα τα δινουν με 3τή αλλά 2ο+3ο χρόνο πληρώνεις εργασία μόνο, όχι ανταλλακτικά) Η τιμή μου φαίνεται οκ και μένα, αν έχει + 2 χρόνια εγγύηση μπροστά του, να έχεις κάποια ασφάλεια, δεν ξέρεις και τι χρήση έγινε...(αν έπεσε καμιά φορά, βράχηκε κτλ..) Αλλιώς υπάρχει κάποιο ρίσκο, μην τα κακαρώσει σε λίγους μηνες, δεν συμφέρει έτσι.... Εχε υπόψη (αν δεν την ειδες ήδη) και την προσφορά του carrefour lenovo r61 με 600 ευρω μπροστά - 200 δωροεπιταγή = 400 ευρώ πραγματική τιμή + 3 χρόνια εγγύηση!!!! Το συζητούσαν τα παιδιά στο thread για το lenovo r61... Αν προλαβαίνεις κάποια τελευταία κομμάτια... Είναι τα διπλά λεφτά μπροστά, το ξέρω, αλλά η πραγματική διαφορά είναι 100 ευρώ και η αγορά πολύ καλύτερη και σίγουρη...Αν έχεις τη δυνατότητα για άμεση αγορά (λεφτά είναι, όχι στραγάλια, το ξέρουμε! ) κοίταξέ το...
orck Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 και εγγυηση 3 χρονια σε ανταλλακτικα και εργασια οχι μαιμουδιες... αλλα αντε βρες το τωρα πια...
jimakos10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Σήμερα το πρωί τον σύγκρινα με 3 φορητούς τον έναν δίπλα στον άλλο, με τις ίδιες ρυθμίσεις . Έβαλα τις ίδιες φώτο, έπαιξαν τα ίδια βίντεο όλοι, και ήταν χαρακτηριστική η διαφορά της φωτεινότητας του φορητού που ήθελα να αγοράσω. Εγώ πιστεύω ότι έχει πρόβλημα και αφού είναι στην εγγύηση είπα του παιδιού να τον πάει για έλεγχο στα Multirama. Και όπως θα έκανε ο καθένας σε τέτοιες περιπτώσεις επέσυρα το ενδιαφέρον μου για την αγορά του. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες συμβουλές σας!!!!!!!!!!!!!!!
Draculina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καλά έκανες...Αλήθεια τι οθόνες βάζουν στα μουλτιραμα?Εχει κανείς εμπειρία? Εφόσον δεν βιάζεσαι έχε το νου σου για τπτ προσφορές σαν αυτή του carrefour, όλο και κάτι παίζει...branded, καινούριο και με εγγύηση νασαι σίγουρος...
xaralas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εγω προσωπικα δεν εμπιστευομαι τετοια laptop, μονο branded. Φιλος μου εχει αλλαξει 2 laptop turbo-x απο πλαισιο τα τελευταια 2 χρονια και ηταν και πανακριβα και τα 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.