AntiSystem Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 γεια σας παιδια ) θα ήθελα να ρωτησω πως μπορω να συνδεσω τον υπολογιστη μου, με τον υπολογιστη ενος φιλου μου, μεσο internet κατευθείαν σαν να ειναι σε τοπικο δικτυο... δηλαδή βασικα θελω να παιζω multiplayer games με τον φιλο μου, αλλα οχι on line στο internet, αλλα σε LAN (τοπικο δικτυο) και να βλεπει ο ενας υπολογιστης τον αλλο σαν σε τοπικο δικτυο ειναι εφικτο να στήσω ενα τετοιο δικτυο μεσο internet ; και αν ναι, πως ; το VPN δικτυο εχει καμια σχεση με κατι τετοιο ; επειδη ειμαι λιγο ασχετος, αν γνωρίζει κανείς παρακαλω πολυ ας με βοηθήσει, ευχαριστο
AntiSystem Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 hamachi...... σε ευχαριστώ πολυ φιλε... σε πρωτη ευκαιρια θα δοκιμάσω αυτον τον "Hamamachi"... και αντε να δουμε τι θα γινει lol
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ψάξε και λίγο εδώ μέσα... νομίζω ότι υπήρχαν μερικά τόπικ για το πως γίνεται και ένα μιας ομάδας που κανονίζουν και παίζουν...
100 010 00 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Καπου σε αυτο το μερος με τα δικτυα εχω δωσει σε καποιον οδηγιες μεσω hamachi πως να εχουν κοινοχρηστους φακελλους. Με κανα search θα βοηθηθεις γιατι ειναι λιγο μπερδεμα και βαριεμαι να τα ξαναγραφω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.