steant Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εχω 2 λειτουργικα τα ΧΡ και τα vista, μου εβγαζe κανονικα επιλογη στην αρχη που να μπω. Πειραξα κατι στα vista και τωρα δε μου βγαζει την επιλογη τον ΧΡ καθολου και μπενει κατευθειαν στα Βιστα, Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω για να μου βγαζει παλι και τις 2 επιλογες των λειτουργικων??? Παω στο "ιδιοτητες συστηματος - εκκινηση και αποκατασταση" αλλα και εκει το ιδιο, εμφανιζει μονο τα βιστα, μπορει καποιον να μου πει τι να κανω???
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δοκίμασε να το διορθώσεις με το EasyBCD. δεν το ήξερα αυτό... ευχαριστώ
steant Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 To κατεβασα αυτο το προγραμματακι αλλα το κανω εγκατασταση και δεν ανοιγει, γιατι???
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Σ' εμένα πάντως ανοίγει κανονικά, τουλάχιστον στα XP. Μήπως θέλει τίποτα net frameword για να δουλέψει, δεν ξέρω. Στα Vista δεν το δοκίμασα ακόμα. Κάνε κάτι άλλο για αρχή. Πάτα τον συνδυασμό πλήκτρων WINDOWS+PAUSE/BREAK και θα πρέπει να σου βγάλει ένα παράθυρο σαν της ιδιότητες συστήματος των XP. Πήγαινε καρτέλα Για προχωρημένους και μετά Εκκίνηση και αποκατάσταση και δες αν έχει αφαιρεθεί η διάρκεια προβολής συστημάτων. Ένα άλλο που μπορείς να κάνεις, είναι να πατήσεις F8 κατά την εκκίνηση του pc για να σου βγάλει επιλογές εκκίνησης. Πάτα κανονική εκκίνηση και δες αν σου βγάλει να επιλέξεις λειτουργικό. Να δεν γίνει τίποτα με τα παραπάνω, ίσως πρέπει να κάνεις fixmbr και fixboot γιατί μάλλον έχει χτυπήσει το mbr.
Susi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Πειρα3ες τον bootloader των Vista. (γιατι?) Δοκιμασε αυτο ειναι freeware http://www.vistabootpro.org/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.