Προς το περιεχόμενο

ε7300 @ 4.00 + 9600 GT

sotosu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σίγουρα θα χαλαρώσει λίγο.:-D

Εμένα πάνω απο 350 fsb δεν εχει παίξει ακόμα. (ε βέβαια με τα σαβουροεξαρτήματα που πέρνω)

Οι τελευταίες 3 mobo ηταν απο στοκ.75 ευρό και οι 3 μαζί.:X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα εγω δεν προτεινω τιποτα...αμα το λυσω θα ποσταρω αλλα μιας και ο yiannis_1 αναφερε οτι παιζει να εχει να κανει με το ψηλο fsb γιατι δεν το δοκιμαζεις? Αλλιος περιμενε τα δικα μου αποτελεσματα παρολο που τα συστηματα μας δεν εχουν καμια σχεση οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα σου φανουν χρησιμα.

• Moderators
Ρε συ georgeman που ακριβως το ειδες το 1,6;;;;;;;;;;

Το παιδι δινει 1.36 για τα 4.Αν εδινε 1.6 δεν θα παθαινε απλως ενα degrade αλλα θα καιγοταν ο επεξεργαστης........ετσι δεν ειναι;:rolleyes:

Yeah, τυπογραφικο ηταν :-)

Λοιπον, η vga μαλλον εφτιαξε. Πρεπει να υπηρχε ασυμβατοτητα μεταξυ των οδηγων και του καινουριου gamers HUD. Περασα αυτα που ειχε μεσα το cd και δουλευει αριστα. Κραταει και τα ρευματα και benchαρει σταθερα στις ρυθμησεις που ειχα καταφερει να φτασω.

Το προβλημα στο ποσταρισμα φαινεται να εχει λυθει αλλα δεν θα ξερω παρα μετα απο αρκετη χρηση και restart. Εδωσα ενα βημα περισοτερο ρευμα στις μνημες και στο NB και τα παει καλα μεχρι τωρα. Ιδωμεν....

EliasKir θα επανελθω παλι για το ποσταρσμα και αν ηταν ο συνδιασμος ρευματος μνημων και ΝΒ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...