Προς το περιεχόμενο

Πιστοποιητικό Εισαγγελίας Πρωτοδικών περί μη δίωξης ως φυγόποινου

black_widow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω να πάω Ευελπίδων για να βγάλω ένα πιστοποιητικό περί μη διώξεως ως φυγόποινου (μου το ζητήσαν για να κάνω πρακτική άσκηση). Ξέρει κανείς πόσες μέρες κάνουν για να στο βγάλουν; :cry:( Δε λέω για ποινικό μητρώο, έχω πάει για το ποινικό μητρώο).

Δημοσ.

δεν ψαχνεσαι λιγο μηπως γινεται απο το τηλεφωνο? να κανεις αιτηση δηλαδη και να σου το στειλουνε

το ειχα κανει παλιοτερα για αντιγραφο ποινικου μητρωου

ειχα παρει σε ενα τετραψηφιο νουμερα... το οποιο φυσικα δεν θυμαμαι

Δημοσ.
Nαι, το θέμα είναι ότι πρέπει να το έχω ως την Τρίτη για να υπογράψω την Τρίτη τη σύμβαση οπότε τα ΚΕΠ τα αποκλείω...:fear:

τοτε γιατι το αφησες μεχρι τελευταια στιγμή ???

Δημοσ.
τοτε γιατι το αφησες μεχρι τελευταια στιγμή ???

Ήταν να πάω την Παρασκευή ( είχα πάει πρώτα Αλεξάνδρας για το ποινικό μητρώο) και τέλειωσα 1 η ώρα από Αλεξάνδρας ( κάποιος ηλίθιος είχε πάρει για βόμβα):mad: Θα μπορούσα να είχα πάει πιο πριν αν δεν έπρεπε να τρέχω κάθε μέρα στο ΤΕΙ μία για την αίτηση μία να πάρω τις συμβάσεις. Μου είχανε πει κιόλας από την εταιρεία που θα κάνω την πρακτική ότι αυτά τα χαρτιά στα βγάζουν εκείνη την στιγμή για αυτό δε πήγα στα Κ.Ε.Π για να μη περιμένω μέχρι να βγουν:mad::mad: Τελοσπάντων, θα δείξει την Δευτέρα:shock:

Δημοσ.
αφου σου εκατσε τετοια στραβη με τη βομβα δικαιολογεισαι

Καλού κακού θα πάρω τηλ. τη Δευτέρα και την υπεύθυνη της πρακτικής στην τράπεζα που θα κάνω πρακτική:-) Φυσικά το τηλεφώνημα ήταν φάρσα αλλά περιμέναμε κάτι ώρες μέχρι να ελέγξουν, ευτυχώς οι υπάλληλοι είχανε γυρίσει από τον καφέ τους όταν μας επετράπη να μπούμε, γιατί τον είχα ένα φόβο:-D:-D:-D Α ρε Ελλάδα:devil:

Δημοσ.

Εγώ το είχα παραγγείλει από το ΚΕΠ αλλά πήγα και το πήρα μόνος μου. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό πήρε, και επίσης δεν ξέρω τι θα γινόταν αν πήγαινα κτευθείαν εκεί να το παραγγείλω, δεν νομίζω να το παίρνεις επιτόπου πάντως.

Δημοσ.
Εγώ το είχα παραγγείλει από το ΚΕΠ αλλά πήγα και το πήρα μόνος μου. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό πήρε, και επίσης δεν ξέρω τι θα γινόταν αν πήγαινα κτευθείαν εκεί να το παραγγείλω, δεν νομίζω να το παίρνεις επιτόπου πάντως.

Καλά για να το πάρω επιτόπου ούτε εγώ το ελπίζω, το θέμα είναι πόσες μέρες θα κάνει, ελπίζω πριν την έναρξη της πρακτικής.:shock:

Πήγα τελικά σήμερα, το βγάζαν εκείνη τη στιγμή( βέβαια στο γκισέ έγραφε 3 εργάσιμες ημέρες). Πας στο κτίριο 16 στο υπόγειο πας παίρνεις τα μεγαρόσημα και την αίτηση (1,30 ευρώ), συμπληρώνεις την αίτηση και έχει λίγο πιο μέσα τις θυρίδες, μετά το φωτοτυπικό στα δεξιά, δίνεις την αίτηση, δίνεις φωτοτυπία ταυτότητας, σου βγάζουν το πιστοποιητικό, τα κλασικά υπογραφές, σφραγίδα και υπογράφει και ο εισαγγελέας, απέναντι είναι το γραφείο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι γράφει στο πιστοποιητικό ότι δεν εκκρεμεί καταδίκη κ.λ.π από τα δικαστήρια Αθήνας αλλα δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν αν εκκρεμεί δίκη από άλλο δικαστήριο της χώρας. Η τεχνολογία δεν έχει προχωρήσει φαίνεται αρκετά στην Ελλάδα για να επικοινωνούν μεταξύ τους.:P:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...