Προς το περιεχόμενο

G502 και Q

alieus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς Sonyericsson G 502 και σύνδεση Q-TELCOM; Δεν παίρνει ρυθμίσεις MMS από την Q. Ούτε στέλνει ούτε λαμβάνει MMS. Σε άλλα κινητά που δοκίμασα την κάρτα SIM δουλεύει μια χαρά, επίσης στην συγκεκριμένη συσκευή κάρτες άλλων εταιρειών δουλεύουν μια χαρά απίσης. Πήγα τη συσκευή σε σερβις και είναι άψογη. Έχει πρόβλημα το δίκτυο της Q με το συγκεκριμένο μοντέλο. Προσοχή λοιπόν στον συνδυασμό G 502 και Q!

Δημοσ.

Σίγουρα. "Καθαρό" είναι. Μου το ρώτησαν κι από την Q όταν προσπαθούσανε να λύσουνε το πρόβλημα. Τελικά δεν έγινε τίποτα, δεν μπορούνε να με βοηθήσουνε λένε! Ωραία εταιρεία!! Το κρατάω έτσι, μέχρι να τελειώσουν οι μονάδες. Κρίμα γιατί πήρα κάτι ωραίες φωτο με το κινητό σήμερα και δεν μπόρεσα να τις στείλω:(

Δημοσ.

Άμα είναι μόνο αυτό δεν πειράζει... έτσι και αλλιώς με mms θα έπεφτε η ανάλυση... αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην μπορεί να πάρει ρυθμίσεις...

Δημοσ.

Και να σκεφτείς ότι μέχρι τον Δεκέμβριο είχα την ιδια σιμ μέσα και δούλευε. Μετά έβαλα μια καρφουρ βονταφον πάλι ΟΚ. μόλις ξαναέβαλα πάπαλα. Αγόρασα ένα άλλο πακέτο σύνδεσης Q μήπως φταίει η κάρτα, τα ίδια. Μόλις παίρνω τις ρυθμίσεις για wap και mms τις εγκαθιστώ, στο beq με wap μπαίνει, για ενεργοποίηση των mms στέλνω ένα mms στον εαυτό μου και λέει "όχι στο οικείο δίκτυο" η αποστολή απέτυχε. Στέλνω και σε άλλο δίκτυο, τα ίδια. Τέλος πάντων, δεν χάθηκε κι ο κόσμος απλά μου τη σπάει να μην είναι όλα ΟΚ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...