aris kotsos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Πος μπορώ να κάνω την κάρτα του κινητού μου (Μ2) από 1 GB σε 2GB?Ευχαριστώ προκαταβολικά!
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 απλά, λυτά, απέριττα... δεν γίνεται υπάρχει ένας τρόπος για κάποιες κάρτες (δεν θυμάμαι αν είναι για m2) που κάνει την κάρτα ονομαστικά μεγαλύτερη... πρακτικά όμως δεν αλλάζει τίποτα.
aris kotsos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Παλιά είχα διαβάσει σε ένα forum πος γίνεται αλλά δεν το βρίσκω πλέον.Τουλάχιστον μπορείς να μου πεις πος μπορώ να την κάνω ονομαστικά μεγαλύτερη?Ευχαριστώ
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δεν πιστεύω να το ψάχνεις για την πουλήσεις για μεγαλύτερη, εεε;;; Θα το ψάξω και θα ποστάρω αν έχω κάτι νεότερο
aris kotsos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Παλιά είχα διαβάσει σε ένα forum πος γίνεται αλλά δεν το βρίσκω πλέον.Τουλάχιστον μπορείς να μου πεις πος μπορώ να την κάνω ονομαστικά μεγαλύτερη?Ευχαριστώ
giorgos147 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Παλιά είχα διαβάσει σε ένα forum πος γίνεται αλλά δεν το βρίσκω πλέον.Τουλάχιστον μπορείς να μου πεις πος μπορώ να την κάνω ονομαστικά μεγαλύτερη?Ευχαριστώ Για χαλάρωσε λίγο....Δε χρειάζεται να τα ξαναγράφεις!Δεν είμαστε ηλίθιοι! Αν θέλει θα σου απαντήσει..A report,from me to you!
aris kotsos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ΟΚ.Ευχαριστώ.Για εμένα την θέλω. Για χαλάρωσε λίγο....Δε χρειάζεται να τα ξαναγράφεις!Δεν είμαστε ηλίθιοι! Αν θέλει θα σου απαντήσει..A report,from me to you! Είμαι νέος στο Forum και μπερδέυομαι.Αργά η γρήγορα θα μάθω!
madsc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δεν πιστεύω να το ψάχνεις για την πουλήσεις για μεγαλύτερη, εεε;;; Για ποιόν άλλο λόγο να θέλει να κάνει κάποιος ένα αποθηκευτικό μέσο ονομαστικά μεγαλύτερο, χωρίς να δουλεύει ο extra χώρος; /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.