circadian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ηρθαν σημερα τα εν λογω ηχεια, τα συνδεω ολο χαρα και δε παιζει το αριστερο μπροστα ηχειο. Να τι ξερω/δοκιμασα 1. το ηχειο δουλευει 2. το port στο woofer δουλευει 3. στο τεστ που εχουν τα ηχεια ολα δουλευουν 4. στο τεστ της καρτας ηχου το μπροστα αριστερα τπτ υποθετω οτι κατι φταιει με την καρτα ηχου. ειναι μια embeded στη μητρικη. καμια ιδεα? ευχαριστω
circadian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ρε ποιος εβαλε μπομπα στο τοπικ μου? ενταξει εχω προβλημα αλλα δεν ειναι και τοσο εκρηκτικο!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ελεγχε παλι τις συνδεσεις των ηχειων και σιγουρα τις συνδεσεις πανω στην καρτα ηχου. Στο control panel > sound and audio devices > speaker settings > advanced ειναι επιλεγμενα 5.1 surround sound speakers ;
kingofgreece Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ελεγχε παλι τις συνδεσεις των ηχειων και σιγουρα τις συνδεσεις πανω στην καρτα ηχου.Στο control panel > sound and audio devices > speaker settings > advanced ειναι επιλεγμενα 5.1 surround sound speakers ; +++++++++++1
circadian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ολα κανονικα και με το νομο... με το τριπλο καλωδιο παιζουν ολα εκτος απο το μπροστα αριστερα πηγα και πηρα rca και εκανα τη δουλεια μου που παιδευομουνα. ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.