Προς το περιεχόμενο

hosting με 1,9 και ολα απεριοριστα?

antonisid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι το πρόβλημα στα χρήματα. Πχ η 1and1.com δίνει hosting και domain για τον πρώτο χρόνο με μόλις $ 16.93 !!!

Το θέμα ειναι στα απεριόριστα που λενε ...

Δημοσ.

Νομιζω για καποιον που θελει να κανει σοβαρη δουλεια κι εχει αρκετο traffic η σελιδα του,χρειάζεται hosting με συγκεκριμενα νουμερα,να ξερει "που βρισκεται" και ποτε ξεπερνα τα ορια,τ'απεριόριστα εμενα δε μου λενε κατι.Ισα ισα που μπορεις να βρεθεις προ εκπληξεως ξαφνικα.

Απ'ότι καταλαβα οσο πιο πολλοι χρησιμοποιουν τον σερβερ - δηλαδη αν αποκτησουν πελατεια αρκετη - το διαθεσιμο bandwidth,traffic και χωρος που θ'αντιστοιχει στον καθενα θα μεινωνεται.

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις εχεις δίκιο. Απλά αν ο host είναι σοβαρός και σου έχει unlimited plan (πχ goddady) υπονοεί όσο αντέχει ο σερβερ. Απο προσωπική μου εμπειρία σε shared hosting το μηχάνημα παει κάτω οταν εχεις ενα traffic 100gb/μέρα. Πράγματι δεν είναι τυχαίο το νουμερο που δίνει η godaddy στο Deluxe Plan 1,500 GB Transfer. Υπολογιζε το unlimited στα 3000 gb/μηνα αλλα με το σιτε να σερνεται...

βασικά σε τέτοιο σκηνικό σου λένε η να πας σε dedicated λύση ή να κόψεις αρχεία με traffic.

Δημοσ.
Δε βλέπω να σε υποχρεώνουν να πάρεις domain name μέσω αυτών.

Μου κάνει εντύπωση ότι για να βγάλουν ένα ποταπό κέρδος της τάξης των 50 ευρώ/μήνα (και αυτό αφαιρώντας μόνο τα έξοδα του server), δέχονται να έχουν στο κεφάλι τους 100 πελάτες να τους ζαλίζουν με υπαρκτά και ανύπαρκτα προβλήματα. Απορώ με το σκεπτικό τους. Ίσως απλά τους ενδιαφέρει να μαζέψουν μια πελατειακή βάση για κάτι άλλο στο μέλλον, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.

Ούτε τα έξοδα για το adwords δεν βγαίνουν με τέτοιες τιμές :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...