antonisid Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Γεια σας,τυχαια βρηκα την σελιδα αυτη για hosting.Μου κανει εντυπωση πως γινεται με 1,90 ευρώ τον μήνα να είναι τα πάντα απεριόριστα.Ειναι κανεις πελάτης να μου πει εντυπώσεις ? (αν επιτρεπεται απ τους κανονες του φορουμ φυσικα) http://www.hosting4you.gr
giankar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δεν υπάρχει απεριόριστο hosting. Και οι πόροι του συστήματος και η γραμμή έχουν τα όρια τους. Από τους όρους χρήσης της εταιρίας: Χρήση πόρων Ο πελάτης συμφωνεί ότι προτίθεται να κάνει λογική χρήση των πόρων του server που φιλοξενείται, ότι δεν προορίζονται όλοι οι πόροι του server για δική του χρήση και αναγνωρίζει ότι μοιράζεται τους πόρους του server με άλλους χρήστες. Ως όριο στη χρήση της υπολογιστικής ισχύος (CPU) και μνήμης του server τίθεται το 10% των συνολικών πόρων του server. Σε περίπτωση που οι διεργασίες που εκτελούνται στο account του πελάτη ξεπερνούν σε σταθερή βάση την κατανάλωση του 10% των συνολικών πόρων του server, ο πελάτης ενημερώνεται σχετικά ώστε να τερματίσει τις συγκεκριμένες διεργασίες. Σε περίπτωση που οι συγκεκριμένες διεργασίες προκαλούν ή ενδέχεται να προκαλέσουν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του server και είναι εις βάρος των υπολοίπων πελατών, η Hosting4You διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τις διεργασίες χωρίς να προηγηθεί σχετική ενημέρωση του πελάτη. Οι διαθέσιμοι πόροι του server προορίζονται αποκλειστικά για χρήση εντός των account των πελατών της Hosting4You. Απαγορεύεται η διάθεση πόρων κατά οποιονδήποτε τρόπο σε sites τρίτων με οποιαδήποτε μορφή, περιλαμβανομένων αλλά μη περιοριζόμενων σε άντληση γραφικών ή κειμένων από sites τρίτων υλικού που βρίσκετε σε server της Hosting4You, εκτέλεση προγραμμάτων banner exchange κτλ. Απαγορεύεται ρητά η χρήση irc bot και chatrooms, λόγω του υπερβολικού φόρτου που προκαλούν οι παραπάνω εφαρμογές στους servers.
nik1992 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 λπ, επειτα απο τηλεφωνικη επικοινωνια, Οι σερβερ ειναι στην Ολλανδια, η τεχνικη υποστηριξη ειναι οσο πιο καλη μπορουν οπως μου ειπαν, μεχρι 24 ωρες συνηθως σε καθε ticket λογικο για το χαμηλο κοστος. Ξεχασα να ρωτησω για το ποσους λογαριασμους εχουν σε καθε σερβερ. Το απεριοριστο με φοβιζει λιγο, γτ σιγουρα θα κανουν overselling δεν γινεται να εχουν προβλεψει τι χρηση θα κανει ο καθε πελατης. Εγω παντως θα παρω ενα μηνα να το δοκιμασω, ετσι κ αλλιως με 1.9 € ουτε καφε δεν παιρνεις.... Μια δοκιμη και βλεπουμε... Δες μονο καλα τους ορους μην εχουν καμια τρυπα και τρεχεις. Ουτε για backup δεν ρωτησα... Τωρα το θυμηθηκα... Αυτα
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Πρώτα από όλα... η τεχνικη υποστηριξη ειναι οσο πιο καλη μπορουν οπως μου ειπαν εννοείτε ότι θα το έλεγαν αυτό... το θέμα είναι τι ισχύει. Επίσης... είσαι σίγουρος ότι μπορείς να δοκιμάσεις με 1 μήνα μόνο; Πιο λογικό μου φαίνεται να είναι 1.9ε χ 12, για έναν χρόνο δηλαδή και απλά το αναφέρουν έτσι για διαφήμιση...
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 οχι μου το ειπαν και εκεινοι. Τους ρωτησα όχι, σου είπαν ότι γίνεται ή όχι, σου είπαν ότι δεν γίνεται;;;
merianos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ξέρω και εγώ ? ? ? Μήπως οι Server είναι με εγκατεστημένοι στο σπίτι τους ? ? ? Κάτω από το κρεβάτι ? ? ? Μήπως παίζουν όποτε τύχει ? ? ? Αντικειμενικά ούτε το ρεύμα που θα του καίει το Datacenter του δεν θα βγάζει με τέτοιες τιμές. Που να υπολογίσουμε και τις γνώσεις στις οποίες έχει επενδύσει τόσα χρόνια, στο χρόνο που θα καταναλώνει για να υποστηρίζει και να συντηρεί το Datacenter, κ.α., κ.α, κ.α. Πάντως εγώ είμαι της άποψης πως για τα πάντα ότι πληρώνεις παίρνεις ! ! ! Και να αναφέρω και μια παροιμία που λέει «Με το φτηνό το κρέας πετάς και την κατσαρόλα». Όλα μέσα από τη ζωή είναι βγαλμένα ! ! !
MASTER12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Η γνωμη μου ειναι οτι μαλον πονταρουν στο οτι για καθε domain name θες το χρονο 23 euro περιπου στα δεκα ειναι 230 και φυσικα σε site με χαμηλο traffic δηλαδη μεχρι 10-15 GB ΤΟ ΜΗΝΑ το πολυ αν παει καποιος μη υψηλες απαιτησεις δεν θα εχει το αποτελεσμα που θελει και θα την κανει με ελαφρα. Με ενα τηλ. που εκανα μου ειπε οτι υπαρχουν δυο περιπτωσεις η το 1,9 το μηνα η ενοικίαση δικου σου server.
Maniakos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιος πρέπει να μπλέξει με ένα hosting που φαίνεται ότι θα έχει προβλήματα ενώ υπάρχουνε πακέτα σε πολύ καλές τιμές. Ουτε 1 ευρώ σε αυτούς
giankar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Η γνωμη μου ειναι οτι μαλον πονταρουν στο οτι για καθε domain name θες το χρονο 23 euro περιπου στα δεκα ειναι 230 και φυσικα σε site με χαμηλο traffic δηλαδη μεχρι 10-15 GB ΤΟ ΜΗΝΑ το πολυ αν παει καποιος μη υψηλες απαιτησεις δεν θα εχει το αποτελεσμα που θελει και θα την κανει με ελαφρα. Με ενα τηλ. που εκανα μου ειπε οτι υπαρχουν δυο περιπτωσεις η το 1,9 το μηνα η ενοικίαση δικου σου server. Οι τιμή που αναφέρεις στα domains είναι μακρυά από τη πραγματικότητα.
MASTER12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 δηλαδη ποσο μακρια ? για την συγκεκριμένη εταιρεια μιλαμε. το traffic απο οτι καταλαβα στο τηλ. ειναι ανα domain
nske Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Η γνωμη μου ειναι οτι μαλον πονταρουν στο οτι για καθε domain name θες το χρονο 23 euro περιπου στα δεκα ειναι 230 Δε βλέπω να σε υποχρεώνουν να πάρεις domain name μέσω αυτών. Μου κάνει εντύπωση ότι για να βγάλουν ένα ποταπό κέρδος της τάξης των 50 ευρώ/μήνα (και αυτό αφαιρώντας μόνο τα έξοδα του server), δέχονται να έχουν στο κεφάλι τους 100 πελάτες να τους ζαλίζουν με υπαρκτά και ανύπαρκτα προβλήματα. Απορώ με το σκεπτικό τους. Ίσως απλά τους ενδιαφέρει να μαζέψουν μια πελατειακή βάση για κάτι άλλο στο μέλλον, δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.
MASTER12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δεν ενοούσα να αγοράσεις domain απο αυτους αλλα το unlimited σε χωρο και σε traffic αναφέρεται ανα domain θεωρητικά παντα όσον αφορά to unlimited
nske Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Α τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Μάλλον και ο glankar παρεξήγησε και νόμιζε ότι αναφερόσουν στο κόστος του domain. Δε νομίζω όμως ότι είναι σημαντικός περιορισμός το ότι σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα domain σε κάθε λογαριασμό. Αυτά που υποτίθεται ότι προσφέρουν (το 10% της επεξεργαστικής ισχύος του server, "απεριόριστο" bandwidth και αποθηκευτικός χώρος) είναι υπερβολικά για μια τέτοια τιμή. Ακόμη και αν τα περισσότερα sites δεν κάνουν μεγάλη κατάχρηση, γνωρίζοντας το κόστος των servers και τον κόπο της υποστήριξης, δεν μπορώ να πιστέψω ότι με τέτοιες τιμές μια εταιρία βγάζει σημαντικό κέρδος άμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.