kage Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 χαλαρωσε...ουτε hacker ηταν ουτε τιποτα. phising ονομαζετε αυτο που σου καναν.εν ολιγης εφτιαξαν ενα σιτε που να μοιαζει με original ms κ περιμενουν noobs να ψαρωσουν κ να δωσουν μονοι τους τα στοιχεια τους. μιας κ το ινετ εχει ακομη πολλους νεους users..αυτα θα συμβαινουν παντα. y.g. ο κωδικος της πιστωτικης αναγραφετε κανονικα ή εχει χχχχ-χχχχ κτλ?
polakis21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ναι μόνο που εγώ δεν είμαι νέος user. Απλά την πάτησα κατά λάθος...
theoritikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου στο phising site για να αποκτήσουν πρόσβαση στο gamertag σου, ή μέσω του 360?
Toufas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ποιο site ρε παιδια, αν το δειτε κανει μπαμ οτι ειναι για να σου παρει το tag. αν θελετε το βαζω παντως
gtaivpc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ναι μόνο που εγώ δεν είμαι νέος user. Απλά την πάτησα κατά λάθος... Απο μ@λ@κι@ την πατησες και ακομα και αν καταφερες εσυ να σωσεις το γκειμερταγκ ειμαι σιγουρος πως το 99% τον (χαζων) θυματων δεν το εκαναν, με αποτελεσμα να χασουν το τυχον gold account τους. Αυτοι νικανε ακομα
nyne Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 φιλε το νου σου και το νουνου σου ποτε μα ποτε μην δινεις πληροφοριες σε φορμες εαν δεν εισαι σιγουρος για το που βρισκεσαι.Ο ποιο ευκολος τροπος ειναι να κοιτας την διευθυνση στον browser σου...
ultralisk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 αχ αυτή η απληστία...πλέον θέλουμε τσάμπα ΚΑΙ πόντους
polakis21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Χε χε... Ο Polakis όμως είναι ζωντανός!
gherudos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 [sarcasm]Και εγώ δηλαδή που έχω φάει τόσες ώρες ? Στο matrix ?[/sarcasm] αααα φίλε Hal9000 δεν ξέρω που έχεις φάει τόσες ώρες αλλά σύμφωνα με τον polakis ο εκπρόσωπος της MS του είπε ότι θα έπρεπε να τον κάνει ΒΑΝ αμέσως εφόσον το Live δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα!!!
neovdr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 αααα φίλε Hal9000 δεν ξέρω που έχεις φάει τόσες ώρες αλλά σύμφωνα με τον polakis ο εκπρόσωπος της MS του είπε ότι θα έπρεπε να τον κάνει ΒΑΝ αμέσως εφόσον το Live δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα!!! Χεχε, τα αστειάκια της MS είναι ξεκαρδιστικά!!! Από τη στιγμή που αφήνουμε λεφτά και δεν έχει παραπονεθεί κανένας ότι Έλληνες lag-άρουν το Live δεν πρόκειται να κάνουν τπτ...
BucketheadGR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Πάλι καλά να λες polakis... Μακάρι και οι υπόλοιποι που έπαθαν το ίδιο να βρουν άκρη. [sarcasm]Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε ότι το XBOX Live είναι καλύτερη υπηρεσία απ ότι το Playstation Network,όταν το πρώτο δεν υπάρχει καν στην Ελλάδα!!![/sarcasm] Και αυτό είναι σχετικό με το topic με ποιό τρόπο;...
GabrielConnor Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 [sarcasm]Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε ότι το XBOX Live είναι καλύτερη υπηρεσία απ ότι το Playstation Network,όταν το πρώτο δεν υπάρχει καν στην Ελλάδα!!![/sarcasm]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.