Προς το περιεχόμενο

Απάτη μέσα από το xbox live! Προσοχή!

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Μετά από 3 μέρες που δεν μπορούσα να μπω στο site σήμερα τα κατάφερα γιατί με βοήθησε με τους κωδικούς ο privateer.

Την πάτησα κι εγώ λοιπόν και μου έκλεψαν το windows live id. Σαν αρχάριος. Μου ήρθαν μυνήματα πρωί πρωί από gauro7 ε και τον πίστεψα! Τώρα λοιπόν έχασα το email μου και δεν μπορώ να μπω πια. Μάλιστα είχα και τον κωδικό του insomnia μέσα και γιαυτό δεν μπορούσα να μπω 3 μέρες να ποστάρω στο myxbox να σας πω τί έγινε. Τώρα όμως με την βοήθεια privateer έκανα reset password στο νέο μου mail και είμαι οκ!

Λοιπόν, μου άλλαξαν τον κωδικό του windows live id μου και δεν πρόλαβα να τον αλλάξω και την ψιλοπάτησα. Όμως, ακόμα οι κλέφτες δεν έκαναν recover το gamertag μου και μπαίνω ακόμα στο live και παίζω κανονικά! Προφανώς αυτοί μπαίνουν και συνδέονται με το windows live id στο xbox.com και μπαίνουν στον λογαριασμό του καθενός μας. Βλέπουν αν έχεις κάποια credit card μέσα για να την χρησιμοποιήσουν. Εγώ δεν είχα και προφανώς με παράτησαν, διότι το live μου δουλεύει κανονικά 3 μέρες τώρα! Απλά δεν έχω τον κωδικό του mail μου για να πάω να αλλάξω οτιδήποτε στο account management! Με λίγα λόγια αν αυτός αποφασίσει να κάνει recover gamertag για να μου το κλέψει, να το αλλάξει και να το πουλήσει (γιατί και αυτό γίνεται ως γνωστόν, εκτός από την χρησιμοποίηση καρτών), τότε εγώ δεν θα μπορώ να το κάνω recover back, διότι όταν κάνεις recover gamertag σου ζητάει τον κωδικό του δικού σου windows live id, τον οποίο δεν τον έχω πλέον γιατί μου τον έχουν αλλάξει! Άρα αν κάνουν recover, τέλος ο polakis στο live από εμένα. Μέχρι τώρα που μιλάμε δουλεύει όμως...

Όμως δεν θα πεθάνουμε έτσι εύκολα αλήτες χάκερς. Μια πρώτη προσπάθεια είναι να βάλουμε το 4digit κλείδωμα κουμπιών στο live. Εγώ πρόλαβα και το έβαλα, αφού ακόμα μου δουλεύει το live. Το απόγευμα θα βάλω ένα κλείδωμα σε ένα gamertag φίλου και θα το κάνω recover από το δικό μου 36, έτσι ώστε να δω αν με το κλείδωμα μπλοκάρεται το recover, ή πρώτα κάνεις recover παίρνεις το gamertag και μετά σου ζητάει τον 4digit button pass code. Δεν ξέρω αν το δοκιμάσατε. Πάντως αν ισχύει το 2ο μάλλον την πατήσαμε...Ελπίζω πως όχι

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα. Πήρα τηλ την υποστήριξη της ms στην αγγλία στο ελληνικό section και μίλησα με έναν που μιλούσε σπαστά ελληνικά ομογενή. Του είπα το και το, αλλά αυτός μου είπε πως κακώς πήρα και του το είπα γιατί το live δεν υποστηρίζετε στην Ελλάδα και ότι πρέπει και καλά να με με banλαρει επι τόπου και τέτοια. Μου είπε λοιπόν ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και ότι τον είχαν πάρει και 5-6 άλλα άτομα από Ελλάδα και του είχαν πει το ίδιο πράγμα. Επίσης μου είπε ότι η MS δεν μπορεί να αλλάξει από μόνης το windows live id αν δεν έχει το password. Του λέω οκ και το κλείνω...

Πάμε στην συνέχεια:

Παίρνω πάλι το απόγευμα και βάζω τον φίλο μου Μάκη να μιλήσει που είναι Ελληνο-Άγγλος (η μάνα του Αγγλίδα, ο πατέρας του έλληνας) που έχει σπίτι και στο birmingham. Πήραμε στο αγγλικό section αυτή την φορά. Τους λέει λοιπόν (με άπταιστη αγγλική προφορά) ότι μας έκλεψαν το live id και πιθανόν θα μας κλέψουν και το gamertag κλπ. Αυτή ευγενικότατα, χωρίς να ρωτήσει περεταίρω λεπτομέρειες για το από που παίρνουμε κλπ μας ζητάει στοιχεία για επιβεβαίωση. Τη δίνουμε το id που μου έχουν κλέψει, τον παλιό κωδικό, το gamertag. Αυτή μας ζητάει και ολόκληρο τον αριθμό κάρτας που εγγράφηκα το 2002 στο live και της τον δίνω για απόλυτη επιβεβαίωση! Την κάρτα την έδωσα γιατί την έχω ακυρώσει από προχθες και δεν με ένοιαζε να με κλέψουν.

Αυτή ψιλοεπιβεβαίωσε ότι είμαι εγώ πράγματι και με έστειλε να μπω στον ιντερνετ να συμπληρώσω μια φόρμα-αίτηση ότι κλάπηκε το windows live id account και ότι θέλω reset password! Εκεί λοιπόν χρειάζεται τα αρχικά στοιχεία που είχατε βάλει στην εγγραφή του mail σας παλιά! Postal code, name, address, country, email account, secret answer to secret question κλπ! Αν τα έχετε ακόμα κρατήσει βάλτε τα και προχωράτε...

Αφού τα συμπληρώσετε όλα, πάτε από κάτω και γράφετε και ένα σχόλιο για το τί έγινε. Έγραψα ότι μου το έκλεψαν κλπ και ότι θέλω νέο password...

Το έστειλα λοιπόν χθες και δεν είχα πολλές ελπίδες ότι θα καταφέρω τίποτα. Βέβαια παλεύω και με τον χρόνο γιατί πρέπει να προλάβω τον χάκερ να μην κάνει recover το gamertag μου από δικό του 360. Πρέπει λοιπόν να γίνει reset password από το ίδιο το windows live id support πριν γίνει recover gamertag από τον χάκερ!

Σήμερα το πρωί ξαφνικά λαμβάνω απάντηση από το support από κάποιον Oliver! Μου λέει ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά για 100% επιβεβαίωση ότι είμαι εγώ, μου ζητάει και άλλες πληροφορίες, οι οποίες μαζί με τις παλιές είναι οι παρακάτω:

1.

Your Windows Live ID

2. Your first name and your last name

3. Your date of birth (month/date/year)

4. Your country

5. Your state (if applicable)

6. Your postal code

7. Your IP address List the IP addresses from each computer that you use to access your account. To determine your IP address, visit the following Web site:

http://www.whatismyip.com

The numbers that appear at the top of this Web page is your IP address.

8. The answer to your secret question

9. The "alternate e-mail address" that is on file for the account

10. Your Internet service provider. An ISP is a company that provides an end user with a connection to the Internet and other similar services, such as e-mail. Examples include MSNIA, EarthLink, and Comcast.

11. The last date and time when you successfully signed in

More information that may help us verify account ownership:

Windows Live Hotmail customers

12. The names of any folders that you created in addition to the default folders

13. Names of contacts in your address book (please include the e-mail address)

14. Subjects of any old mail that is in your Inbox or mail folders

Windows Live Messenger customers

15. Names of contacts on your contact list (please include the e-mail address)

16. Your Windows Live Messenger nickname (display name)

Customers who have paid services

Other Subscriptions (for example: Xbox Live, Windows Live Hotmail Plus or Microsoft Office Live)

17. Last 4 digits of the credit card that you used

18. Full Name as it appears on the credit card

19. Expiration Date as it appears on the credit card

Τα έδωσα λοιπόν όλα και τώρα περιμένω την κρίσιμη απάντηση αν θα τα δεχθούν για να γίνει reset το password μπας και προλάβω να σώσω το email μου και το gamertag μου πριν προλάβει και το πάρει αυτός!

Κάντε το κι εσείς μπας και προλάβετε!

Σόρρυ για το μεγάλο ποστ, αλλά είχα μέρες που δεν μπορούσα να μπω και πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει και τους άλλους παθόντες!

Δημοσ.

Νομίζω απο αυτά που γράφεις οτι θα έχεις καλή εξέλιξη. :)

Αλλα κατα τα άλλα θέλεις να μας πείς ποια είναι ακριβώς η απάτη γιατί δεν πήρε το μάτι μου κάτι..

Μην την πατήσουμε και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Η απάτη δεν είναι από τον gauro7. Χακάρουν με κάποιον τρόπο τους λογαριασμούς και μπαίνει ο χάκερ ως gauros7 και μου στέλνει μήνυμα στο 360 στα ελληνικά (με μετάφραση προφανώς από translator) ή στα αγλλικά: πήγαινε στο τάδε site για free microsoft points. Εκεί πας και δίνεις το email σου και των κωδικό που μπαίνεις live, αλλά είναι παγίδα. Μπαίνουν αυτοί μετά αμέσως στο email σου, αλλάζουν τον κωδικό, βάζουν δικό τους και μπαίνουν μέσα στο gamertag σου και σου κλέβουν ότι μπορούν να σου κλέψουν...

Εγώ την πάτησα σαν αρχάριος...

Να πω ότι μετά μου ήρθαν 5-6 μηνύματα και από άλλους friends από την λίστα μου...Είναι γενικό το πρόβλημα!

Δημοσ.

[sarcasm]Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε ότι το XBOX Live είναι καλύτερη υπηρεσία απ ότι το Playstation Network,όταν το πρώτο δεν υπάρχει καν στην Ελλάδα!!![/sarcasm]

Δημοσ.
[sarcasm]Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε ότι το XBOX Live είναι καλύτερη υπηρεσία απ ότι το Playstation Network,όταν το πρώτο δεν υπάρχει καν στην Ελλάδα!!![/sarcasm]

[sarcasm]Και εγώ δηλαδή που έχω φάει τόσες ώρες ? Στο matrix ?[/sarcasm]

Δημοσ.

[sarcasm]Και εγώ δηλαδή που έχω φάει τόσες ώρες ? Στο matrix ?[/sarcasm]

pwned.jpg

Δημοσ.
pwned.jpg

ρε παιδια μεινεται λιγο στο τοπικ. καλα εκανες και το εγραψες προφανως για να ξυπνησεις μερικους.

Να γραψω και εγω καποιες προφυλαξεις απο τυχον τετοια συμβαντα.

1)Αγοραστε gold συνδρομη απο ebay ή οπουδηποτε αλλου που μπορουν να σας στειλουν τον κωδικο χωρις να χρειαστει να βαλεται καρτα μεσα απο το Live.

2) Να βαλεται τον 4ψηφιο κωδικο οταν συνδεεστε στο Live ετσι ωστε και αλλοι να μην μπορουν να μπουν ή αν υπαρχουν παιδια κλπ

Δημοσ.

Χαχα, πήρανε τα @ρχίδι@ μου οι hackers!!!!

Τους νίκησα τους αλήτες!!!!!!!!

Δέχτηκαν από το windows live id support τα στοιχεία που τους έχω δώσει και με έστειλαν σε link για απευθείας reset password!!!!!!!

Το έκανα καπάκια και άλλαξα αμέσως κωδικό! Μετά μπήκα windows live id και άλλαξα όλα τα προσωπικά στοιχεία! Όνομα, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα, χώρα,δουλειά,secret question, όλα! Και τα δέχτηκε!

Στα καπάκια πήγα xbox.com και έκανα sign in, με ρώτησε για κωδικό βάζω τον νέο και μπουμ! Μπήκα επιτέλους μέσα! Άλλαξα και από το xbox.com ότι στοιχεία μπορούν να αλλαχτούν και μετά μπήκα και στο live από το 360 και πάπαλα! Νίκησα τους hackers! Αντε γεια κότες του πληκτρολογίου!

Και το email έσωσα, και το gamertag!

Υ.Γ. Οι αλήτες, είχαν κάνει καπάκι reset password στο email μου στα 5 λεπτά από την ώρα που έδωσα τα στοιχεία! Δεν τους πέρασε όμως.

Η τύχη ήταν με το μέρος μου τελικά γιατί όσο και αν με κορόιδεψαν, ο παλιός είναι αλλιώς...

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ GAMERTAG ΣΑΣ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...