Προς το περιεχόμενο

new GPU...

Daiyang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γαμώτη μου μπερδέυτηκα και πάτισα enter!!! :)

Λοιπόν, από'τι φαίνεται είμαι για καινούρια gpu! 150 εως 200 ευρώ το πολυ, διαθέτω. ακούω προτάσεις.. ΑΛΛΆ, θα ήθελα να είναι απο αυτές που υποστηρίζουν την μετάδωση ήχου με HDMI στην 32LG5600, που χρησιμοποιώ για 2η οθόνη..!

core 2 duo 8400, asus p5k premium/wi-fi ap, 4gb ram ddr3, τροφοδοτικό 570 watt, WinXP pro sp3

>> μια 2η ερώτηση είναι, γιατί σε ένα τέτοιο ψιλοτούμπανο σύστημα, παιχνίδια που πάνε φέτες στα XP, σέρνονται στα vista?? (είχα 8600gts, αλλα τα'φαγε τα ψωμιά της)

Δημοσ.

μολις ανακαλυψες την πεμτουσια των sVista! :lol:

η οροφη στα χρηματα που λες ειναι μια 4870 1gb αλλα δεν ξερω τι παιζει με το hdmi..

• Super Moderators
Δημοσ.
μια 2η ερώτηση είναι, γιατί σε ένα τέτοιο ψιλοτούμπανο σύστημα, παιχνίδια που πάνε φέτες στα XP, σέρνονται στα vista?? (είχα 8600gts, αλλα τα'φαγε τα ψωμιά της)

πρώτον διότι είναι κάπως πιο βαρύ το OS και δεύτερον επειδή μπορεί να τρέχουν πλέον σε DX10 και όχι σε DX9.0C

Δημοσ.

Όλες οι ATI εδώ και δύο γενιές τουλάχιστο, βγάζουν και ήχο στο DVI και όσες έχω δει, έχουν μέσα στο κουτί και τον μετατροπέα DVI σε HDMI.

Οπότε καλύπτεσαι με οποιαδήποτε 4870 :-)

Edit: Τα παραπάνω ισχύουν μόνο άμα χρησιμοποιείς το ενσωματωμένο τμήμα ήχου της Realtek, και η δικιά σου δε φαίνεται να έχει κάτι τέτοιο :fear: Νίπτω τας χείρας μου.

Πρέπει να βάλεις μιά κάρτα μάλλον, που να έχει είσοδο για SPDIF και με το κατάλληλο καλώδιο να μεταφέρεις το ηχητικό σήμα απο την κάρτα ήχου που χρησιμοποιείς, ώστε να συνδιάζονται ήχος και εικόνα.

Παράδειγμα εδώ http://www.guru3d.com/article/inno3d-geforce-gtx-ichill-accelero-xxx-review--test/6 Δες την πρώτη φωτογραφία και το σχόλιο απο κάτω.

Δημοσ.

ψινομαι για την asus 4870 dark knight 1gb... δε ξερω ακόμα αν εχει το "spdif in", η motherboard μου το υποστιρίζει και λέει να βρω μια asus hdmi-equipped graphic card!!!

πως θα καλύψω τα 2 χ 6pins για την τροφοδοσία της? το τροφοδοτικό μου εχει μονο μια 6pin.!!!

πακετο κατάσταση... πολλα λεφτα για πιθανόν λάθη..

Δημοσ.

πως θα καλύψω τα 2 χ 6pins για την τροφοδοσία της? το τροφοδοτικό μου εχει μονο μια 6pin.!!!

x1900__6pinpcie2molex_118.jpg

Συνήθως υπάρχει στην συσκευασία της κάρτας.

Δημοσ.

Ναι το έχει στη συσκευασία http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTYyNiwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

SPDIF in δεν έχει, αλλά ποιός ξέρει; Μπορεί να παίζει κι έτσι. Το μόνο σίγουρο που έχω δοκιμάσει, είναι με Realtek, που μάλιστα έχει και ξεχωριστούς Drivers για ATI κάρτες για το θέμα του ήχου.

Αν μπορούσες να το δοκιμάσεις με μια φθηνή ATI κάρτα της σειράς 3ΧΧΧ ή 4ΧΧΧ θα σιγουρευόμασταν.

Το τελευταίο είναι και λίγο επικίνδυνο (το να αλλάζεις ATI κάρτες στο ίδιο σύστημα). Τον τελευταίο μήνα άλλαξα 4 ATI και καταστράφηκε η εγκατάσταση των XP :fear:

Ευτυχώς είχα τα Winows 7 που δεν κατάλαβαν τίποτα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...