Προς το περιεχόμενο

Ποιά 24άρα, ΟΧΙ TN...

harrysvr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την NEC μπορει να μου πει κάποιος που την πήρε πόσο βγαίνει σύνολο μαζι με τα μεταφορικά; Τώρα έχω την Samsung 215tw ,αξίζει λετε να την αλλάξω με την NEC;

Δημοσ.

harrysvr όποτε μπορέσεις γράψε μας σε τι τιμή έχεις βρει την κάθε οθόνη. Αν η HP η οποία έχει H-IPS panel έχει τιμή παρόμοια με τις άλλες 2 τότε πρέπει να την αποφύγεις.

Το H-IPS είναι ακριβό panel και για να το χαρείς πρέπει να το πληρώσεις, αλλιώς πρόκειται για "κουτσουρεμένη" έκδοση με αρκετά ελαττώματα στην ποιότητα απεικόνισης αφού πρόκειται για καλύτερο panel από το s-pva (το οποίο είναι επίσης πολύ ποιοτικό)

Εγώ είμαι με την Dell από πέρσυ το Πάσχα και είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος. Οτιδήποτε διαβάζετε για lag είναι μόνο για τα reviews και για μετρήσεις συγκρινόμενη δίπλα σε ένα CRT monitor. Όπως έπαιζα τα first person στην παλια CRT μου έτσι παίζω και τώρα.

Δημοσ.
Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την NEC μπορει να μου πει κάποιος που την πήρε πόσο βγαίνει σύνολο μαζι με τα μεταφορικά; Τώρα έχω την Samsung 215tw ,αξίζει λετε να την αλλάξω με την NEC;

Μια που είχα την ίδια οθόνη με σένα πριν πάρω τη NEC, μπορώ να πω ότι ναι, αξίζει. Είναι από αρκετά έως και πολύ καλύτερη σε κάποια σημεία. Ό,τι διαβάζεις στα review ισχύει. Κανένα πρόβλημα με τα pixel ούτε και παρατήρησα ghosting που είδαν μερικοί. Μαζί με τα μεταφορικα βγήκε 495€ με την τότε ισοτιμία - πριν 10 μέρες περίπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...