harrysvr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε NEC MultiSync 24WMGX3(AMVA), Dell Ultrasharp 2408WFP(S-PVA), HP LP2475w(H-IPS). Εχει κάποιος κάποια απ`αυτές να πει γνώμη; Θα σηκώνει το pc μου(τώρα έχω samsung 226-1680x1050-C2Duo E8400,3GHZ/4gb /9800GT) μια τέτοια;
christarass Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Dell Ultrasharp 2408WFP την παραγγειλα και περιμενω.πιστευω οτι καλυτερο s-pva στα 540ε απο αγγλια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 για την χρήση θα προορίζεται?
FocusX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Σήμερα παρέλαβα τη NEC από overclockers.co.uk , όλα άψογα. Άξιος αντικαταστάτης της 215tw που είχα μέχρι σήμερα. Και οι 3 οθόνες που αναφέρεις είναι πολύ καλές πάντως, δεν ξέρω στην περίπτωση που σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια αν η 9800gt μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοια ανάλυση.
harrysvr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Σπιτική χρήση, ιντερνετ, soft video/photo editing, some movies, παιχνίδια οχι εκτός απο μελλοντική χρήση σε rally, Flight sim.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 θα πήγαινα για την Dell και 2η επιλογή την NEC
harrysvr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Διάβασα για lag στην dell, η οποία όμως έχει pivot, η nec ποιο καινούρια χωρίς pivot αλλά ποιο χοντροκομμένη, επίσης διαβάζω στο OC forum για καμμένα pixels στη nec, υστερα απ`αυτά μια φωνή μέσα μου λέει να μείνω στην ταπεινή sam 226...
disqualified Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Διάβασα για lag στην dell, η οποία όμως έχει pivot, η nec ποιο καινούρια χωρίς pivot αλλά ποιο χοντροκομμένη, επίσης διαβάζω στο OC forum για καμμένα pixels στη nec,υστερα απ`αυτά μια φωνή μέσα μου λέει να μείνω στην ταπεινή sam 226... αηδιες, για ολες παντα κατι θα υπαρχει να διαβασεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ε σιγά αν είναι 1-2 μέσα στα τόσα εκατομμύρια...
Thrylos7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 τα καμμενα pixels ειναι πολυ "ψυχολογικο" προβλημα. Στην πραξη πολυ σπανια θα σε ενοχλησουν. Και εγω στην αρχη τα φοβομουνα, τελικα σε οταν πηρα την πρωτη μου TFT, μια 20αρα wide, ειχε 2 καμμενα και μαλιστα πολυ κοντα στο κεντρο, ενα κολλημενο κοκκινο και ενα μπλε. Στην πραξη, τα εβλεπα μονο στην οθονη φορτωσης των winXP επειδη ειχε μαυρο φοντο, οπουδηποτε αλλου δε τα ευρισκες ακομα και να εψαχνες. Και ολα αυτα σε στατικη εικονα, αμα επαιζες κανα παιχνιδι και υπηρχε διαρκης κινηση? θα σε πληρωνα αν τα εντοπιζες. Στα 2 εκατομμυρια pixels περιπου που εχουν αυτες οι οθονες, τα 2-3 δεν ειναι θεμα...μονο ψυχολογικο. Αποψη μου, μη μεινεις με την samsung 226 εφοσον εχεις ψηθει για αλλαγη. Και μονο το οτι ειναι ΤΝ αυτη, ηδη αποκει θα δεις διαφορα, χωρια το μεγεθος και η αναλυση (γιατι ενταξει σε αυτα τα 2 ηδη καλα εισαι). Παντως εγω θα περιμενα την 23" LG/Dell που θα βγουνε με e-IPS panel και πιστευω με γυρω στα 300ε θα παιρνεις σουπερ οθονη, οπως ειναι τωρα η 22αρα dell με τετοιο panel που με 250 ευρω παιρνεις αριστη οθονη. Το κακο ειναι οτι δεν ξερουμε ποτε θα βγουνε, μπορει και να αργησουν....οποτε να καιγεσαι, απο αυτες που λες θα επαιρνα τη Nec ή συμφωνα με τα reviews, ή την HP επειδη εχει ημι-glossy panel. Αλλα η Dell ειναι η πιο ασφαλης επιλογη γιατι με δεδομενο οτι θα παρεις απο Αγγλια (μεγαλη διαφορα στις τιμες) η Dell θα σε καλυψει σιγουρα στην εγγυηση και η ελληνικη αντιπροσωπια, ενω στις αλλες 2....ποιος ξερει (και μαλλον οχι)...
harrysvr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Η dell δεν έχει zero pixel, correct? Αγορά απο OC(dell) καλύπτει η εδώ αντιπροσωπία; Καλώδιο τροφοδοσίας δίνουν απο OC ή θα πάρω κάποιο απο εδώ; e-ips το θεωρώ "μεσοβέζικη" λύση με τα όσα έχω διαβάσει. Αν θα περίμενα θα ήταν για led backlight. Τα καμμένα οτι και να κάνεις πάντα εκεί θα πέφτει το μάτι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 από ότι έχω διαβάσει από άλλους έχουν... καλύπτει κανονικότατα, είναι πανευρωπαϊκή... και να μην δίνουν βρίσκεις πανεύκολα... αν προσέχεις το δέντρο και όχι το δάσος δεν φταίει κανείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.