SpY Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εννοείτε να συμβουλευτείς κάποιον δικηγόρο πες πως έχουν τα πράγματα και ότι δεν θες να πληρώσεις τπτ σε αυτούς .Στο τέλος μπορείς να τους πάρεις και λεφτα Για αρπαχτή πάνε μην τους δώσεις τπτ. Γεμισε ο τόπος με « έξυπνους »
ALXIOA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 φοβαμαι επισης μην παρουν τα 600 και μετα τους κυνηγαω εγω να μου στειλουν το cd που λενε οτι εβγαλαν...μην αρχισουν να μαζευουν προκαταβολες απο θυματα σαν και εμενα και μετα την κανουν σε αλλη γη σε αλλα μερη... καταλαβατε..??και ας πουμε οτι κανω το λαθος και πληρωνω..πως θα διασφαλισω οτι θα παραλαβω το cd που ξαναλεω λενε πως εβγαλαν..??και που ξερω εγω οτι το cd που θα παραλαβω δεν θα εχει μουσικη μεσα ...αντι για διαφημιση κ.τ.λ....πως θα διασφαλισω τα χρηματα μου...??
frenzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Κοίτα το λάθος είναι δικό σου. Από τη στιγμή που τους άφησες να δουλεύουν για εσένα οφείλεις να τους πληρώσεις. Σύμφωνοι είχες κάποιες ατυχίες αλλά μη μου πεις πως δεν μπορούσες να ξεκλέψεις μια ώρα να πας από εκεί να τα βρείτε. Οπότε μη μεταφέρεις το δικό σου φταίξιμο στους άλλους, είναι bad business. Πήγαινε από εκεί και ζήτα τους να τα βρείτε κάπου στη μέση και αν είσαι τυχερός θα δεχτούν.
ALXIOA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 που να παω φιλε μου....να κατεβω αθηνα...??ξερεις που μενω...???500 χιλιομετρα μακρυα...επαναλαμβανω οτι ενημερωσα τον οκτωμβριο οτι δεν επιθυμουσα να συμμετεχω σε αυτο το cd οπου ακομα δεν ειχαν τιποτα...και μου το αρνηθηκαν....αλλα ξαναρωταω εγω......πως θα διασφαλισω οτι θα παραλαβω το cd που ξαναλεω λενε πως εβγαλαν..??και που ξερω εγω οτι το cd που θα παραλαβω δεν θα εχει μουσικη μεσα ...αντι για διαφημιση κ.τ.λ....πως θα διασφαλισω τα χρηματα μου...??
frenzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Κοίτα συμφωνήσατε, τους άφησες να δουλέψουν και όταν σε πήραν ΕΚΕΙΝΟΙ τους είπες "αα τώρα δε θέλω". Έτσι εργάζεστε εσείς? Αν δεν μπορείς να πας ζήτα ένα δείγμα από το cd.
SpY Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Πληρώνοντας είναι σαν να συμφωνείς, μπορεί μετά από κανένα εξάμηνο να σου πουν βγήκε νέα έκδοση του cd μας χρωστάτε άλλα 600 ευρώ κτλ. Δεν μας scannαρεις το « συμβόλαιο » να δουμε τι λέει
ALXIOA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 ρε φιλε πλακα μου κανεις..??τι εργαστηκαν...??τιποτα δεν ειχαν κανει τον οκτωμβριο...και κανω λαθος...15-9-2008 μου εστειλαν πιστωτικο τιμολογιο να πληρωσω....τα φραγκα ηθελαν παρουν... χτες το απογευμα με πηρε τηλ αυτη και μου ειπε επι λεξη το cd ειναι ετοιμο θα διανεμεθει πληρωστε μας για να σας το στειλουμε... δηλ 6 μηνες τι εκαναν...??εγω σου βαζω οτι το τελευταιο διμηνο καθησαν αυτοι να το δουλεψουν...ενω εγω απο τις 15-9 τους ειχα ενημερωση οτι δεν γουσταρω να συμμετεχω....καλα που δεν εδωσα προκαταβολη.... θα σας το ανεβαζω...το μεσημερακι..εδω δεν εχω σκανερ...παντως ειναι καλλυμενοι ετσι οπως το διαβασα εκτος απο μια παραβλεψη που εχουν κανει...και λεει λοιπον αφου πιο πανω αναφερει 12 ορους... ..το συμφωνητικο αυτο συνταχτηκε σε δυο ομοια αντιτυπα και μετα την βεβαιωση και την υπογραφη τους καθε συμβαλλομενος ελαβε απο ενα.... και λεω ξανα τωρα εγω οτι σε αυτο που ελαβα δεν εχει βαλει υπογραφη ο πατερας μου...εχει βαλει μονο στο δικο της και αυτο το ξερω γιατι ζητησα να μου το στειλει με φαξ οπως και το εκανε....
kaiowas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Πραγματικα εισαι λαθος 100% σε ολο τον τροπο σκεψης σου και στον τροπο που δουλευεις. Ειναι καθαρα δικο σου το φταιξιμο και λες οτι δεν ειχαν κανει τπτ τον Οκτώβριο. Για αυτο πως εισαι σιγουρος? Κανεις εικασίες που σε βολευουν για μια πληρωμη που συμφωνησες να κανεις. Τα περι μηνυσης για πλαστογραφεια πραγματικα τα αφηνω ασχολιαστα, την εχουν φερει ετσι σε κολλητο μου για μεγαλο ποσο και ο ανθωπος μπηκε για τα καλα μεσα, γιατι καποιος θεωρησε οτι ηταν εξυπνο να χρεωσει εναν εξωτερικο συνεργατη του με τις δικες του βλακειες. Για να βγει ενα CD, και οποιοδηποτε διαφημιστικο θελει προεργασια. Τεμαχια, διανομη, κατανομη χωρου μεσα στο CD λογικα (αν ειναι παραπανω εταριας). Δηλαδη μπορει η ανθωποι τον Οκτωβριο να κλεισαν το κεφαλαιο 'πωλησεις' και να περασαν στην παραγωγη. Αυτο για σενα μπορει να σημαινει οτι δεν καναν τπτ ουσιαστικο, αλλα για αυτους συμαινει οτι δεν μπορουν να γυρισουν πισω και να ψαχνουν πελατες παλι για να γεμισουν το δικο σου κενο. Τωρα το πως θα διασφαλησεις οτι θα παρεις τα CD...τι να πω. Οταν εγινε η συζητηση του πατερα σου με αυτην αυτα δεν συζητηθηκαν. Τωρα σου βγαινουν αυτες οι αποριες? Πραγματικα δεν βρισκω καμια αιτια η κανενα λογο που μπορει να νευριασαν εσενα στην ολη υποθεση και να πιστευεις οτι εχεις και δικιο. Εγω αν ημουν στην θεση της θα ειχα καταγραψει ηδη ολη την επικοινωνια μας (email, τηλ κτλπ) και θα σου πατουσα μια μηνυση ολη δικια σου, ειδικα αν ημουν μεγαλη εταιρια και ειχα ετσι και αλλιως συνεργασια με νομικο γραφειο.
ALXIOA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 σιγα ρε φιλε...χαλαρωσε...ουτε δικια σου να ηταν η εταιρεια δεν θα εκαμνες ετσι... καθε αποψη σεβαστη... εδω σπιτι κλεινεις και αν γουσταρεις το ακυρωνεις..(χανοντας την προκαταβολη-οχι παντα)ακομα ακομα και αυτοκινητο....οχι μια διαφημιση...??χαλαρωσε λιγο
kaiowas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Λαθος παραδειγμα. Αν κλεισεις σπιτι και δεν το αγορασεις μπορει να το πουλησει σε αλλους. Στην δικια σου περιπτωση ειναι σαν να 'κλεινεις' ενα σπιτι, να βαζεις τον κατασκευαστη να κανει 20 αλλαγες εσωτερικα και μετα να του λες μπα θα ακυρωσω τελικα την ωρα που δινει το κλειδι. Προσπαθησε να καταλαβεις το πιο απλο, οτι οταν ριχνεις πιστολι σε καποιον (γιατι εκει καταληγει η ερωτηση σου, το πως να ριξει πιστολι στην πληρωμη σου), το ποσο δεν σβηνετε αυτοματα, το χρεωνετε καποιος αλλος, ο οποιος δεν φταιει ουτε εχει σχεση με τους λογους που σε εκαναν εσενα να ακυρωσεις η να ενημερωσεις αργα. Τελος παντων ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τα western. Καλες βολες.
SpY Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μπορεί εσύ να είσαι λαμόγιο και να θες να μου φας λεφτά εγώ θα πω και ευχαριστώ ? Έρχομαι στο μαγαζί σου και αγοράζω κάτι με τιμολόγιο και ύστερα πλαστογραφώντας την υπογραφή σου, σου κάνω κάποιο συμβόλαιο που έχω συντάξει εγώ εν αγνοία σου. Και ο ALXIOA μπορεί να πεί ότι ενώ τους ειπε ότι δεν θέλει τπτ (να υποστηρίξει κιόλας ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί τους ) αυτοί συνέχισαν και μάλιστα δεν είχαν κάνει τπτ μεχρι σήμερα (δεν έστειλαν ουτε δείγμα ουτε τπτ) και έρχονται σήμερα και ζητάνε λεφτά Δεν ρίχνει πιστόλι δεν πήρε κάτι στα χέρια.
paschalia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Έχεις ψάξει/ρωτήσει για αυτή την εταιρεία ? Και από την άλλη, γιατί θεωρείς ότι πάνε να σε γελάσουν ? Η πιθανότητα να ισχύει και να ωφεληθείτε , δεν σε ενδιαφέρει καθόλου ?
SpY Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Η πιθανότητα να ισχύει και να ωφεληθείτε , δεν σε ενδιαφέρει καθόλου ? Προφανώς και δεν τον ενδιαφέρει αφού λέει ότι από Οκτώβριο τους είπε ότι δεν θέλει τπτ και έρχονται τέλη Μαρτίου και ζητάνε λεφτά !
kaiowas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μπορεί εσύ να είσαι λαμόγιο και να θες να μου φας λεφτά εγώ θα πω και ευχαριστώ ? Έρχομαι στο μαγαζί σου και αγοράζω κάτι με τιμολόγιο και ύστερα πλαστογραφώντας την υπογραφή σου, σου κάνω κάποιο συμβόλαιο που έχω συντάξει εγώ εν αγνοία σου. Και ο ALXIOA μπορεί να πεί ότι ενώ τους ειπε ότι δεν θέλει τπτ (να υποστηρίξει κιόλας ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί τους ) αυτοί συνέχισαν και μάλιστα δεν είχαν κάνει τπτ μεχρι σήμερα (δεν έστειλαν ουτε δείγμα ουτε τπτ) και έρχονται σήμερα και ζητάνε λεφτά Δεν ρίχνει πιστόλι δεν πήρε κάτι στα χέρια. SPY δεν μιλαμε για μια υποθετικη υποθεση, μιλαμε για την συγκεκριμενη υποθεση που ο ALXIOA συμφωνησε (μεσω του πατερα του) για μια δουλεια, με αμοιβαιο κερδος και για τις 2 πλευρες. Οι τυποι δεν πλαστογραφησαν τπτ, αφου υπεργραψε ο πατερας του εν γνωση του. Τωρα κατα ποσο η εταιρια ειναι καλη η κακη δεν ειναι το θεμα της συζητησης. Αυτα τα συζηταει ο κοσμος πριν κλεισει την δουλεια. Για το τι ειχαν κανει μεχρι σημερα ο ALXIOA δεν μπορει να εκφερει αποδειξη, εικασιες κανει. Υπηρεσιες πληρωνει στην συγκεκριμενη περιπτωση, τι να του δωσουν στα χερια? Τους συνεργατες διανομης του διαφημιστικου CDπχ, (αν καταλαβα καλα τι κανει αυτη η εταιρια.) Demo λογικα θα μπορουσε να παρει αν ειχε ζητησει. Αν ειχαν συμφωνησει για παραδοση πριν 6 μηνες και του λενε τωρα ειναι ετοιμο, ναι εχει δικιο να αρνηθει να πληρωσει. Ομως αν εχει συμφωνηθει εστω και προφορικα οτι τωρα θα παραδινοταν το CD δεν μπορω να καταλαβω που εσφαλε η εταιρια, αφου και ο ALXIOA πηρε ενα τηλ τον Οκτωβριο στο οποιο δεν συμφωνησε τιποτα εν τελη. Spy το οτι η εταιρια ειναι λαμογια, υπαρχει εστω καποια αποδειξη η βγηκε απλα το συμπερασμα απο τον ALXIOA? Αν ειναι λαμογια τοτε εχετε δικιο. Ομως αν επειδη δεν θελει να πληρωσει τους βγαζει λαμογια, τοτε παμε πισω σε αυτα που λεω στο πρωτο μου ποστ.
klainmaingr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Πιστόλι ρίχνει. Συμφώνησε για χ δουλειά η οποία έγινε. Τώρα αν στράβωσε στο δρόμο δεν φταίνε οι άλλοι.. δεν τον έβαλε με το ζόρι να υπογράψει. Δώσε τα ρημαδοχρήματα να διαφημιστείς κιόλας και τελείωνε.. Οτιδήποτε άλλο είναι αν μη τι άλλο ανέντιμο... Το μόνο ηθικά αποδεκτό είναι να μιλήσεις με κάποιον χ-y υπεύθυνο και να τον πάρεις στο καλό.. Όλο και κάτι θα βρούν να βάλουν στη θέση σου στο τελικό project... Αν απο την άλλη είναι έτοιμο όλο το κόλπο μη το συνεχίζεις... Ας πρόσεχες εξ'αρχής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.