Προς το περιεχόμενο

θα ηθελα την γνωμη σας και την συμβουλη σας...

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιπου στις αρχες αυγουστου ηρθε μια κυρια στο γραφειο του πατερα μου απο μια διαφημιστικη εταιρεια στην αθηνα...με σκοπο την διαφημιση της εταιρειας μας σε ενα cd που θα κυκλοφορουσε το προσεχες διαστημα η διαφημιστικη εταιρεια....

με τα πολλα με τα λιγα πειστηκε ο πατερας μου και δεχτηκε να μπει σε αυτο το διαφημιστικο cd..μαλιστα εκανε και ενα χαρτι η κυρια οπου ανεφεροταν το ποσο και οτι δεχοταν να μπει στο διαφημιστικο cd και απο κατω εχει την υπογραφη του.(το κοστος ειναι 600 ευρω)οταν το συζητησα μαζι του ομως του ειπα οτι εκανε λαλακια...και οτι δεν επρεπε να μπει..και οτι θα παρω τηλ να το ακυρωσω...μεσολλαβησαν ομως η διακοπες του αυγουστου τον σεπτεμβριο ο πατερας μου τρακαρε με το αυτοκινητο και τρεχαμε σε νοσοκομεια και ασφαλιστικες εταιρειες και το αμελλησα τελειως το θεμα..τον οκτωμβριο ομως μου στελνει η διαφ εταιρεια ενα τιμολογιο στο μαγαζι οπου επρεπε να πληρωσω τα 600 ευρω για να παρω το cd στα χερια μου..την παιρνω κατευθειαν τηλεφωνο και τις εξηγω για τον λογο που καθυστερησα να την παρω τηλ και οτι δεν επιθυμω νασυμμετεχα στην συγκεκριμενη διαφημιση..και βεβαια δεν πληρωνω τιποτα..αυτη μου απαντησε οτι δεν γινετε αυτο και οτι το cd εχει προχωρηση και δεν γινεται να με βγαλουν και τα λοιπα...ο μονος λογος μου λεει για να μην πληρωσεις ηταν να εχει κλεισει η εταιρεια και να μην υπαρχει πλεον αλλα και παλι μου λεει θα πρεπει να μας πληρωσεις την δουλεια που εκαναν τα παιδια για να φτιαξουν την μακετα(δεν χρειαστηκε να φτιαξουν καμια μακετα γιατι τους ειχα στειλει εγω ενα cd με φωτο και διαφορα αλλα στοιχεια της εταιρεια μας)και απο θυμο εγω τις λεω ναι εκλεισε η εταιρεα...μου λεει στειλε με φαξ εγγραφο οπου να λεει οτι η εταιρεια αυτη δεν υπαρχει..της λεω οκ θα το στειλω και εκλεισα το τηλεφωνο...(φυσικα δεν το εστειλα αφου η εταιρεια ισχυει κανονικα..)απο τον οκτωμβριο του 2008 με θυμηθηκε ξαφνικα χτες.με πηρε τηλ και μου λεει οτι το cd σας ειναι πλεον ετοιμο και οτι θα πρεπει να εξοφλησετε το τιμολογιο για νας σας στο στειλω...

της απαντησα οτι σας ειχα δηλωσει απο τον οκτωμβριο ακομα οτι δεν επιθυμω να συμμετασχω σε αυτην την διαφημιση...αυτη μου απαντησε πως οχι δεν γινοταν αυτο και οτι ηταν ειδη ετοιμο το cd απο τοτε και κατι χαζα τετοια...

αυτο που θελω να ρωτησω εγω τωρα ειναι αν αρνηθω να το πληρωσω τι γινεται..??θα εχω κυρωσεις...??

πια ειναι η γνωμη σας και τι με συμβουλευται να κανω...??

ευχαριστω...

....αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι ενω απο τον οκτωβρη μηνα που ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ειχαν ετοιμασει τιποτα...ηταν ανενδοτη στο να μην με καταχωρηση...θα ηταν πιο ευκολο για αυτους...και επεμενε οχι θα μπεις υπογραψες δεν γινεται τιποτα...και βλακειες..

και τωρα που λογικα εβγαλαν το cd μου ζηταει να το πληρωσω...ε οχι ...!!!

με το ετσι θελω και με τον τσαμπουκα να μπω στην διαφημιση δεν θα τους περασει...

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λυπάμαι αλλά κατα τη γνώμη μου πρέπει να πληρώσεις. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, τους άλλυος δεν τους νοιάζει τι έπαθες κτλ. Απο τη στιγμή που υπέγραψες για μια δουλειά και η δουλειά έγινε, είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις είτε σου αρέσει είτε όχι. Αυτοί είμαι σίγουρος ότι θα διεκδικήσουν νομικά τα λεφτά τους. Δε σε συμφέρει να φτάσει ως εκεί.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι οτι φταίς, και εξάπτεσαι άδικα.

με το ετσι θελω και με τον τσαμπουκα να μπω στην διαφημιση δεν θα τους περασει...

Το έγγραφο έχει την υπογραφή σας επάνω, και δεν είναι πλαστή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφού υπογράψατε τη σύμβαση, οφείλετε να καταβάλετε το ποσό. Αλλιώς μπορεί άνετα να εκδοθεί διαταγή πληρωμής εις βάρος της εταιρείας, με όποιες δυσμενείς συνέπειες θα έχει κάτι τέτοιο (πχ Τειρεσίας).

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα μαζι σας ρε παιδια...αλλα οκ υπεγραψε ο πατερας μου..(μια απλη σελιδα ειναι..δεν ειναι και κανενα ιδιωτικο συμφωνιτικο)δεν εχει δικαιωμα να το μετανιωσουμε δηλ..??αλλαξαμε γνωμη βρε αδερφε...και απο τον οκτωμβριο οπου μιλησαμε τελευταια φορα και τις ειπα οτι δεν επιθυμω να μπω γιατι δεν με εβγαλε..??αφου δεν ειχαν κανει τιποτα...με το cd...εαν ηταν σωστη και αυτη απο την μερια τους δεν υπηρχε κανενα θεμα σημερα πιστευω....για αυτο και ειπα οτι μετ με τον τσαμπουκα και το ετσι θελω δεν θα τους περασει....

Δημοσ.
Συμφωνω απολυτα μαζι σας ρε παιδια...αλλα οκ υπεγραψε ο πατερας μου..μια απλη σελιδα ειναι

Δεν χρειάζεται να είναι τίποτα παραπάνω από μια απλή σελίδα στην οποία οι αντισυμβαλλόμενοι έχουν υπογράψει αμφότερα κάποιους όρους. Είναι κι αυτό μια σύμβαση. Ας με διορθώσει ο PD

• Super Moderators
Δημοσ.
Συμφωνω απολυτα μαζι σας ρε παιδια...αλλα οκ υπεγραψε ο πατερας μου..(μια απλη σελιδα ειναι..δεν ειναι και κανενα ιδιωτικο συμφωνιτικο)
Δεν χρειάζεται να είναι τίποτα παραπάνω από μια απλή σελίδα στην οποία οι αντισυμβαλλόμενοι έχουν υπογράψει αμφότερα κάποιους όρους. Είναι κι αυτό μια σύμβαση. Ας με διορθώσει ο PD

Τι να διορθώσει ο pd, δεν διορθώνω κάτι που είναι απολύτως σωστό.

Και μισό φύλλο χαρτί να είναι, ιδιωτικό συμφωνητικό είναι (δηλ. σύμβαση μεταξύ δύο μερών: της εταιρείας σας και της διαφημιστικής).

δεν εχει δικαιωμα να το μετανιωσουμε δηλ..??αλλαξαμε γνωμη βρε αδερφε...και απο τον οκτωμβριο οπου μιλησαμε τελευταια φορα και τις ειπα οτι δεν επιθυμω να μπω γιατι δεν με εβγαλε..??

Μισό λεπτό. Έχετε υπογράψει σύμβαση στις αρχές Αυγούστου. Και μετά από τρεις μήνες, τον Οκτώβριο, όταν πλέον δηλαδή έχει προχωρήσει η δουλειά, αφού σε παίρνουν οι ίδιοι τηλέφωνο να σε ενοχλήσουν, τους λες "τώρα δεν θέλω"; Καταλαβαίνεις ότι αυτοί έχουν κάνει κάποιες προετοιμασίες και κάποια εργασία. Δεν μπορείς να ακυρώνεις μία σύμβαση όποτε γουστάρεις. Και φυσικά αυτά δεν γίνονται από το τηλέφωνο, στέλνεις συστημένη επιστολή ή εξώδικο για να καταγγείλεις τη σύμβαση - η καταγγελία θα πρέπει να προβλέπεται ως δικαίωμα των μερών στη σύμβαση.

αφου δεν ειχαν κανει τιποτα...με το cd...εαν ηταν σωστη και αυτη απο την μερια τους δεν υπηρχε κανενα θεμα σημερα πιστευω....για αυτο και ειπα οτι μετ με τον τσαμπουκα και το ετσι θελω δεν θα τους περασει....

Τι δεν έχουν κάνει τίποτα, εδώ είπες πιο πάνω ότι σε πήρε τηλέφωνο εχθές και σου είπε ότι το CD είναι έτοιμο. Άρα υπάρχει προϊόν που έχετε συμφωνήσει. Και δεν έχεις καταγγείλει τίποτα, τουλάχιστον όχι νομότυπα.

Δημοσ.

Εσυ αντίγραφο αυτου που υπέγραψε ο πατέρας σου πήρες ? Το χαρτί έχει μόνο την υπογραφή ή και άλλα στοιχεία ΑΦΜ . Αριθμός ταυτότητας κτλ ?

Γιατι μπορείς να την γλυτώσεις

Δημοσ.

αντιγαρφο πηρα αλλα πανω στο δικο μου δεν εχει την υπογραφη του πατερα μου...μονο στο δικο της...και αφμ ο πατερας μου καταλαθως εδωσε το δικο μου..οχι της εταιρειας..

δεν εχει αρ ταυτοτητας και τα λοιπα...μονο ονοματεπωνυμο το αφμ το δικο μου και την υπογραφη του πατερα μου μονο στο δικο της εντυπο..σε αυτο που πηρα εγω δεν γραφει ουτε το αφμ μου ουτε εχει υπογραφει του πατερα μου...

Δημοσ.

Ωραία , πάνε επιθετικά λοιπόν πες ότι δεν έχεις υπογράψει τπτ και ότι θα τους μηνύσεις για πλαστoγραφίες και για συμβόλαιο εν αγνοία σας. . Μην σου πω να διεκδικήσεις και λεφτά που σε διαφήμισαν χωρίς να πάρουν πρώτα άδεια

• Super Moderators
Δημοσ.
Ωραία , πάνε επιθετικά λοιπόν πες ότι δεν έχεις υπογράψει τπτ και ότι θα τους μηνύσεις για πλαστoγραφίες και για συμβόλαιο εν αγνοία σας. . Μην σου πω να διεκδικήσεις και λεφτά που σε διαφήμισαν χωρίς να πάρουν πρώτα άδεια

Αυτή η συμβουλή προϋποθέτει όρεξη για μπλεξίματα: δικαστήρια για απάτες, μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση και απόπειρα απάτης κλπ.

Δημοσ.

πως θα το κανω αυτο φιλε μου...??δεν πιανει η υπογραφει του πατερα μου..??αφου φαινεται στο δικο της χαρτι....

δικαιουμαι να το κανω αυτο..??κανονικα δηλ θα επρεπε να εχει υπογραψει ο πατερας μου και στο δικο μου χαρτι.. ετσι..??

Δημοσ.

Paredwse στην αρχή να τους το πει έντονα όχι να πάει κατευθείαν για αγωγή μπας και την γλυτώσει έτσι και απλά αποσυρθούν , αλλιώς μπορούν να τον τρέχουν να τους πληρώσει δλδ να μπεί σε μπλεξίματα οπότε αν χρειαστεί να τρέξει καλύτερα να το πάει επιθετικα

Δημοσ.

μου θυμιζει την παροιμια φωναζει ο κλεφτης να τα ακουει ο νοικοκυρης..??πως λεει...??μηπως να συμβουλευτω καποιον δικηγορο..??

φοβαμαι επισης μην παρουν τα 600 και μετα τους κυνηγαω εγω να μου στειλουν το cd που λενε οτι εβγαλαν...μην αρχισουν να μαζευουν προκαταβολες απο θυματα σαν και εμενα και μετα την κανουν σε αλλη γη σε αλλα μερη...

καταλαβατε..??και ας πουμε οτι κανω το λαθος και πληρωνω..πως θα διασφαλισω οτι θα παραλαβω το cd που ξαναλεω λενε πως εβγαλαν..??και που ξερω εγω οτι το cd που θα παραλαβω δεν θα εχει μουσικη μεσα ...αντι για διαφημιση κ.τ.λ....πως θα διασφαλισω τα χρηματα μου...??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...