patrick.greece Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Λοιπον βρηκα στο ebay κατι που με ενδιαφερει,και θα θελα να το αγορασω,και σκεφτηκα να κανω εναν λογαριασμο paypal,ομως δεν ξερω και πολλα πραγματα απο Online αγορες...να βαλω την καρτα που εχω??alpha bank visa enter,η μπορω με καποιον τροπο να παω στην τραπεζα και να ζητησω να μου βαλουν καποια χρηματα στον λογαριασμο μου στο paypal που εχω...μεχρι στιγμης PayPal balanceView Limits | Manage Currency Currency Balance Euro (Primary): €0.00 EUR U.S. Dollar: $0.00 USD Current Total in EUR: €0.00 EUR ωραια????με ποιον τροπο μπορω να βαλω χρηματα?????????? σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!! ειμαι εντελως νεος σε κατι τετοιο,καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!! εβαλα λοιπον στο ebay τα στοιχια,και μοθ λεει πως εφυγαν 8.25 ευρω απο την καρτα μου και μεσω paypal σταλθηκαν,τωρα κανονικα εγω θα πρεπει να περιμενω το προιον σωστα???
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Κι εμένα αυτή ήταν η απορία μου όταν πρωτοέβαλα paypal! Δεν χρειάζεται να έχεις χρήματα μέσα. Μπορεί να είναι πάντα στο 0.00. Θα τραβάει κάθε φορά από την κάρτα σου χρήματα, οπότε κανένας λόγος να "βάλεις" χρήματα στο λογαριασμό. Θα πιστωθεί μόνο αν σε πληρώσει κάποιος και αυτή είναι η πρακτική χρησιμότητα του.
patrick.greece Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Κι εμένα αυτή ήταν η απορία μου όταν πρωτοέβαλα paypal! Δεν χρειάζεται να έχεις χρήματα μέσα. Μπορεί να είναι πάντα στο 0.00. Θα τραβάει κάθε φορά από την κάρτα σου χρήματα, οπότε κανένας λόγος να "βάλεις" χρήματα στο λογαριασμό. Θα πιστωθεί μόνο αν σε πληρώσει κάποιος και αυτή είναι η πρακτική χρησιμότητα του. ok thanx φιλε μου,το κανα για δοκιμη,ενα poster,mini poster dld,αλλα οκ...αν δω οτι ειναι οντως καλο και βολικο το ολο θεμα,τοτε βρηκα που θα χαλαω τα λεφτα μου χαχα...να σαι καλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.