LE MAD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Γεια σας παιδιά,σήμερα πρατήρησα κάτι περίεργο.Ηρθανε κάτι μυνήματα(email) από κάτι ασχετες εταιρειες στις οποίες δεν έχω κάνει ποτέ Login.Tο περισσότερο περίεργο είναι ότι μερικά απο αυτά δεν έιχαν την διεύθυνση mail την δική μου αλλα στο πεδίο "προς:" υπήρχε άλλη διεύθυνση mail(outlool express χρησημοποιώ).Γίνεται εν ολίγοις φτάνουν σε έμενα mails που μάλλον προορίζονταν σε άλλους;
vag_pRiMi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Man! Δεν έχεις ξαναλάβει spam ; .Γίνεται εν ολίγοις φτάνουν σε έμενα mails που μάλλον προορίζονταν σε άλλους; Δεν συμβαίνει αυτό. Οι spammers απλά πειράζουν τους headers του email και εμφανίζουν στα πεδία Το:, From: κλπ ότι γουστάρουν. Δεν είναι και καμιά μαγεία. Με λίγο διάβασμα θα μπορούσες να το κάνεις και εσύ για να κάνεις πλάκα στους φίλους σου. Θα μπορούσαν και όλα να είναι άδεια και να μην φαίνεται τπτ. ΥΓ: μυνήματα(email) μηνύματα
LE MAD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δηλαδή απ'ότι καταλαβαινω δεν είναι κάτι σοβαρό.Ευχαριστώ και για την ορθογραφική διόρθωση!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 εμένα να φανταστείς, φαίνεται ότι σπαμαρω τον εαυτο μου
arxaggelos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 εμένα να φανταστείς, φαίνεται ότι σπαμαρω τον εαυτο μου αυτό να το κοιτάξεις...ειδικά αν ακούς και φωνές που σου λένε να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις...:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.