konstadis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης. Κοιμαμε μια μερα το βραδακι, βαζω να κατεβαζει απο mtorrent και το πρωι που σηκωνομαι παω να δω κ το pc ηταν κλειστο. πατω το κουμπι για να ανοιξει τπτ. Επειδη πριν απο 2 μηνες μου εκανε τα ιδια αλλα αναψε τελικα κ δεν αντιμετωπισε παλι το ιδιο, (με ποιο τροπο?? ειχα σαλώσει το καλώδιο που κουμπώνει πάνω στη motherboard κ δουλεψε!!) Τωρα πλεον οτι κ να κανω δεν ανοιγει με τπτ. Δεν κανει καν προσπαθεια να αναψει. Το μονο που κανει ειναι να κουνιθουν για περιπου 3 δευτερολεπτα το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη κ μετα τπτ σταματαει κ αυτο. (και αυτο γινεται στις 10 φορεσ που θα πατησω το κουμπι, στη μια μονο κουνιουνται τα ανεμιστηρακια) Το προβλημα να υποθεσω είναι στο τροφοδοτικο. Αρα παμε για αλλαγη... Κ εδω θα χρειαστω την μεγαλυτερη βοηθεια σας. Τροφοδοτικο ξανα δεν εχω αλλαξει...ποτε... ομως για ολους υπαρχει η πρωτη φορα... Το τροφοδοτικο το εβγαλα απο το κουτι αλλα μετα δεν ξερω τπτ. Δεν εχω παρει τροφοτικο καινουργιο... Το βγαλμένο τροφοδοτικο φαινεται κ απο τις φωτο... ΒΟΗΘΕΙΑ!!! το τροφοδοτικο δεν ειναι αυτο που γραφει η υπογραφη. Δεν ξερω τι μαρκα ειναι , ειναι 350W(αλλα γενικα δεν νομιζω να ειναι κανα καλο) Ενα καινουργιο τροφοδοτικο πουλιέται με τα καλώδια πανω? οπως το εβγαλα εγω? η πρεπει εσυ να τα συνδεσεις? http://i596.photobucket.com/albums/tt48/konstadisss/DSC01619.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.