eSATA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Γεια σας...! θελω να φτιαξω διαφορες φορμες για γκραφιτι να το βαζω δηλαδη καπου να ριχνω σπρευ και να βγαινει το σχεδιο.. κατι τεοιο δηλαδη: εχω σκεφτει να πατικωσω το σχεδιο που θελω σε ενα ψιλο χαρτι και μετα σε ενα χοντρο χαρτονι και να το κοψω με κοφτακι:-) Εχετε να προτεινετα κατι αλλο; Ευχαριστω και καληνυχτα σας!!!:-)
eSATA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Και ειναι παρανομο. δε θελω να το κανω στους δρομους.... στο δωματιο και τον υπολογιστη μου θελω να το κανω
elvisjedi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 αυτο μπορει να σε βοηθησει λινκ Μια ακομα προταση μου θα ηταν να ξανασσκεφτεις το σχεδιο που θες να κανεις :p
dr.scholl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 γιατι ρε παιδια μια χαρα ειναι το σημα τον active member lolol και φιλε μου προτημο το χρωμα απο το γκριζο της πολης,,αλλα τι να κανουμε που ζουμε στην αθηνα που απογορευετε,,,σε αλλες πολης τους πληρωνουν για να δωσουν χρωμα στο σκατομαυρο
SpyrosR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Το καλύτερο υλικό είναι το φιλμ ακτινογραφιών, οπότε αν έχεις παλιές που δε θες... ξέρεις. Με κοπίδι ή καλύτερα νυστεράκι. Θα χρησιμοποιήσεις spray με χαμηλή πίεση, ένα Mtn Alien ή Montana Gold ας πούμε. Και λεπτή βαλβίδα. Maclaim skinny ζήτα ή Level 1. Αν είναι για μία εφαρμογή κόψ' το και σε απλό φύλλο Α4, δεν έχει σημασία. Θα σου μουλιάσει, αλλά θα το πετάξεις έτσι κι αλλιώς μετά. Μιας και είπαν τα παιδιά από πάνω πως είναι "παράνομο", να ξεκαθαρίσω πως... ΔΕΝ είναι. Το graffiti είναι νομιμότατο, είτε είναι stencil είτε οτιδήποτε. Παράνομο είναι να το κάνεις σε περιουσία 3ου χωρίς άδεια.
Xaralambos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Και ειναι παρανομο. Είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις ζούμε στο 2009... Όπως είπε και κάποιος άλλος παράνομο είναι άμα δεν έχεις άδεια .. Ειδικά στις μεγάλες πόλεις είναι απαραίτητο να βλέπουμε και λίγο χρώμα ...
deminho11 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δέν ξέρω αν ενδιαφέρεσαι ακόμη, αλλα βρήκα στο youtube ένα βιντεάκι που κάνει αυτή την δουλειά απο κανονική φωτό. Δες εδω...
elvisjedi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 το ιδιο βιντεακι εβαλα κ εγω πιο πανω σε λινκ
deminho11 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 το ιδιο βιντεακι εβαλα κ εγω πιο πανω σε λινκ Δεν το πρόσεξα καν! Μόλις το πέτυχα στο youtube θυμήθηκα αυτό το θέμα. Σόρρυ!!!
aGka8l Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 δεν ειναι το σημα των Αctive member αλλα του Low Bap γενικα.Στο intro πουλανε το σχεδιο που θες ετημο stenchil
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.