Προς το περιεχόμενο

Σοβαρο προβλημα στο PC Παιδια!!! Χρειαζομαι τη βοη8εια σας

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστης μου κολησε στα windows σε ενα σημείο και μετα απο πολυ ώρα επειδή βιαζόμουν του εκανα reset και μετα μου βγαζει :

Press F1 to continue with default values

Or

Press F2 to enter setup

Πατησα F1 και κανει επανεκκινηση και τωρα μου βγαζει ενα μηνυμα :

Reboot and select proper Boot device

or insert boot media in selected boot device and press a key

Εχω κανει αερκετες προσπαθειες αλλα τιποτα....

Σας παρακαλω παρα πολυ παιδια καποια ιδέα......

Δημοσ.
μπες στο bios και εκει που λεει first boot device και βαλε τον σκληρο δισκο που βρισκεται το os

υγ εχεις γυρισει το bios σε default τιμες

Βλακεια εκανα? που τις γυρισα?

Εβαλα First boot device το σκληρο απο ποιο πριν αλλα τα ιδια μου βγαζει:cry:

Μπες στο setup στην μοβο σου να δεις τον βλεπει τον σκληρο δισκο?

Τον βλεπει κανονικα.....

Μήπως πείραξες καθόλου τον σκληρό σου?

Τι εννοεις? αν και δεν του εχω κανει τιποτα

Επισης να πω πως πριν απο κανα 2μηνο εβαλα ενα σκληρο σατα (μηπως βοηθησω)

Δημοσ.
Mην ανησυχεις, δεν ειναι κατι σοβαρο.

Τα f1/f2 ειναι για ρυθμισεις του bios, για καποιο λογο σου σβηστηκαν οι επιλογες σου οποτε τωρα τις ξαναρυθμιζεις με f2 ή φορτωνεις τις default με f1.

Οσο για το αλλο μυνημα, ορισε το μέσο απ οπου μπουταρεις (το σκληρο που εχεις τα Win) και εισαι ok.

Οπως λεω και παραπανω τα εχω κανει αυτα αλλα δεν γινεται τιποτα....

Δημοσ.

Υπαρχουν 3 πιθανοτιτες

1:να αδειασε η μπαταρια του bios(οποτε την αλαζεις)

2:να χαλασε ο σκληρος(τον ελεγχεις με καποιο διαγνοστικο) ή να βγηκε καποιο καλοδιο(ελεγχεις και αν βγηκε το ξανασυνδεεις)

3:να επαθε καποια ζημια το mbr του σκληρου και να μην μπορει να εκινησει το λειτουργεικο(αν εχεις xp κανεις boot απο το cd εγκαταστασης,πατας R και γραφεις fixmbr και μετα fixboot, αν εχεις vista κανεις boot απο το dvd εγκαταστασης, πατας εκει που λεει repair your computer και μετα πατας στο startup repair)

Δημοσ.
Υπαρχουν 3 πιθανοτιτες

2:να χαλασε ο σκληρος(τον ελεγχεις με καποιο διαγνοστικο) ή να βγηκε καποιο καλοδιο(ελεγχεις και αν βγηκε το ξανασυνδεεις)

3:να επαθε καποια ζημια το mbr του σκληρου και να μην μπορει να εκινησει το λειτουργεικο(αν εχεις xp κανεις boot απο το cd εγκαταστασης,πατας R και γραφεις fixmbr και μετα fixboot, αν εχεις vista κανεις boot απο το dvd εγκαταστασης, πατας εκει που λεει repair your computer και μετα πατας στο startup repair)

Εγώ θα πήγαινα για την κουρτίνα 3 και αν βγει το zong θα έπαιρνα μετά το κουτί 2. :P

Δημοσ.
Υπαρχουν 3 πιθανοτιτες

Ευχαριστω φιλε θα δοκιμασω...

Αλλα οσο για το τριτο εβαλα το DVD των vista πηγα στο repair και δεν μου εβγαζε το λειτουργικο μου...Ειχε μια επιλογη load drivers αλλα δεν ξερω τι γινεται με αυτη :-(

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Θέλω βοηθεια για να μην τρελαθω τωρα.

Αποσυνδεσα το καινουριο μου σκληρο δισκο που ειχα παρει πριν κανα 2μηνο οπως ειχα πει

και ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα.

Δηλαδη τι? Φταιει ο καινουριος σκληρος δισκος?

Μπερδευτικα τωρα :confused:

Οποιος ξερει τι γινεται να μου πει και εμενα

-------------------------------------------------------------------------

Το προβλημα λυθηκε. Λιγο ελεινο αλλα λυθηκε.

Οταν εγω πατησα να γυρισει το Bios στις αρχικες τιμες

Αυτο εβαλε και σαν 1ο σκληρο δισκο τον σατα τον καινουριο που δεν εχει λειτουργικο μεσα

Τωρα εγω καθε φορα που προσπαθουσα να βαλω ως First boot device τον σκληρο δισκο με το λειτουργικο εβαζα τον σατα χωρις να το καταλαβαινω γιατι δεν ειχαν και ιδιαιτερη διαφορα τα ονοματα τους. Και με τη δοκιμη μου εκανα βγαζοντας το σατα μου ηρθε αυτη η φλασια.

ΕΛΕΙΝΟ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...