Προς το περιεχόμενο

Μου κλείνει τους browsers!!

dermitzos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,

βοηθήστε, όχι εμένα, αλλά το κ**ομηχανιμα που τολμάει να λέγεται υπολογιστής...

Εδώ και πάρα... πάρα... πολυ καιρό, όλοι οι browsers που χρησιμοποιώ μου κλείνουν ξαφνικά!!! (τώρα γράφω με κίνδυνο να κλείσει πάλι)

Δέν ξέρω τι να κάνω!!! το έχω τρέξει με nod32, με kaspersky, με avast, αλλά δεν βρίσκουν τπτ!!!

Πείτε καμία ιδέα, γιατί θα τα πάρω, θα τον βάψω μπλε και θα τον πετάξω στη θάλασσα...

Δημοσ.
Παιδιά,

βοηθήστε, όχι εμένα, αλλά το κ**ομηχανιμα που τολμάει να λέγεται υπολογιστής...

Εδώ και πάρα... πάρα... πολυ καιρό, όλοι οι browsers που χρησιμοποιώ μου κλείνουν ξαφνικά!!! (τώρα γράφω με κίνδυνο να κλείσει πάλι)

Δέν ξέρω τι να κάνω!!! το έχω τρέξει με nod32, με kaspersky, με avast, αλλά δεν βρίσκουν τπτ!!!

Πείτε καμία ιδέα, γιατί θα τα πάρω, θα τον βάψω μπλε και θα τον πετάξω στη θάλασσα...

Βάψε τον πράσινο και πέτα τον στην ζούγκλα(ή στο δάσος αν 8ες)!!:P:lol::lol:

Λοιπόν με το θέμα σου από μνήμες πώς πας??Μήπως φταίει αυτό??:rolleyes:

Δοκίμασε να καθαρίσεις και τα cookies επίσης!!

Για πες μας...

Δημοσ.

format δεν παίζει να γίνει. Μόνο αν φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις.Από μνήμη έχω 1,5 Gb και δεν παίζει τίποτα με cookies, το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

δεν υπάρχει πρόβλημα με τις μνήμες. Μόνο αν λόγω πολλών διεργασιών και μεγάλης κατανάλωσης μνήμης τα κλείνει τα windows. Παίζει αυτό?

Δημοσ.

Δοκίμασε τη Java που έχεις εγκατεστημένη στο σύστημά σου. Πέτα από πάνω όποια παλιά έκδοση έχεις (από τον Πίνακα Ελέγχου, Προσθαφαίρεση) και κατέβασε την πιο καινούργια. Καμιά φορά δημιουργούνται προβλήματα από ελλιπείς αναβαθμίσεις.

Βασίλειος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...