Προς το περιεχόμενο

CCF Cryptoload

D-tonys7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μπορειτε να μου δωσετε μια βοηθεια με το JDownloader ? το κατεβασα εβαλα ενα αρχειο container , εμφανισε τα λινκς αλλα δεν ξεκοιναει το download. που βαζω το username και το password απο το rapidshare? χρειαζετε καμια επιπλεον ρυθμιση του ρουτερ?

ευχαρηστω πολυ!0

να πω οτι βρηκα και εβαλα τους κωςδικους του acc στο rapidshare , αλλα οι ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη 180 kbs/s , βρικα και το ρουτερ μου στην λιστα και το εβαλα, αλλα οταν πατησα να παρει αυτοματα ρυθμισεις δεν το εκανε. λετε να φτεει αυτο? τι μπορω να κανω τωρα?

Αφου εισαι premium δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με το ρουτερ.Αντιθετως πρεπει να ξετσεκαρεις το εικονιδιο (τεταρτο απο το τελος πανω στην μπαρα του προγραμματος ) που λεει Enable/disable Reconnect

Δημοσ.

ok το εκανα και αυτο , δυστηχως ομως η ταχυτητα παραμενει πολυ χαμηλη, τι μπορει να φτεει? οταν δοκιμαζω με το flashget κατεβαζει με 12000 kbs/s ενω αυτο παει μεχρι τα 230 kbs/s . μηπως υπαρχει κανας κοφτης που δεν το ξερω?

Δημοσ.

Αυτο που εχω γραψει στο ποστ 10 για τα Number of Chunks/download το κοιταξες Και φυσικα να βαλεις αριθμο παραλληλων κατεβασματος λινκ πανω απο 4

Δημοσ.

Το JDownloader ειναι και απιστευτο σαν development project καθως ειναι γραμμενο σε java και η εξελιξη του ειναι και αυτη απιστευτη(πρεπει να εχω κατεβασει καμια 1000αδα updates μεχρι τωρα!

Δημοσ.
Το JDownloader ειναι και απιστευτο σαν development project καθως ειναι γραμμενο σε java και η εξελιξη του ειναι και αυτη απιστευτη(πρεπει να εχω κατεβασει καμια 1000αδα updates μεχρι τωρα!

Τώρα το χρισιμοποιώ και εγώ ασταμάτητα και έχω σταματήσει το Free Download Manager.........:-):-)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πρέπει να το ξεθάψω το θέμα για να μην ανοιγω άλλο τώρα και γιατί έχω μία απορία :-D

Πως μπορώ να βάλω χρονοδιάγραμμα στο Jdownloader για το πότε να κατεβάζει αρχεία, όπως έχω στο flashget το schedule, δεν το βρίσκω πουθενα στις ρυθμισεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...