D-tonys7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίγουμε τα ccf αρχεία χωρίς το πρόγραμμα Cryptoload..............το Cryptoload μου διμιουργεί προβλήματα και καθηστερεί αρκετά...................
Italos20v Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δοκίμασε το jdownloader. Ανοίγει κι αυτό ccf αρχεία. http://jdownloader.org/download/index
NOMIKOS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δοκίμασε το jdownloader. Ανοίγει κι αυτό ccf αρχεία.http://jdownloader.org/download/index +1 jdownloader. An kai με τις σωστές ρυθμίσεις με το Cryptload δεν έχω προβλήματα.
D-tonys7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 +1 jdownloader.An kai με τις σωστές ρυθμίσεις με το Cryptload δεν έχω προβλήματα. Παιδιά και το Jdownloader έχω εγκαταστήσει..........τα ίδια και στην ταχύτητα και στην αναμονή...........μάλλον 8α τσεκάρω καμμιά ρύθμιση............υπενθημίζω δν είμαι free user στο rapidshare αλλα premium...................
BladeRunner Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Παιδιά και το Jdownloader έχω εγκαταστήσει..........τα ίδια και στην ταχύτητα και στην αναμονή...........μάλλον 8α τσεκάρω καμμιά ρύθμιση............υπενθημίζω δν είμαι free user στο rapidshare αλλα premium................... Σοβαρολογεις?Ειχα το rapget και κατεβαζα με 600. Εβαλα το cryptload san premium user και κατεβαζω με 1200!!!!!!! Διπλασια ταχυτητα λεμεεεεεεεεεεε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Παιδιά και το Jdownloader έχω εγκαταστήσει..........τα ίδια και στην ταχύτητα και στην αναμονή...........μάλλον 8α τσεκάρω καμμιά ρύθμιση............υπενθημίζω δν είμαι free user στο rapidshare αλλα premium................... Χρησιμοποιώ εδώ και δύο ημέρες το JDownloader (ως premium στο RS.com φυσικά) και έχω εντυπωσιαστεί από την ευκολία και την ταχύτητα. Με ελάχιστο πείραγμα, αποδίδει τα μέγιστα.
D-tonys7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Χρησιμοποιώ εδώ και δύο ημέρες το JDownloader (ως premium στο RS.com φυσικά) και έχω εντυπωσιαστεί από την ευκολία και την ταχύτητα. Με ελάχιστο πείραγμα, αποδίδει τα μέγιστα. Παιδιά δίκιο έχετε............βρήκα την λύση.............εγώ νόμιζα οτι επειδή οι ρυ8μίσεις ήταν αποθηκευμένες στον Mozilla ισχύαν και στο προγραμμα.......έκανα λάθος..........στο Jdownloader έδωσα το user name με password και αμέσως ανέβηκε η ταχύτητα στα 800 kbps και ούτε ticket ουτε τπτ:lol:;)
TSOPK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Χρησιμοποιώ εδώ και δύο ημέρες το JDownloader (ως premium στο RS.com φυσικά) και έχω εντυπωσιαστεί από την ευκολία και την ταχύτητα. Με ελάχιστο πείραγμα, αποδίδει τα μέγιστα. καλυτερο και απο flashget δηλαδη?
NOMIKOS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 To flashget το έχω παρατήσει εδώ και καιρό. Τρώει ταχύτητα και χρεώνει περισσότερο downlading από όσο έχεις κάνει και πεύτει κόφτης από το rapid. Προσωπικά χρησιμοποιώ 2 Downloaderς. Ο κανονικός μου είναι Free Download Manager και για τις περιπτώσεις τις γνωστές με τα report που γίνονται στο rapid οπότε όλοι ανεβάζουν με κρυπτογραφημένα αρχεία το CryptLoad.
talisman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 To flashget το έχω παρατήσει εδώ και καιρό. Τρώει ταχύτητα και χρεώνει περισσότερο downlading από όσο έχεις κάνει και πεύτει κόφτης από το rapid. Προσωπικά χρησιμοποιώ 2 Downloaderς. Ο κανονικός μου είναι Free Download Manager και για τις περιπτώσεις τις γνωστές με τα report που γίνονται στο rapid οπότε όλοι ανεβάζουν με κρυπτογραφημένα αρχεία το CryptLoad. Αντιθετως το flashget και το Orbit σου χρεωνουν περισσότερο downlading.Αν εξαιρεσουμε την πρωτη μερα(RapidShare blocked malicious third party programs February 22, 2009) που πηγε να το μπλοκαρει μετα δεν ειχα κανενα προβλημα με το JDownloader.Εξαλλου δουλευει πολυ καλα και με αλλους hoster (megaupload netload ) αρκει στις ρυθμισεις οι premium να μεγαλωσουν το Number of Chunks/download (εγω το εχω στο 5 ).Επισης κανει extract αρχεια (φυλαει και password ) και υστερα απο πετυχημενο (extract ) σβηνει και τα αρχικα rar
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 καλυτερο και απο flashget δηλαδη? Το Flashget δεν το ξέρω γιατί δεν υπάρχει στο MacOS X - έχω το Speed Download (SD). Εντάξει το JDownloader δεν είναι τόσο πλήρες αλλά υπερτερεί έναντι του SD στο ότι κατεβάζει αρχεία Cryptload. Και κατά τα λοιπά δεν είναι καθόλου άσχημο.
talisman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Το Flashget δεν το ξέρω γιατί δεν υπάρχει στο MacOS X - έχω το Speed Download (SD). Εντάξει το JDownloader δεν είναι τόσο πλήρες αλλά υπερτερεί έναντι του SD στο ότι κατεβάζει αρχεία Cryptload. Και κατά τα λοιπά δεν είναι καθόλου άσχημο. Στη σελιδα του flashgot γραφει τα παρακατω: Windows visual download managers are now fully supported on Linux and Mac OS X through Wine and Darwine (tested with FlashGet and Orbit Downloader on Ubuntu 8.0.4). You can enable or disable Wine support by setting the flashgot.useWine about:config preference to true or false. http://flashgot.net/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μπα, δεν με απασχολεί να βάλω πρόγραμμα Windows στον Mac μου. Μια χαρά είναι το Speed Download. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση πάντως.
NOMIKOS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Αντιθετως το flashget και το Orbit σου χρεωνουν περισσότερο downlading.Αν εξαιρεσουμε την πρωτη μερα(RapidShare blocked malicious third party programs Αυτό είπα και εγώ γία αυτό το εγκατέλειψα.
ababapanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 μπορειτε να μου δωσετε μια βοηθεια με το JDownloader ? το κατεβασα εβαλα ενα αρχειο container , εμφανισε τα λινκς αλλα δεν ξεκοιναει το download. που βαζω το username και το password απο το rapidshare? χρειαζετε καμια επιπλεον ρυθμιση του ρουτερ? ευχαρηστω πολυ!0 να πω οτι βρηκα και εβαλα τους κωςδικους του acc στο rapidshare , αλλα οι ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη 180 kbs/s , βρικα και το ρουτερ μου στην λιστα και το εβαλα, αλλα οταν πατησα να παρει αυτοματα ρυθμισεις δεν το εκανε. λετε να φτεει αυτο? τι μπορω να κανω τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.