swiftech Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ωραιος μαν... επιτελους να βαλω τον 8 πανω μου ειχε σπασει τα νευρα με την sidebar που κολλαγε! thanks
j11h Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ωραιος μαν...επιτελους να βαλω τον 8 πανω μου ειχε σπασει τα νευρα με την sidebar που κολλαγε! thanks Τιποτα νασαι καλα.Εμενα παντος τωρα αρχισε κανει αλλα νουμερακια με τον msn.Οταν ανοιγω ενα Link μεσα απο τον msn ολα δειχνουν να δουλευουν μια χαρα και ανοιγουν ολα κανονικα,αλλα οταν τον κλεινω μπορει το παραθυρο να εξαφανιζεται αλλα μεσα στο task manager συνεχιζει να δουλευει κανονικα.Παντος ενα σωστο πραγμα δεν μπορει να φτιαξει αυτη η microsoft ρε παιδι μου!!!
swiftech Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 στα 7 που τον δοκιμασα οταν τον συνηθισεις φαινεται πιο καλος απο τον 7.. ωραιος παντως και νομιζα οτι φταιγαν τα βιστα μου
j11h Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 στα 7 που τον δοκιμασα οταν τον συνηθισεις φαινεται πιο καλος απο τον 7..ωραιος παντως και νομιζα οτι φταιγαν τα βιστα μου Ναι αλλα στα 7 ειναι ενσωματομενος νομιζω.Δεν ειναι update οπως τα vista.Η οχι?
swiftech Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ειναι μαμισιος στα 7057 που εχω εγω..αλλιως θα κολλαγε κατι δεν μπορει
j11h Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ειναι μαμισιος στα 7057 που εχω εγω..αλλιως θα κολλαγε κατι δεν μπορει To μεγαλειο της microsoft...τελος παντων ας μην τα ξαναλεμε και αρχισουμε παλι την γκρινια.Ας ελπισουμε οτι θα βγει κανενα update συντομα που να διορθωνει τα προβληματα του στα vista.
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Παιδιά έφτιαξα ένα πολύ απλό add on για τον ie 8. Είναι ένας accelerator για το skroutz.gr. Είμαι σίγουρος οτί πολλές φορές ενώ σερφάρατε θα θέλατε να δείτε στα γρήγορα πόσο κοστίζει ένα προϊόν που βλέπετε. Με αυτό το add on απλά επιλέγεις -> δεξί κλικ -> skroutz. [...] Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο πολύ καλό. Μπράβο και ευχαριστώ θα σου πω όμως όταν κάνεις για firefox
dark_banishing Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 πολύ καλό. Μπράβο και ευχαριστώ θα σου πω όμως όταν κάνεις για firefox Όλα τα accelerators για ie 8 μπορείς να τα βάλεις σε firefox με το Activities extension το οποίο έφτιαξε κάποιος για να μας κλέψει τα ie 8 add on μας Η διαδικασία είναι ίδια, απλά μόλις το βάλεις πάτα δεξί κλικ -> more activities -> manage activities, για να το κάνεις default. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να βάλεις και τα insomnia ie 8 accelerators που είναι εδώ
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Όλα τα accelerators για ie 8 μπορείς να τα βάλεις σε firefox με το Activities extension το οποίο έφτιαξε κάποιος για να μας κλέψει τα ie 8 add on μας Η διαδικασία είναι ίδια, απλά μόλις το βάλεις πάτα δεξί κλικ -> more activities -> manage activities, για να το κάνεις default. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να βάλεις και τα insomnia ie 8 accelerators που είναι εδώ σε μιλ μερσώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα