Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.
hm, νόμιζα ότι ίσχυε και αυτό στον firefox...kk my bad

Αυτό που ισχύει στον FF 3.1 beta που χρησιμοποιώ (δεν ξέρω αν ισχύει και για τον 3.0) είναι ότι μετά το κρασάρισμα, σου εμφανίζει μια λίστα με τα tabs που είχες ανοιχτά πριν συμβεί το κακό - εκεί μπορείς να επιλέξεις ποια tabs θα επαναφέρεις, σε περίπτωση που γνωρίζεις ή υποψιάζεσαι ποιο σου έκανε τη ζημιά.

Δεν είναι κακό, αλλά η υλοποίηση που έχει γίνει στον chrome και από ότι διαβάζω εδώ και στον ΙΕ8 είναι πολύ καλύτερη.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρατηρησα στον task manager οτι με το που ανοιγω τον ie8 τρεχει 2 διεργασιες και με ανοιγμα νεων καρτελων κιαλλα instances ξεπροβαλουν (με ασχημες διαθεσεις οσον αφορα τη χρηση μνημης). Στην αρχη νομισα οτι ηταν καποιο φακup απο την τελευταια επαναφορα συστηματος που εκανα αλλα το google το επαληθευει σαν φυσιολογικο.

Δημοσ.

εχω xp pro eng με ολα τα τελευταια updates και δεν εγκαθιστα τον

ΙΕ8 .μου ζηταει ενα update.παω να το κατεβασω και μου λεει οτι το εχω ηδη εγκατεστημενο.τι να φταιει αραγε?

Δημοσ.

ΙΕ8 .μου ζηταει ενα update.παω να το κατεβασω και μου λεει οτι το εχω ηδη εγκατεστημενο.τι να φταιει αραγε?

Αυτά τα quiz είναι οι μικρές χαρές της καθημερινότητας που μας προσφέρει τόσο απλόχερα η ms και μάλιστα δωρεάν.. Και τόσοι και τόσοι επιμένουν να την υποβαθμίζουν.. Τι να πεις.. Αχ αυτός ο firefox.. Αμερικανάκια μας έχει κάνει όλους να μην μπορούμε να λύσουμε ένα τόσο δα προβληματάκι :P

Δημοσ.

παντως σε γενικη ομολογια μου αρεσε. είναι και αρκετα γρηγορος οποτε με βολευει ωστοσο την ευκολια του maxthon δεν μπορω να τη βρω σε κανενα αλλο Browser. εχω συνηθίσει βλέπετε μολις πληκτρολογω μια διευθυνση και πατω enter αυτη να ανοιγει αυτοματα σε νεο tab. το κανει και ο opera αλλα πρεπει να πατας και το shift. αν είχε και αυτη την επιλογη για μενα θα ηταν οτι καλυτερο

Δημοσ.

Γρηγορος και ασφαλης οπως ολα δειχνουν αλλα εμενα οταν παω να κλεισω το browser μου εμφανιζει ενα μυνημα οτι το ''data execution prevention'' θα κλεισει το προγραμμα για λογους ασφαλειας και στη συνεχεια το κλασικο μυνημα που λεει οτι το προγραμμα εκλεισε και αν θελω να κανω report στη microsoft.Το ιδιο γινεται καθε φορα που κλεινω ενα tab.Για να εγκαταστησω τον ie8 αφαιρεσα πρωτα εντελως τον 7 δε ξερω αν εκανα καλα.

Ψαχνωντας στο google ειδα οτι το ιδιο προβλημα εχουν πολλοι.Φαινεται πως η microsoft εκανε για αλλη μια φορα την πατατα της.

Δημοσ.

Ναι ναι πουλάκι μου...

Βάλτε τον ΙΕ8 να σας γονατίσει το μηχάνημα και να τρέχετε ξανα για μνήμες κλπ

Να κάνει οτι γουστάρει αυτός και όχι εσείς με κάποιο add-on...

Αφήστε εμάς με τον Firefox που υπάρχει και σε portable μορφή...

Τον κατεβάζεις τον φτιάχνεις όπως θες και μετά απλά σώζεις ένα φάκελο που τα έχει όλα μέσα (μέγεθους 50ΜΒ μινιμουμ) το μεταφέρεις σε ενα flashaki μαζί σου ή το έχεις στο rapidshare και το κατεβάζεις όπου και όποτε θες σε ένα άλλο μηχάνημα και είσαι έτοιμος και άνετος...

Βάλτε ΙΕ8 δώστε αέρα στην MS να ανεβάζει ποσοστά και σε λίγα χρόνια να το κάνει με συνδρομή όπως θα είχε γίνει αν δεν υπήρχαν οι εναλλακτικές λύσεις...

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , άλλα δεν το πολυ έψαξα , δεν τρελαίνομαι κιόλας για IE8 ...

Δημοσ.

ειχα Firefox αλλα με τα τελευταια updates εχει γινει πολυ σπαστικος σαν Browser. περιεργα κολληματα που παλιοτερες εκδοσεις δεν ειχαν.. και το security παει απο το κακο στο χειροτερο σε καθε καινουργιο update.. εβαλα τον IE8 και δεν πιστευα οτι παει πιο γρηγορα απο τον FF.

βασικα ο ΙΕ8 με εχει κανει να τον χρησιμοποιω αποκλειστικα, τις τελευταιες 3 μερες.

Δημοσ.
ειχα Firefox αλλα με τα τελευταια updates εχει γινει πολυ σπαστικος σαν Browser. περιεργα κολληματα που παλιοτερες εκδοσεις δεν ειχαν.. και το security παει απο το κακο στο χειροτερο σε καθε καινουργιο update.. εβαλα τον IE8 και δεν πιστευα οτι παει πιο γρηγορα απο τον FF.

βασικα ο ΙΕ8 με εχει κανει να τον χρησιμοποιω αποκλειστικα, τις τελευταιες 3 μερες.

Σωστός. Ο επόμενος εοναι ο Οπερα

;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έφτιαξα ένα πολύ απλό add on για τον ie 8.

Είναι ένας accelerator για το skroutz.gr. Είμαι σίγουρος οτί πολλές φορές ενώ σερφάρατε θα θέλατε να δείτε στα γρήγορα πόσο κοστίζει ένα προϊόν που βλέπετε.

Με αυτό το add on απλά επιλέγεις -> δεξί κλικ -> skroutz.

Δείτε την εικόνα αν δεν καταλάβατε.

step3q.jpg

Το έστειλα στο site της microsoft αλλά επειδή το review θα πάρει κανένα μήνα, σήκωσα ένα site στο pc μου, για να το κάνετε install από εκεί.

Για να το κάνετε install τα βήματα είναι πολύ απλά.

• Βήμα 1

Κλικ εδώ

• Βήμα 2

step1irr.jpg

• Βήμα 3

step2f.jpg

Θα ήταν ωραίο να γινόταν και preview χωρίς να χρειαζόταν μετάβαση στο site του skroutz, αλλά αυτό θέλει συνενόηση με τον admin του skroutz για να γίνει.

Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο :-)

Επεξ/σία από dark_banishing
Δημοσ.

εγω εχω την εξης απορια, κολλαει και σε αλλους η sidebar των vista μολις βαλεις τον 8 ή μονο σε εμενα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...