Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χάλασε το subresync με τον ie8.

Μέχρι να διορθωθεί η κατάσταση επιστρέφω σε 7.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για το uninstall χρειάζεται αυτό

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κολλαει και σε αλλους η sidebar των vista μολις βαλεις τον 8? εγω σε οσες εκδοσεις vista εχω 64 παντα κολλαει η sidebar

Δημοσ.
Φίλε μου αυτό το thread είναι από November 2008 !

Είσαι σίγουρος ότι έχεις πρόβλημα και με τον ie8 final ;

Σιγουρότατος, είδα ότι αναφέρεται στην beta έκδοση, αλλά δυστυχώς μου έκανε ακριβώς τα ίδια.Επίσης είχα και πολύ αργό refresh στην οθόνη.

Με την απεγκατάσταση διορθώθηκαν και τα 2 προβλήματα.

Δημοσ.
κολλαει και σε αλλους η sidebar των vista μολις βαλεις τον 8? εγω σε οσες εκδοσεις vista εχω 64 παντα κολλαει η sidebar

Έχει αναφερθεί κι από άλλους αυτό.Έχει δωθεί η λύση.

Δημοσ.

Χαχαχαχα απίστευτη microsoft! Ασύμβατη ακόμα και με τον εαυτό της. Καλά καλά δε βγήκε κάτι καινούργιο και πρέπει να ασχολούμαστε με fixes! Anyway!

Δημοσ.

Ειναι γεγονός ότι ο 7 κολλάλει πολλές φορές και αδικαιολόγητα, ευτυχώς μπορούσα να τερματίσω άμεσα την σχετική διεργασία. Απο εκει και πέρα ο φαριφοξ δεν μου έχει κολλήσιε ποτέ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ειναι γεγονός ότι ο 7 κολλάλει πολλές φορές και αδικαιολόγητα, ευτυχώς μπορούσα να τερματίσω άμεσα την σχετική διεργασία. Απο εκει και πέρα ο φαριφοξ δεν μου έχει κολλήσιε ποτέ...

τι πίνεις και δεν μας δίνεις?

ποιος IE 7 οεο? για τον 8 είναι το topic...

Δημοσ.

Ωρέ, ποιος είναι υπεύθυνος για το debugging?

To botάκι έκανε ορθογραφικό.

Για συγκεντροθείτε.

Δημοσ.

Πριν λίγο μου κράσαρε για πρώτη φορά ο νέος explorer. Είχα διάφορα tabs ανοιχτά, αλλά το πιο σημαντικό σε ένα έπαιζα poker, ενώ σε ένα άλλο έψαχνα tickets για αεροπλάνα. Μου κρασάρει, λοιπόν, αυτό με τα αεροπλάνα και σε 3-4 sec ξανανοίγει, ενώ όλα τα άλλα έμειναν στην θέση τους!!

Thumps up για αυτή την τεχνολογία, είναι πραγματικά ουσιαστική.

Επίσης όσο περνάνε οι μέρες πάει και πιο γρήγορα, πιστεύω έχει σχέση με την τεχνολογία superfetch των windows vista. Το μόνο που μου ενοχλεί προς το παρόν, είναι το bug με το insomnia αλλά εντάξει είναι λεπτομέρεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι thresh για αυτό το ανέφερα για να ξεκαθαρίσω την διαφορά.

Με το restore session κλείνουν τα πάντα και ξανανοίγουν, δηλαδή στο συγκεκριμένο παράδειγμα, θα έκλεινε το παράθυρο του πόκερ, (που για να ξανανοίξει πρέπει να κάνω login να πάω πάλι στο τραπέζι κλπ) χάνοντας δηλαδή την τρέχουσα παρτίδα αλλά και πολλές επόμενες (λεφτά δηλαδή).

Restore session = χάνεις τα πάντα και ξανανοίγουν

Tab isolation = χάνεις μόνο ότι κάνει crash, όλα τα άλλα ανέπαφα

Είναι μικρή, αλλά ουσιαστική διαφορά.

Επεξ/σία από dark_banishing
Δημοσ.

OXI δεν μπορει! να 3επερασει την αλεπου,γιατι ειναι πολυ πισω σε add-on's/plugins.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...