elfiii Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εδώ και πολύ καιρό σκέφτομαι την αγορά ενός laptop Sony της σειράς FW. Όλα τα dual lamp μοντέλα έρχονται με δίσκο 4200 rpm, οπότε προσανατολίζομαι στα μοντέλα απλής λυχνίας που έχουν γρηγορότερο δίσκο. Θα μπορούσε όποιος έχει κάποιο από αυτά τα μοντέλα να γράψει τη γνώμη του για την οθόνη, επειδή διάβασα αρκετά αρνητικά σχόλια για τη φωτεινότητα? Ευχαριστώ πολύ!
thief7710 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εγω εχω ενα σχετικα παλιο μοντελο με dual lamp.Το VGN FE11S.Εχει και μενα αργο σκληρο δισκο αλλα αυτο αλλαζει ευκολα. Προταση μου ειναι να πας σε καποιο καταστημα και να δεις εσυ με τα δικα σου ματια ποσο μεγαλη διαφορα εχουν μεταξυ τους οι οθονες. Εγω νομιζα οτι ολα τα Vaio εχουν τοσο ωραια οθονη (φωτεινοτητα,γωνιες θεασης κτλ).Αλλα τελικα δεν ειναι ετσι.Σε καινουργιο λαπτοπ Vaio χωρις dual lamp αυτο που μπορω να πω τουλαχιστον για τις γωνιες θεασης ειναι οτι ειναι απογοητευτικες.Μπορει να την πληρωσεις λιγο παραπανω αλλα η καλη οθονη στο laptop για μενα ειναι το Α και το Ω. Ο σκληρος 2 βιδες ειναι....η οθονη ομως δεν αλλαζει...
efstratios1982 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εγω εχω ενα σχετικα παλιο μοντελο με dual lamp.Το VGN FE11S.Εχει και μενα αργο σκληρο δισκο αλλα αυτο αλλαζει ευκολα.Προταση μου ειναι να πας σε καποιο καταστημα και να δεις εσυ με τα δικα σου ματια ποσο μεγαλη διαφορα εχουν μεταξυ τους οι οθονες. Εγω νομιζα οτι ολα τα Vaio εχουν τοσο ωραια οθονη (φωτεινοτητα,γωνιες θεασης κτλ).Αλλα τελικα δεν ειναι ετσι.Σε καινουργιο λαπτοπ Vaio χωρις dual lamp αυτο που μπορω να πω τουλαχιστον για τις γωνιες θεασης ειναι οτι ειναι απογοητευτικες.Μπορει να την πληρωσεις λιγο παραπανω αλλα η καλη οθονη στο laptop για μενα ειναι το Α και το Ω. Ο σκληρος 2 βιδες ειναι....η οθονη ομως δεν αλλαζει... Θα συμφωνήσω μαζί σου...Τελικά παρ'όλα όσα ακούγονται τα μόνα μοντέλα των vaio που αξίζουν είναι αυτά με τη διπλή λυχνία...υπάρχουν μοντέλα που κατά τη γνώμη μου η οθόνη τους είναι από τις χειρότερες που έχω δει...
elfiii Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Θα περάσω από τα μαγαζιά να τα δω από κοντά, αλλά για να το λέτε κι εσείς... κατάλαβα! Έχω δύο ακόμα ερωτήσεις: Αν παραμείνω στα Sony FW με dual lamp, η αλλαγή του σκληρού σημαίνει και τέλος της εγγύησης επειδή θα ανοίξω το laptop? και Μου αρέσει και για το νέο Dell XPS 1640. Γνωρίζει κανείς τί γίνεται με την Dell? Δεν υπάρχει πουθενά δυνατότητα αγοράς από το site, ούτε και σε κάποιο άλλο κατάστημα...
skiabox Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Για μενα η καλυτερη κινηση ειναι να παρεις ενα dual lamp και μετα οταν φθυνηνουν οι ssd σκληροι να κανεις την αντικατασταση. Πιστευω οτι ειναι η πιο σωστη κινηση αυτη και οχι να βαλεις καποιον αλλο σκληρο γιατι ηδη τα πραγματα με την κασα fw ειναι πολυ στριμωγμενα με αποτελεσμα να ειναι καλυτερα να περιμενεις τους ssd που θα παραγουν λιγοτερη θερμοτητα.
elfiii Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Για μενα η καλυτερη κινηση ειναι να παρεις ενα dual lamp και μετα οταν φθυνηνουν οι ssd σκληροι να κανεις την αντικατασταση.Πιστευω οτι ειναι η πιο σωστη κινηση αυτη και οχι να βαλεις καποιον αλλο σκληρο γιατι ηδη τα πραγματα με την κασα fw ειναι πολυ στριμωγμενα με αποτελεσμα να ειναι καλυτερα να περιμενεις τους ssd που θα παραγουν λιγοτερη θερμοτητα. Ευχαριστώ όλους όσους απαντήσατε και ειδικά τον skiabox για την πρότασή του, που δεν είχα καθόλου υπ'όψιν μου!... Τελικά αφού τα είδα από κοντά, πήρα τον FW31ZJ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.