Προς το περιεχόμενο

Συμφέρει η true 120 για έναν αρχάριο;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Γιωργο κριμα δε προλαβες.

Μεχρι πριν καποιες μερες ειχαν Ultra 120 Extreme (η μονη διαφορα με την True Black ειναι οτι η Ultra 120 δεν ειναι... μαυρη :P ) με 41,5€... :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε αν δεν σκοπευεις να δωσεις ρευμα, μην δωσεις τοσα λεφτα (η T120 με το ανεμιστηρακι που λες θα σου βγει 70+ ευρω). Η V8 ειναι απο τις παρα πολυ καλες.

Εγω παντως προτεινω αυτη.

Λοιπόν δεν καταλαβαίνω την εμμονή με την V8???

Την True να πάρει το παιδί που είναι η κορυφή.

Η V8 είναι μια μέτρια για high end που πλασσάρεται και μόνο με την εμφάνιση της με εντυπωσιάζει πλέον.

Θερμικά είναι ακριβή γι αυτά που δίνει...

Και σε ενα τέστ για I7 που είδα όποιο ανεμιστήρα και αν της έβαζαν συνέχεια τελευταία ερχόταν και έχανε ακόμα και απο εταιρείες σαν την Spire...

Την δικιά μου την πάτησα και την ξαναπάτησα 3 φορές με πολύ, με λίγη και με πολύ λίγη AS5 φως δεν είδα.

Στο τέλος τη λάπαρα κιόλας μέχρι τον χαλκό με 600 εως 1500 grit και το μόνο που κατάφερα ήταν -3 βαθμούς με το ζόρι και να φτάσει την s1283 αν την έφτασε κιόλας...:mad:

Λοιπόν δεν καταλαβαίνω την εμμονή με την V8???

Την True να πάρει το παιδί που είναι η κορυφή.

Η V8 είναι μια μέτρια για high end που πλασσάρεται και μόνο με την εμφάνιση της με εντυπωσιάζει πλέον.

Θερμικά είναι ακριβή γι αυτά που δίνει...

Και σε ενα τέστ για I7 που είδα όποιο ανεμιστήρα και αν της έβαζαν συνέχεια τελευταία ερχόταν και έχανε ακόμα και απο εταιρείες σαν την Spire...

Την δικιά μου την πάτησα και την ξαναπάτησα 3 φορές με πολύ, με λίγη και με πολύ λίγη AS5 φως δεν είδα.

Στο τέλος τη λάπαρα κιόλας μέχρι τον χαλκό με 600 εως 1500 grit και το μόνο που κατάφερα ήταν -3 βαθμούς με το ζόρι και να φτάσει την s1283 αν την έφτασε κιόλας...:mad:

Ευχαριστώ πολύ yiannis_1,αλλά μη κουράζεσαι :-)

Έχω αποφασίσει για 120 :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...